Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline dzizisketa
9029 příspěvků moje polička 03. října 2021 15:46

Pinot Noir

Já právě toho kluka už poprosila, ať Rosťovi ty věci nebere, a právě na tuto mou prosbu na mě vyjel ten otec, že si za to vlastně můžu sama, když jsem ty hračky přinesla. On tam měl ten kluk ještě mladšího bratra, ten byl asi o rok starší než Rosťa, ale s tím byl Rosťa úplně v pohodě. Stejně jako s dětmi, které byly na hřišti předtím i s těmi, co přišly pak, s těmi si normálně hrál. Já vím, že Rosťa je z divočejších dětí, tak ho učím se s lidmi domlouvat, už mu to často jde, ale ty pokroky holt odpovídají věku. 

Offline Pinot Noir
30033 příspěvků moje polička 03. října 2021 15:57

dzizisketa no tak to je vážně vůl, s tím jsem se nesetkala. Vždycky to byl případ, že si rodiče nevšímají tak nějak záměrně, a když teda zakročím já, tak tuplem dělají, že nic nevidí. A spíš teda jak píše Evaeva jde o ty mladší děti, tak do těch třech let, ty hodně asi zkoušejí, co ještě můžou. Teď několikrát se nám stalo, že dítě jako Viktor nebo trochu větší ho nechtělo pustit na hřiště, vytlačovalo ho z pískoviště, shazovalo z klouzačky... Tam s vysvětlením, že to není výhradně pro ně, na rodiče nečekám.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 03. října 2021 16:50

dzizisketa já viděla Rosťu chvíli, ale divoký mi nepřišel, spíš naopak, choval se moc hezky.

Offline dzizisketa
9029 příspěvků moje polička 03. října 2021 18:50

Evaeva

No jsou tady uživatelky, které s Rosťou mají větší zkušenosti

Jako já si o něm myslím, že je to jedno z těch tzv. hodnejsich dětí, ale i tak má slabé stránky, špatné dny apod., jako všichni. 

Offline Jimik
příspěvků moje polička 03. října 2021 19:17

Mě teď nedávno na hřišti zase zaskočil chlapeček, který ke mě skloněné nad juniorem a naším autíčkem přiběhl a řekl mi "hovno" a zase utekl, takže jsem jen stihla říct, že se to neříká. Jenže pak šel za svojí maminkou a řekl jí, že já jsem mu řekla hovínko. To jsem teda zůstala koukat jak puk. Naštěstí maminka zhodnotila, že je to nepravděpodobné  a vysvětlily jsme si to. 

Offline tv
4287 příspěvků moje polička 03. října 2021 19:18

dzizisketa tatínek je vůle, nic si z toho nedělej. To mi připomnělo prvnacku ve družině, která kradla spolužákům nějaké figurky, co si přinesly z domu. A při promluvě s tatínkem z něj vypadlo, že za to můžou ty děti, že to nemají tahat do školy, že ona by to taky chtěla. Žádné, že s ní promluví, vysvětlí..

Offline žluťásek
8883 příspěvků moje polička 03. října 2021 19:27

dzizisketa tatínek je teda blb, nejlepší obrana je útok, zřejmě.

Rosťu jsme už neviděli dlouho, ale myslím že je pořád skvělej

Online slniecko admin
19674 příspěvků moje polička 03. října 2021 19:44
Reakce na dzizisketa:

Mně dopoledne nasral jeden otec, který místo aby si usměrnil svého o několik let staršího kluka, ať Rosťovi opakovaně nebere hračky, se kterými si zrovna hraje, nekope do něj a neřve na něj, že mu je nedá, tak sjel mě, že ty hračky na písku nemám nechávat, že on to těm dětem vysvětlit neumí, že si s nimi nesmí hrát, ale že já mám dvouletému vysvětlit, že nemá jiné děti praštit, poté co ho opakovaně takhle frustrují. Debil. 

​Dúfam, že si ho praštila ty! (Teda tatínka samozrejme...)

Online slniecko admin
19674 příspěvků moje polička 03. října 2021 19:46

eless ale to OCD, ak nie je navrch k tým ostatným, ale "iba" (v úvodzovkách, lebo to tiež nie je žiadna sranda) by bolo asi najjednoduchšie riešiteľné.

V každom prípade držím palce .

Online Evaeva
příspěvků moje polička 03. října 2021 20:01

dzizisketa občas člověk na hřišti potká opravdu divoké dítě, se kterým je očividně těžké pořízení, i když se rodiče snaží. Rosťa mi tak ani omylem nepřipadal, prostě normální malý kluk. Ale samozřejmě věřím, že i on tě umí někdy potrápit, jako každý.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 03. října 2021 20:11

S tím mladším dítětem asi bude horší pořízení. Vem si mikinu - Nenene, Je zima, potřebuješ čepici - Nechci

Offline Gatita
8696 příspěvků moje polička 03. října 2021 20:25

Evaeva chces rict, ze za tech x let, co mas deti, slysis tohle poprvy?

Tak to jsi stastna zena

Offline Gatita
8696 příspěvků moje polička 03. října 2021 20:32

Jinak teda deti jsou ted nejak podezrele hodne, furt cekam, kdy se to zvrtne. Ale co  me tesi nejvic, ze starsi syn je ted takovy miloucky, vic se ke mne ma.  Driv div ze me neobchazel obloukem...To mi vadilo mnohem vic, nez ze me vubec neposlouchal a delal ruzne schvalnosti. Doufam, ze uz nam to takto vydrzi

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 03. října 2021 20:38

Jimik hele na to fakt pozor, takhle me obvinilo dite na hristi, ze jsem ho prastila do bricha....maminka nevahala zavolat i mestskou policii....

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 03. října 2021 20:39

dzizisketa kazdy dite ma divoky dny, ale Rosta mi teda prijde uplne pohodovej!

Online Evaeva
příspěvků moje polička 03. října 2021 20:48

Gatita samozřejmě, že ne, ale ve dvou letech mi starší v takových věcech moc neodporoval. Mladšímu jsem teď musela přestat dávat rozpínací mikinu, protože si jí umí svléknout, třeba. Jako zatím to není moc hustý, ale to nejhorší nás teprve čeká, že joSe starším bývalo docela snadné pořízení, třeba takové ty scény, o tom kudy půjdeme, trvaly vždycky jen pár minut.

Offline Pinot Noir
30033 příspěvků moje polička 03. října 2021 20:52

Evaeva rozepínací mikiny teď vůbec nemůžu dávat, Viki je hned svlečený. Doufám, že ho to nadšení z této schopnosti zase přejde, protože nerozepínací zimní bundu shánět nemíním.

Offline Pinot Noir
30033 příspěvků moje polička 03. října 2021 20:52
Reakce na 711990:

Jimik hele na to fakt pozor, takhle me obvinilo dite na hristi, ze jsem ho prastila do bricha....maminka nevahala zavolat i mestskou policii....

Offline tv
4287 příspěvků moje polička 03. října 2021 20:55

711990 a jak to dopadlo, přijela policie?

Online Evaeva
příspěvků moje polička 03. října 2021 20:55

Pinot Noir ale bundu, co bude mít zip překrytý légou na druky seženeš mě teda spíš trápí, jak mu udržím čepici na hlavě. U nás to je vyloženě činnost na truc mi přijde, rozepnout mikinu umí dost dlouho.