711990
jak si to straduje! Dneska bylo fakt nádherné, jako vstávat se mi nechtělo, ale stálo to za to.
Vše o těhotenství a dětech
My dnes taky báječné odpoledne, dopravní hřiště, kluci si to užili jako málokterou jinou aktivitu! Dopravní prostředky vlastní + zapůjčené stroje, benzínka, přejezd, semafory, všechny zásadní objekty jejich zájmů pohromadě!

Hustý! Kde to je? Tam by Rosťa upadl do transu.
Tyjo, fakt vám to přeju, ty krásný dny. Mně hrozně štve, jaká jsem lemra. Ke všemu jsem chytla nějaké nachlazení, takže jsem ještě větší lemra. A to mám štěstí, že manžel opět vzal dceru na víkend pryč, takže jsem lemra-sama-doma. Chtělo by se mi uklízet, ale snad bude nějaká síla zejtra.
http://www.dopravnihristeprosek.cz/
Tady. Jsou tam i pískoviště, klouzačka a houpačky pro nejmenší, občerstvení jen z automatu. A kdyby náhodou, doporučuji jít až tak po 16. hodině, dřív tam bývá hodně dětí a je to občas i nebezpečné.
Chcela som synovi v pepcu kúpiť nejaké tričká. Dievčenských vecí tam mali mraky, chlapčenské tričko s dlhým rukávom v jeho veľkosti presne 2 kusy
viete, že nám na dievčenské/chlapčenské až tak nezáleží, ale volaniky a ozdobné rukávy, to už nie. Aspoň jedny úplne že jesenné legíny som mu kúpila.
letfenixa jo, chlapeckého oblečení tam mají zoufale málo.
letfenixa Pinot Noir no přesně! U nás jsou v okolí tři pobočky a klučičí mají v podstatě jen v jedné.
Evaeva ty miminkovské/batolecí velikosti ještě jakžtakž, ale zhruba od 104 to začala být hrozná bída.
Pinot Noir u nás je to bída i v té batolecí kategorii.
Evaeva pravda, že už na ni teď nekoukám, mladšímu jsem za celou jeho existenci koupila jedinou novou věc, a to sadu overalů na spaní z H&M nedávno. Ale před těmi třemi lety, kdy jsem kupovala Ríšovi, mi to taková tragédie nepřipadala.
U nas pry:
Musime dojít pro rohliky! - A kááám? - No do obchodu, kam asi? - Kamasí? Kde je Kamasííí?
Pinot Noir já občas i mladšímu něco kupuju, věci z hromádky "mezi lidi" se nějak přemísťují do hromádky "na doma" případně "s fleky - jen v nouzi"
zrovna dneska jsem chtěla tepláky, bez úspěchu.
Som si teraz pozrela leták na webe a tam majú rôzne pekné veci, ktoré v obchode vôbec. Tak snáď budú mať raz eshop ![]()
Evaeva tak my dneska taky kupovali teplaky:
Vyjeli jsme na vylet, cestou zpet mladsi usnul, tak jsem poprosila muze, at pribrzdi na 20 min v letnanech, ze syn nutne potrebuje teplaky. Tam ale totalni kolaps, rozkopane snad vsechny silnice kolem dokola. Z parkoviste se stala doslova past, prestoze tam lidi moc nebylo, tak propasirovat se pryc bylo na hodinu. Muz si to chtel zkratit pres podzemni garaze, jenze nam nedoslo, ze na strese mame synovo kolo... takze kolo cely orvany, nosic taky...celkove dneska skore nic moc. Teplaky mam ale patery!
Gatita ježiš! To se ty tepláky vyplatily!
Ale teda ono se o tom všude píše, že Letňany kolabují, i cestě autobusem skrz je lepší se vyhnout.
Soucítím. A díky za ty Letňany, nevěděla jsem to a málem bych tam jela!
Pinot Noir to je super, úplně tam vidim chlapečky! My máme ve vedlejším městě taky dopravní hřiště, ale takhle vymazlene teda ne.
Pinot Noir ja bydlim nedaleko a vubec se ke mne ta informace nedonesla, jsme uplni mimoni
. Nakonec kolo kluci nejak srovnali, jezdit na nem pujde, ale stejne to byla takova ta posledni kapka po ponekud narocnejsim rodinnem odpoledni.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY