Gatita já jsem ti zapomněla napsat, že dovnitř vždycky zapichnem špalíček čokolády nebo přidáme rozinky, čokoládový pecky nebo tak něco. Jsem ráda, že se osvědčily, my je pečeme pořád, i třikrát do týdne, když se potřebujem zabavit doma.
Vše o těhotenství a dětech
continuity Ne, ona spí na bříšku, právě v kočárku spí třeba tak půlhodiny, doma když ji nikdo nevyrusi dvě hodinky. Spíš jak je na mě vázaná, tak vycejti že zdrham:-D
žluťásek fakt super, uplne bez prace! Ja zkousela jeste jiny recept z muffinaria, s maslem, ale ty tak pekne nevybehly. Ja obcas delavala takovou podobnou buchtu na plech, ale nikdo to nechtel. Ale jak je to v tech kosickach, tak se po tom jen zapráší
.
Gatita já tě zas obdivuji dělat oslavu narozenin doma. Nemít jinou moznost, radši vyzdobim balonkami veřejné hřiště ( u nás často grilovací místo). A to mám holčičky, co si zvaly většinou jen holčičky.
Hlubokej spánek je po 10 minutách. Někde jsem viděla grafiku, že nejhlubší spánek je mezi 15 a 20, ale s tím nemám dobrou zkušenost. Když usne, dávám si 12 minut a pak mizím.
Naopak třeba zdřímnout si s ním a jít až po 20 je jistota vzbuzení.
Já tak závidím těm matkám, co prostě postaví nehybnej kočárek a dítě spí. Navíc třeba v hluku, to u nás nejde vůbec. Stačí, aby nás potkali jiný lidi, co si povídají normálním hlasem, zaštěká pes nebo tak něco a je po spánku. A taky dává 30 minut, někdy 40, když spal hodně málo. Ale dneska jsem ze zoufalství uspávala v nosítku, zkusila malýho vyklopit do postele a ono to vyšlo.
continuity mame zahradu, tak jsem to smerovala tam. Ale jo, ja se taky obdivuju![]()
![]()
Vis co, syn po tom dost touzil, sam byl prestastny, kdyz ho nekam pozvali. Tak jsem si rekla, ze 3 cizi deti a plech muffinu zvladnu. Akorat teda priste budu muset zcenzurovat seznam hostí, tohle byla traskava smes. Ja tohle u syna prave neznam, i kdyz si treba pozve zivelnejsi dite, tak se to zprumeruje. Ale tohle byl narez. Vubec nechapu, jak to davaj ty ucitelky ve skolce. A to byl plan, ze si vezmu jen deti, bez mamin. Jak ja byla vdecna, ze tam se mnou jedna zustala.
Len Tak já to velkymaly řeknu, jak dlouho musí vydržet čekat na matku:-D. Protože to já zas nemám problém tam dlouho ležet:-D.
No ale tak před nekolika dny, dostala takovej sekecmazec za vyrušování, když jsem uspavala, a jak to funguje najednou, čeká a nerve než uspim. Jednou za čas je potřeba vyprodukovat nějaký běsnění! Dokonce se přede mnou schovala do koše na prádlo a já ji z něj vysypala a hubovala dál. A pak dokonce čekala tak, že za dverma ložnice potichoucku sedela a ani nic nedělala, nehrála si, nekoukakala na TV, jen čekala. Matka Herodes.
Karja dcera má ve školce dva vychovatele a jednu vychovatelku na míň hodin. Když přešla z jeslí do školky, tak mi ten jeden vychovatel hlásil, že už jí po pár hodinách, co mu seděla na klíně, musel poprosit, aby ho chvíli nechala vydechnout, protože byl úplně přehřátej.
Oni ji nechovali, protože by jinak brečela, ale ona se prostě pořád musí na někoho lepit.
Gatita já zas nemám problém přibrat si k vlastním dětem ještě cizí a něco s nima podnikat, protože moje děti jsou vždycky ty nejdivočejší. ![]()
Karja hele, to má jako syn. Ten taky zároveň nechtěl i chtěl. Ve školce je to zábavnější než doma, ale lepší by bylo, kdyby máma s bráchou seděli v šatně ;) Ale teď po té pauze se tam fakt těší, dneska jsem dokonce školku použila jako motivaci jít na cvičení (do školky si se taky nejdřív bál, ale už se tam těšíš). U vás se to určitě taky zlomí.
Tabea :-DChudak. Takže musím do té školky zaplatit někoho soukrome navic:-D. Ale já te učitelce musím říct, ať ji ráno prostě pochova, dá ji pusu, že ji to bude stačit. Ona je naštěstí dcera roztomilá, takže to tem ženským snad nevadí:-D. A ta nová učitelka je fajn, dělá to první rok, takže je hrozně namotivovana a je prostě hrozně sympatická, taková hezká ženská, kterou ti stačí jen vidět a je tak jako celej den hezčí:-D.
Evaeva Jo,no ona by tam chtěla chodit se segrou:-D. Ale tuším že jako kvůli ní, ne kvůli sobě, že nechce aby byla doma sama (sama=s trapnou matkou, ktera jen plní chvíle než se dostaví hlavní Bůh všehomíra - taťka):-D.
Karja :D tohohle boha máme doma taky! Syn je spíš trochu nejistý, jestli se s ním jako ještě počítá asi. Protože oni na sebe moc fixovaní nejsou. My s mladším ani moc času doma nestrávíme, vlastně každý den něco máme. Když jsou všichni zdraví, dny nám pěkně ubíhají. Zítra jde poprvé do miniškolky, tak jsem na něj zvědavá, dneska skoro brečel, že už tam chce jít, dokola opakuje "Paní učitelka svačinu" a "máma pápá půjde pryč", no obávám se, že zítra ho nadšení přejde:)
Syn to má tiež rozpoltene s účasťou v škôlke. No teraz tam zas tak skoro nepojde.
A ja chcem ísť tiež na zraz!
Mně se dneska rozbilo dítě a odmítlo mi usnout v osm jako obyčejně. A teda podle toho jak vesele a čile na mne kouká si tu večerku dneska hodlá ještě pořádně protáhnout!
A teda doufám, že ho to do zítřka přejde. Tohleto dlouhý uspávání je strašná věc. I když je veselej a nebrečí.
DruI to bude určitě jen výjimečná párty, speciálně pro dnešní večer.
Ty jo, já se dneska viděla s hodně známými a byl to takovej jeden velkej marieuden, navíc korunovaného tím, že holky byly fakt spolupracující:-D. A jedna moje kamarádka, jako u ní se člověk cítí jak v království nebeském, tam je to prostě úplně boží tam jenom bejt:-D
U nas pry probehlo loudeni: Tatinku, prosim, dej mi tu kočoládku, to ti udela dobre!
(Kocolada neni preklep, on to tak rika)
Kokoska
A nechal si tatínek udělat dobře?...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY