Jednou vytahnu navečer paty z domu a sambo uspi dítě v půl sedmý
? (Normálně usina v půl desátý)
Jako malej je nemocnej, ale i tak mám pocit, ze mi to udělal snad za trest ![]()
Jednou vytahnu navečer paty z domu a sambo uspi dítě v půl sedmý
? (Normálně usina v půl desátý)
Jako malej je nemocnej, ale i tak mám pocit, ze mi to udělal snad za trest ![]()
Mohučanka Co Lindex? Já si je tam před lety kupovala.
MP Meri aby z toho nebyl spíš takový pozdně odpolední spánek. V kolik se budeš vracet? Možná tam bude běhat jedno odpočaté dítě.
Mohučanka jinak já poprvé měla skvělé kalhoty z ca. Úzké byly, černé taky měli, ale byly lehce džínové. V pase neměly ten náplet, ale širokou gumu, pro tyhle rané fáze to bylo super. Určitě je měli ještě před dvěma lety, ale nevím, jak je to teď.
Díky za tipy, v neděli seberu síly a zkusím to oběhnout.
MP Meri Syn takhle taky párkrát usnul a oproti mému očekávání noční párty spal až do rána.
Evaeva ďakujem, si milá
MP Meri já si myslím, že bude spát. Mně i ty nespave děti spaly během nemocí mnohem lépe. vůbec jsem to v té chvíli neomezovala, když usnulx v pět u pohádky, nechala jsem je.
Nemocní dospělí taky všelijak během dne pospávají.
Mohučanka Já měla několikery černé slinky z h&m ![]()
Mohučanka nevím jestli je to řešení, ale právě teď v lidlu na borislavce jsem viděla, že maj výprodej těhotenských kalhot. Leginy za pade, dzeginy asi za 130 nebo tak nějak?
Mohučanka a jakou velikost nosis? Šedé bys nevyužila? Mám pořád ty svoje jediné, ale málo nošené, jsou v perfektním stavu. Poslala bych ti je třeba přes zásilkovnu, nevím odkud jsi?
Ja máma dotaz, asi Potrefenáhusa se v tom taky vyzná:-D. Jak je to s těma spankovejma fazema děti. Mně totiž malamala při odpoledním spánku nejde opustit:-D Vycmucha, že odcházím. Dřív jsem ji povozola v kočárku a přenesla, teď procitne. Takže je nejrychleji ji uhoupat na rameni, pak s ní chvíli polezet a pak se zdejchbout, ale kdy upadne do toho hlubšího? Nějak to přece relativně pravidlem je! Dneska jsem ji takhle uspavala od 11 do 1:-D. Mezitím jsme si teda skočili do školky:-D
žluťásek díky, jsi hodná. Jsem z opačného konce Prahy a sháním je na poslední chvíli. Dostala jsem pozvání na jednu oficiální akci, k tomu upozornění vedení, jak je akce pro nás důležitá, a potřebuju být "slušně" oblečená, což se po 3 letech rodičovské, rok a půl navazujícího lockdownu/HO a současně těhotenství ukazuje jako menší problém.
Jinak potřebuju kalhoty na 180 cm výšky...
Ha, teď mne napadlo, jestli nezajít pro nějaké šaty do COS, když teda nemám co na sebe ![]()
Tak dcera je nejvíc rozčarovaná z toho, že ji ve školce učitelka vůbec nenosí (což je pojmenování chování a mazlení). Dokonce ji to ráno i říkala:-D. Ale odpoledne si stěžovala, že už tam nejde, že ji ta učitelka prostě nenosí vůbec. Tak já nevím, kolik mám dát peněz do obálky? Nebo tam mám hodit nějaké poukázky na masáže, aby si to tam opravila?
No zejtra ji budu muset něco nakecat asi. Dneska jsem ji od domu až do školky nesla v náručí, maloumalou mi zajistil naštěstí na zahradě děda, to nevím jak bych udělala. Tam dcera té učitelce hned ve dverich vyblekotala dost důrazně ,,Ale Kája chce víc nosit, víc,, a začala se rehtat a dobrý. Když jsem pro ní odpoledne přišla, tak tam byla hrozně moc veselá a říká mi ,,zítra jdeme taky do školky?Jooo, jupiiii!!!! Ne počkat, zejtra já do školky nechci, to teda nechci!,, Chudák v tom prvotním nadšení zapomněla že má jinou stálou vizi!
Karja Jí musíš vysvětlit, že není hanba změnit názor. A dobrý, že se jí tam začíná líbit :o)
DruI Jj, to ji řeknu, že klidně může změnit názor, že to nevadí:-D:-D No na příští týden mám nachystáno, že donese ukázat paní učitelce fotku naší kočky. A zítra, no zítra to nějak vymyslíme, asi ji pro jistotu jdu teď vyměnit pyžamo za skolkovy oblečení:-D. My máme tu školku kousíček přes barákem, přes cizí zahradu, je tam a i k nám vidět jak na talíř, když jdou na vycházku tak rozeznám, co učitelky říkají, takže ona když ráno před domem buli, tak to tam musí být slyšet:-D
Karja a nemůžeš ji prostě nechat spát v tom kočárku snejakou chuvickou? Mě starší přes den spala jenom v kočárku až do dvou a půl a pak v poledne spát přestala. Vůbec se mi nepovedlo ji naučit na ten polední spánek v místnosti.
Mrakoplas na ty veci s bagrama ukazuje v Lindexu furt, ale ja to nedokazu:D koupila jsem mu tam teda aspon trenky s nima. Na ty se chodi kazdy rano divat a mazli se s nima:D nosit je ovsem nechce
a jak se to dela, aby dite chodilo oblekane vkusne? My mame s oblecenim fakt problem, syn proste nechce nosit nic. tohle ho skrti, tamto skrabe a tohle se mu nelibi. On si ani nechce nic vybrat, ja bych mu i koupila, co by chtel, klidne s bagrem a flitrama soucasne, hlavne aby odpadlo kazdodenni ranni martyrium s oblekanim. Nakonec si pak po pul roce na neco zvykne a pak nosi jen to. Jako je to fakt pecka prat dokola jedny teplaky
. Nebo kdyz si na konci brezna zvykne na oteplovaky...V tomhle ma asi nejakej autistickej rys. Me to fakt stve, je to hezkej kluk, sluselo by mu ledacos. Nicmene u nas je problem i zavedeni novych ponozek do provozu. On to fakt resi. No abych to uzavrela - chodi postrojenej strasne. Ja uz rovnou kupuju stejny tricko vickrat a v ruznejch velikostech, aby kdyz uz si teda zvykne na to jedno, aby uz jen menil velikosti![]()
žluťásek tak diky moc za recept na muffiny. Opravdu jednoduche a levne. Byly dobre, detem chutnaly (vylepsila jsem je kakaem a cokoladou).
Uf, jsem rada, ze mame oslavu za sebou. Musim rict, ze jsem to malem nezvladla. Syn si pozval sice jen 3 kluky, ale to jsem netusila, ze 2 z nich jsou nejvetsi zlobici ze skolky. Jako musim rict, ze je zazrak, ze si nikdo neublizil a nejsou skody na majetku. To byla takova smrst, ze jsem po dvou minutach myslela, ze omdlim. Takze letos asi naposledy ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.