Vidíš, to jsem měla nedávno nápad, že zkusím běhat se psem s Rosťou na odrážedle. A pak jsem ho zhodnotila realisticky a ani jsem to nezkusila.
Vše o těhotenství a dětech
Karja u nas bude musiet vziat na cas aj moju robotu, takze tiez nebude vediet odkial kam (povedala som mu, ze minimalne do konca marca nemienim nikam cestovat a ani pojednavat, aspon kym si to trosku nesadne cele), ale mam pocit, ze on uz zije tym, ako ma jedno dieta dva a drihe pat rokov
. Len to medziobdobie asi mieni preskocit alebo co.
Sairon To já s holkama jakoby udělám něco, ale stejně teda nemám nikdy hotovo:-D. Třeba teď s maloumalou jsme včera uvařily dopoledne rajskou. No to by se mi se dvěma nikdy nepovedlo:-D. Ale spíš jsem to myslela, že celej den člověk litá jak hadr na holi a stejně ještě večer uklízí celej barák a skládá prádlo. Jakoby věnovat se každé zvlášť mě nějak extra nebaví, vlastně když je velkamala ve školce tak s maloumalou jsme tak nějak normálně doma nebo na nějakých pochůzkách, žádné speciální programy nepestujeme. Na nich jsou stejně nejlepší jejich vzájemné interakce.
Přijeli na návštěvu naši a Rosťovi dovezli rodinku Prasátka Peppy. Zrovna tento týden jsem měla ten blbý nápad Rosťovi Peppu poprvé pustit, úplně ho okouzlila, takže z dárku je nadšený. A na zadní straně krabičky zjistil, že se k té rodince dá sehnat domeček a taky další postavičky a jejich domečky... Původně jsem mu chtěla na Vánoce pořídit domeček pro panenky, tak to asi změním na domeček pro Peppu.
Gatita v závěru si dobře popsala důvody, proč je fotbal u nás zapovězený ![]()
DrowRanger No řeknu ti rovnou, že bych počítala radši s delším časovým úsekem bez práce a to i bez nějakých obycejnych večerních posezeních u notebooku;-). At jsi spíš příjemne překvapena než že máš plány úplne spadlé a nejde s tím nic dělat.
dzizisketa ale Peppa je v rámci těch dětských seriálů a postav super! Jsou to obludy, ale je to aspoň vtipné. Aspoň já se teda zasměju.
. Jednu dobu u nás frčely i knížky o Peppě, ale jsou hodně jednoduché, Ríša už je na ně velký. A seriál je výborný na sledování v angličtině.
dzizisketa a to ještě nevíš, že můžete mít i tatinkovo auto, autobus slečny Zaječice, dědečkovu loď a mohla bych pokračovat
K tomu běhu, já se ještě neodvážila ani se starším, rychlost by byla až moc dobrá, ale pořád se bojím, že za chvíli nahlásí, že chce na hřišti nebo tak něco.
Pinot Noir mě peppa taky docela baví, ten dabing je i trochu ironický, mi přijde.
Karja rada by som, ale asi to nepojde. Potajomky dufam v lockdown aspon do aprila. A popravde si neviem vobec predstavit pracovat pri dvoch, bude to fakt narocne.
Karja my s mladším naopak pořád něco máme, nahrazujeme plavání, když zrovna není nemocný a tak. Dneska jsem si uvědomila, že jsme za si celý týden prakticky nehráli. Mě to takhle baví, ale zároveň vím, že je to trochu škoda.
Gatita děkuji za připomenutí knížky o stromech! Myslím, že jsme o ní mluvily, zdála se mi super s pak jsem na ni samozřejmě zapomněla. Píšu si jako tip na Vánoce.
Vím, všechno vím, bylo to vše na té krabici. Mně teda Peppa pije krev těmi genderovými stereotypy, předtím jsme sledovali Autíčko Otík, to bylo tisíckrát lepší ve všech ohledech.
dzizisketa no, ale tatínek narozdíl od maminky neumí navigovat
ale máš asi pravdu, já na to nejsem tak citlivá jako ty, ale je to tam. Ale už jsem viděla i mnohem horší dětské pořady.
dzizisketa u nas uz mesiac vkuse bezi z netflixu grizzly and the lemmings. Ma to len 2 serie, dokopy cca 1,5 hodiny. Videla som kazdu cast asi 40x a dala by som zivot za Peppu, ovecku Shauna alebo labkovu patrolu
.
dzizisketa tak špeciálne pre teba tu mám ukážku jednej knižky z nášho detstva s názvom " O čom si rozprávajú hodinky". Dúfam, že je to dobre čitateľné, hlavne ťa maminka. Nejaká Pepa mňa už nemôže rozhodit ![]()

DrowRanger bože ten grizzly ide teraz aj u nás, dovliekol to synovec keď bol na prázdninách. Zlatá Peppa. Ale ja mám aj tak najradšej ovečku Shaun, na tom som ficala už pred deťmi :)
letfenixa zhruba 2 a čtvrt. Má to teda ještě velké rezervy, protože ujede v kuse tak 10 m a zastavuje u každé blbosti, takže sport z toho jen tak nebude, ale i tak! Ještě před 2 tejdnama jezdila jenom na tříkolový motorce rychlostí volné chůze. Ale dneska jsme se i se všema těma pauzama zvládly přemístit o kilák a půl za půl hodiny, to je snad náš rekord ![]()
dzizisketa no, souvisle běhat ještě nepůjde, ale měla jsem pocit, že jsme tomu o trochu blíž, zvášť když je z toho taky nadšená - volá na střídačku " jedu, jedu!" a "běž, běž!". Ale když jsem viděla Rosťu, jak to valí, to by pro mě bylo tak akorát, ty a pes máte holt moc velké nároky na tempo ![]()
Mrakoplas DrowRanger Shaun je vtipná (spíš vtipný teda), ale pro děti, když už na to čučí, mám radši seriály/pohádky, kde se mluví. Nová slova, nové obraty, na Ríšu to hodně funguje, hodně se ptá, pak slyším, jak si nová slova "ukládá". Ta ovečka je takové tupé čumění trochu.
Pinot Noir no, ja rada tupo cumim ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY