Gatita s tim oblikanim ti neporadim, protoze nejpozdejc za rok ocekavam, ze si zacne vybirat:D muj bratr byl presne ten typ tveho syna, co si na cepici zvykal do brezna a a pak se ji do zari nechtel vzdat:D a jeste to bylo propojeny s jidlem, jedl jen hnedou omacku s rejzi!
Vše o těhotenství a dětech
Hm, takže moje dieťa po troch týždňoch doma už tiež odmieta ísť do škôlky. Včera ešte ze ako sa tam teší, večer sme pripravili všetko do ruksak a ráno to začalo. Najprv spodné nohavičky nechcela tie, co si vybrala, lebo ju trápia, tak sme dali iné a potom prišli na rad legíny. Keď si obliekala už štvrté, lebo všetky ju trápili, tak som pochopila, že dnes to nepôjde ![]()
Tabea ani nevim, ale tipla bych si, ze jo, to dite dovede byt velmi presvedcive ![]()
betsey ale to je u těch mladších dětí po každé delším pauze normální. Když chodil Ríša do jeslí, zvykal si vlastně stále znova. Je to nejspíš běžné.
Potrefenáhusa Zkuz sehnat klasickou Libertu. V té po nás jsem ještě ve skoro 5 letech vozila syna když nesměl chodit a vešel se tam i s nataženýma nohama. ![]()
Pinot Noir asi áno, zajtra si musím dať budík, bo dnes som sa zobudila dosť neskoro a už nebol čas na dlhé presviedčanie, tak uvidíme zajtra. Ale muž bol ráno doma, tak aj to možno zohralo úlohu, že Alica nechcela ísť od tatinka
betsey tiež si myslím, že je to normálne. Syn škôlku miluje ale po každej dlhšej pauze sa mu tam nechce. Ja by som sa trocha obávala, že keď budem ustupovať, tak si zvykne a nebude tam chcieť chodiť vôbec.
betsey U nás dneska taky proběhlo krátké Nechci do školky. Když je to jedna věta, tak to přejdu. Jinak nám teda pomáhá, když mu řeknu, že je to jasné, že se po tak dlouhé době trochu bojí, a pak mu připomenu jakou zábavu si tam užije, když ten strach překoná. A taky když mu povím, co budeme dělat potom. Jako třeba přijdu po obědě a pak zajdeme na zmrzlinu. Přijde mi, že si to pak celé spojí dohromady a těší se. Souhlasím s Mrakoplas , že bych ten návrat moc neodkládala.
Potrefenáhusa Právě to testuju:-D. Jsem na pate minutě:-D.
A co sporťák sklopenej? Protože ono zas z tohodle kočárů ti stejně může v době nepozornosti vyskočit. Mně se to tak stalo, zachytila jsem ji v poslední pikosekunde. A to ji bylo 7 měsíců a přelezla si i takovej ten poklop pripnutej. Velkamala to samozřejmě pak na mě všude prasila, jak mamka běžela a Nana ji vyskočila z kočárku!
Karja miuu já ji už dam asi do postylky, ona teď už spi dobre, ale fakt tenhle kocar byl úplně k nezaplaceni!!! ![]()
ja jsem prave v místnosti s ni nebo hned vedle, kde na ni vidím, taky už se v něm umí posadit.
akorat ta postylka bude další nepohyblivy heblo v našem malým obejvaku, ten kocar jde aspoň parkovat podle potreby, priznam se, ze ani s chuvickou nemám rada, když spi v jiným patre než jsem já
Potrefenáhusa a to ona dokáže spát v obýváku, kde normálně žijete/mluvíte/jíte?
Potrefenáhusa tyjo a to jí nebudí nějaké hlučnější zvuky, co vytvoříš? Mladšího okolo roku budilo i skládání nádobí do myčky ve vedlejším pokoji, teď už je to teda zase jiné. Na spaní mu teda navíc dělám šero. V kočárku moc dobře nespí tak od sedmého měsíce. Líp než starší teda, ale uspat ho je horší než v postýlce.
Potrefenáhusa No, mně při tom výskoku spala malá s chuvickou. Vždycky při procitnutí rvala, ale jak se vydala na špacír mimo kočár, dělala to úplně neslyšně!:-D. Takže dobře to děláš. Ale v postýlce bych ji klidně měla v jiném patře, to je podle mě dost bezpečné.
Karja Když tak čtu o velkémalé, tak začínám být ráda, že z kluků nedostanu žádné informace ani já, ani nikdo cizí ![]()
Potrefenáhusa To jsi fakt porad s ni? Ja se teda priznam, ze syn spi ve svem pokojicku a ja vim, ze urcite aspon hodinu, tak jdu klidne delat neco na zahradu. V sini pustim mycku, vysavac...Zrovna v kocarku se bojim vypadnuti i kdyz jsem pobliz, preci jen uz je strasne pohyblivy. No a taky jak pisou ostatni potrebuje trochu vic klid, a lehce priseri.
Jos jediná chvíle svobody, co? ![]()
Pinot Noir
u nás teda dlouhá
Pinot Noir Jos Evaeva tak je to polední spaní, kdy jsem s ni sama doma :-) já nic nedělám, haha, čtu si, jim, myčka treba ji ale nevadí. Já se na to vyloženě těším, až usne a já si sednu k ty tichý činnosti. Ty hlučnejsi činnosti dělám v ty první hodině, to ji nevzbudila ani piksla kafe, co mi vypadla z linky na podlahu
Ale jako už je pomalu asi čas ji strčit do ty postylky v patre, no, ale zatím mi to příjemný není
Pinot Noir Lepe bych to nenapsala
. A neni nic horsiho nez si dite necim predcasne vzbudit, ten rev pak stoji za to.
Ale jako viteco, ono to proste vychází z toho, ze ona spala hodně kontaktne, asi do 7 mesice nesla odkládat vůbec, a potom se ještě nějakou dobu budila a potřebovala do uspavat, bylo proste nejpohodlnější bejt u ni, než riskovat, ze se vzbudí úplně než odněkud dobehnu. Teď už spi dobře, včera dala po obede dvě a půl hodiny a dneska v noci se vzbudila jen jednou a spala skoro 11 hodin. Já jsem spokojena :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY