Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 02. října 2021 09:59

DruI potajomky dufam v tvoj scenar .

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 02. října 2021 10:09

Karja ja by som musela byt sama doma cely víkend, aby som po upratovala ten bordel, čo tu je

No proste padla tu bomba a ešte aj vysávač mame pokazený

Tak drzim palce, nech dáš do obeda aspoň polovicu

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 02. října 2021 10:22

Anema kamarádka to tak udělala, ona mluvila na dítě jedním jazykem, tatínek druhým, rodiče spolu mluví třetím (anglicky), dítě chodilo do anglické školky, a ve 12 letech je trilingvní. S tím, že angličtinu má nejhorší, ale dorozumí se. 

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 02. října 2021 10:25

Jinak teda pokud je tu žena, která včera poskytla mému muži na hřišti u Rokytky náplast, když se tam dcera rozsekala na kole, tak dodatečně děkuji! 

Dcera se ale prý vůbec nepoučila, cestou domů to schválně brala mezi kořeny a ještě si libovala, jak jí to v tom terénu jde...

Offline Karja
44922 příspěvků moje polička 02. října 2021 10:40

betsey :-D Je to tak, já jsem říkala tak tři dny za sebou 4 hodiny úklidu, protože ono se to nedá dělat celej den:-D. Respektive spíš se to rozvlece na celej den a není to tak efektivní. 

My jsme chtěli se sambem jet na nákupy, jenže v neděli mají stejné všechna studia zavřeno (takové ty podlahy, dveře, koupelny a podobný kraviny). Kvůli tomu jsem hlavně uháněla to hlídání, ale nějak mi tohle nedošlo, takže nic z toho, prosedim to místo v showroomu u netu, no! 

Offline Karja
44922 příspěvků moje polička 02. října 2021 11:27

Neteř, jedenácté narozeniny, už si nehraje, nečte knížky, koníčky ji jsou ježdění na koni(to ji nic kupovat nebudu) a různé zinkani s kamarádkama, házená a vaření (ale to jí taky nová forma radost neudělá, to má mámy kuchyn). Oblečení si musí zkusit a batuzek jsem kupovala predloni. Fakt nevím, dáváme si většinou drobné dárky, do pětistovky. Jsem v háji no! Je to takové to období hračky v hajzlu a kosmetika ještě nezačala:-D. 

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 02. října 2021 11:30

Karjavzdálenější rodina tohle řešila poukázkou do obchodu s oblečením (h&m myslím), holka byla nadšená.

Offline Karja
44922 příspěvků moje polička 02. října 2021 11:34

Mohučanka Ahaaa! Hele já jsem na to už asi přišla, respektive ségra mi právě napsala. Něco na vyrábění kosmetiky:-D nebo nějaká výroba, ona docela výrobky ráda rozdáva. 

Offline Anema
1299 příspěvků moje polička 02. října 2021 11:41

Mohučanka Hmm, my mezi sebou mluvíme česky, žijeme v Čechách. Angličtinu by měla jen z těch pohádek. Takže nevím, jestli bych ji tím třetím jazykem zbytečně nemátla. No, asi na to kašlu, stejně má už i ty dva jazyky v takovým nepoměru, že ať radši v těch krátkých chvílích u televize naposlouchává mužův jazyk. Když ji teda přesvědčím na něco jiného než toho Pata a Mata

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 02. října 2021 11:57

Anema pokud dite mluvi dobre a nema problemy s reci, tak asi AJ nevadi. Ale u deti s nejakym recovym problemem by to pry mohlo vadit.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. října 2021 11:58

Karja haha, tak s tím hlídáním to máme úplně stejně:) Akorát jsme je odevzdali, mladšímu trochu teče rýma. Babička má instrukce volat klidně v noci, ale to ona neudělá. Budeme jí muset večer zavolat a zjistit stav. Jako ten týden ve zdraví byl skvělý, no;)

Offline JanieB
552 příspěvků moje polička 02. října 2021 12:03

Tak u našeho Viktorka ještě neskončily prdy a už začaly zuby To budou příští týdny asi výživné ;-) Je kromě gelu na dásně a chladivého kousátka něco, co byste doporučily pořídit? :) Díky.

Offline Pinot Noir
30033 příspěvků moje polička 02. října 2021 12:09

JanieB špunty do uší, čokoládu, kafe, víno, rum.

Offline JanieB
552 příspěvků moje polička 02. října 2021 12:31

Pinot Noir Haha, az na ten rum to uz v primerenem mnozstvi pouzivam na ty prdy :D :D

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 02. října 2021 12:35

Pinot Noir

JanieBu nás dosť dobre zaberal Viburcol, ale je to homeopatikum 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 02. října 2021 13:16

JanieB 

Já měla s každým dítětem několik málo nocí, kdy kvůli zubům nespali, pořád se budili, tak dostali nurofen.

Offline tv
4287 příspěvků moje polička 02. října 2021 16:53

Téměř Marieu den, Karja chvilek ale pár bylo!

Online continuity
43617 příspěvků moje polička 02. října 2021 17:24

Karja velmi doporučuji ingrendience na šumivé koule do vany ( pokud maji doma vanu). Děláme asi 4. rokem, akorát jsem si to dnes vyndala, že už ani nechci čekat na advent. 

Je to jednoduché a hlavně užitečné. Místo kouli to lze nacpat do košíčků muffiny. 

Online continuity
43617 příspěvků moje polička 02. října 2021 17:27

Karja jinak docela závidím, že kozmetika ještě nezačala, moje děti leží ve sminkach každou volnou chvíli. Akorát jsem jim pod strom objednala velryby Pupa.

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 02. října 2021 17:46

tvu nas taky, akorat Karjachvilku sem mela spis ja

ale potesil me ten nas horal