Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. zaří 2021 22:05

MPLee ona může být unavenější než si zvykne na nový režim. Uvidíš, jak se to bude vyvíjet, vůbec bych se nedivila, kdyby nakonec přešla na dva spánky. Jeden třeba dlouhý a pak jen zdřímnutí. Spí teda úplně jinak než moji kluci, v osmi měsících už asi začínali spát dvakrát denně, ale určitě nešli pod 2x 1,5h denně. Není divu, že lezli až v roce, kdy by to asi dělali, když furt spali

Offline tv
4287 příspěvků moje polička 30. zaří 2021 22:12

Karja Ja si taky myslím, že ho kuchtík bude bavit víc, on je z té angličtiny už dopředu otrávený. Zároveň mám strach, aby mu něco neuteklo.. Už mě ty kroužky s*rou, abych pravdu přiznala. Chtěla jsem ho dát do bruslení, zájmového, jen se naučit bruslit..trénink v neděli ráno, tak určitě.

Offline JankaM
3132 příspěvků moje polička 30. zaří 2021 22:12

Tyjo, já si vůbec nepamatuju kolikrát v jakém věku mně ty děti chrápali, a to je mladšímu čerstvých 5. Dcera skoro prospala první rok, a pak usnula skoro kdekoliv a kdykoliv a synek na tom byl aai podobně. Teď je predškolák a ucitelka se mě nedávno ptala, jestli ho má budit po obědě, když tvrdě spí a předškoláci mají dělat speciální úkoly, aby pak nebyl protivný

Offline Sweet Potato
40642 příspěvků moje polička 30. zaří 2021 22:20

tv Byly doby, kdy dítě strašně litovalo, že nejsiu kroužky i o víkendu.

Hlasuju pro kuchtíka.

Offline Karja
44921 příspěvků moje polička 30. zaří 2021 22:20

tv Tak to vis, někomu to zas v neděli ráno víc vyhovuje, že tam ty děti má čas odvézt nebo tak. No jako já chápu tvou adoraci angličtiny, myslím že na tom budu za pár let stejně....ale jakoby to nemá moc logiku, sedí ve škole, tak na kroužku má dělat něco jiného;-). Ale zas jako je riziko že na kuchtiku se sejdou hlavně holky, tak aby ho to neotravilo. 

Offline Karja
44921 příspěvků moje polička 30. zaří 2021 22:21

JankaM Já mám kamarádku s hrozně spavyma dětma a to je mor, ony fakt spi cca o 4 hodiny denně víc než ty moje, hrozny nepochopení mych frustraci z jeji strany:-D. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. zaří 2021 22:24

Karja asi jako když jsem na cvičení prohodila, že jsme nemohli chodit první pololetí, protože syn pořád spal.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. zaří 2021 22:26

tv víkendové kroužky jsou na nic, nemůžeš nikam vyjet, plánuješ podle toho návštěvy... 

Offline Rhaenys
350 příspěvků moje polička 30. zaří 2021 23:00

Kluk má asi růstový spurt .. 4. den pořád u prsa, nespokojený, vzteká se, skoro vůbec nespí ve dne v noci, pořád se chce kojit.. Pořád jen kojím a přebaluju plný plíny, už jsem na padnutí. Už vyrůstá z 62, nikdo mi nevěří, že mu zítra bude teprve měsíc. Proboha, já se potřebuju vyspat

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 01. října 2021 00:18

tv hlasuju pro kuchtika

Len mne je tvoje miminko strasne sympaticky, hned bych si ho poňuchňala!!!!

Offline slniecko admin
19673 příspěvků moje polička 01. října 2021 01:22

tv až bude mať 14 a začne požadovať jedlo 24/7 v dávkach ako pre menšiu armádu budeš za kuchtíka vďačná!

Offline letfenixa
10947 příspěvků moje polička 01. října 2021 02:38

tv hlasujem za kuchtika. Ono tá angličtina na ZŠ za moc nestojí vo všeobecnosti. Na bežnej ZŠ.

Mala som niekoľko rokov krúžok Mladá gazdinka, chodili mi tam aj chlapci, a veľmi radi.

Offline letfenixa
10947 příspěvků moje polička 01. října 2021 02:39

Len ručičky hore a spí

Offline Tabea
8271 příspěvků moje polička 01. října 2021 06:19

tv kuchtík

Offline tv
4287 příspěvků moje polička 01. října 2021 06:48

Díky všem za reakce, dám ho na kuchtíka.

Online Gatita
8696 příspěvků moje polička 01. října 2021 06:54

Karja JankaM Evaeva tak ja si ty nespavce asi vychovavam nebo co. Starsi teda nespal nikdy nijak moc, ale mladsi prvni pulrok zivota doslova prospal, pak mel nejake ty dva spanky denne. V roce ale zlom a od te doby spi 1x denne, dost nahodile a kratce. Nejaky dvouhodinovy poledni klid nam vubec nehrozi. Jsem pak jak u vytrzeni, kdyz se domlouvam s kamaradkou na nejakem srazu, a oni muzou nejdtriv ve ctyri, protoze deti drzi po obede siestu. Ale snazim se v tom videt do dobre, zas nas nic neomezuje. I kdyz omezeni v podobe nekolikahodinovehu klidku doma bych nejak vydrzela;)

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 01. října 2021 07:30

Rhaenys Chudáčku, to nevyspáníí si z šestinedělí pamatuju nejvíc. 

Offline continuity
43613 příspěvků moje polička 01. října 2021 07:31

Rhaenys

Ty zacatky jsou hrozné, bude líp, ale chvilku to ještě potrva.

Nemůže si ho někdo vzít na dvě hodiny do kočárku, ona pomuze fakt jakákoliv drobnost. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. října 2021 07:56

Gatita to bych si neodvážila tvrdit, ale o siestě a čtvrté hodině něco vímmoji.kluci.jsou.medvedi.od.narozeni.a.jeste.je.to.nepreslo.

Offline Rhaenys
350 příspěvků moje polička 01. října 2021 08:42

continuity Jasně, že muž by mohl, akorát je teď zrovna fáze "bez maminky upadám do amoku a řvu jako tur". Muž ho teď nemůže pomalu ani pochovat, a když teď pořádně nespí, tak ho neobelstíme. Snad ta hrozná žravost zase brzy přejde, vždyť musí puknout! Já nevím, nějak všechno žene, už drží hlavičku a včera se rozhýbal těma dlouhýma nohama, až se překulil