Evaeva prosím tě, to je pravěk
, mobily možná měli vysocí manažeři a byly v kufříku! Bylo mi tak 13, brachovi 10. Ale ve vedlejším domě bydleli babi s dedou, ti na nás dohlíželi. Bracha pak sedel na schodech a brecel, že nechtěl, já chodila po baráku, ruku si obalila uterkou a uklizela, nevšimla jsem si ovšem, ze ta krev hodně prosakuje, takže v okamžiku, kdy už jsem měla skoro posbirane všechny střepy, přišel na kontrolu deda a vkročil do baráku, kde byly všude krvavé cestičky. Vzal mě do koupelny, aby se podíval na tu ruku a tam jsem teprve viděla ty vlasy, bylo to docela drsné. A pak jsme šli na šití, byl to samozřejmě pátek navečer. Jestli se povedlo zkontaktovat naše, vlastně nevím, myslím, ze ne, ze si užili hezky klidný víkend bez děti ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Malenge to je vostra historka, chudaci vsichni zucastneny!!!
711990 zpětně asi jo, při akci mi to ani nepřišlo, nejvíc me zajímalo, aby se táta nerozčiloval kvůli zničeným dveřím. Teď si na to vzpomenu pokaždé, když vidím zasitou ruku a vlastne to bylo docela drsný. Hlavně jsem byli fakt mali a desna střeva, furt jsme se řezali jako koně ![]()
Malenge to je drsný, teda. Mě právě zajímalo, jak jste reagovali. Rodiče měli teda odvahu, že vás takhle malé nechali samotné.
Evaeva ony jsou to dva rodinné domy vedle sebe se společnou zahradou, takže ten pocit samoty byl fakt jen pocit. Myslím, ze babi cely víkend prostala u kuchyňského okna, ze kterého k nám bylo vidět
ale mohli jsme si zkusit trochu samostatnosti. Jak to dopadlo, je věc druhá, že.
Malenge
no naše babička by neopustila náš dům. Ale ty dveře, to se stát může, to je hned.
Evaeva myslím, ze od nasich dostala přesné instrukce, ať se drží aspoň trochu zpátky. Proto taky na kontrolu přišel děda
toho by to určitě jinak ani nenapadlo!
omylem 2x
Načínáme druhý týden doma s rýmou, asi mne jebne.
Jediná výhoda - místo tahání z postele před půl osmou se nám budíček posunul na 8:45 ![]()
Koukám, tady jedou dramata, to je vedle toho moje stížnost na překažené sobotní plány, úplná prkotina.
Ale stejně, podařilo se mi vecpat děti k rodičům na výlet a ještě před odjezdem dcera zvracela, no kdo ji musel hlídat místo aby šel na "pracovní aktiv" ![]()
Tak snad mi vyjde jiná akce teď v pátek.
Mohučanka dnes jsem malého taky nechala doma, šel do školky jen starší. U snídaně totiž parkrat podezřele kychl a má lehounce rýmu, vcera nic. Jenže ráno, když se přišel pritulit, tak nohy měl jako led, přikryt se nenechá ani za nic, ode dneska spí v ponozkach, bez diskuze!
Malenge u nas se zasadne chodi v kratkem rukavu a bez prezuvek. Syn cely ozably, neustale kapka u nosu. Vecer si svlikne vrsek od pyzama a spi polonahy. Ze pry se chce otuzovat
. Doma mame 19 stupnu, chodim navlecena jako na lyzaku. Jako nedivim se, ze pokaslava od zari do cervna. Do skolky ale chodi.
Evaeva držím pěsti! U nás to vypadá tak, že dítě občas "pšíkne" a maličko mu něco čirého teče z nosu, takže to fakt nic není, mám ho tu spíš, abych neprovokovala a aby si k tomu nepřinesl něco dalšího. No a teď jsem zjistila, že mu roste horní 5!
Gatita
backory jsou pro ne sprosté slovo. Mně by umrzly nohy, my máme skoro všude dlažbu a teď je ještě takové to mezistupnove období, kdy podlahové topení skoro nespina.
Malenge jo, u nás to taky tentokrát vypadá dobře. Starší by určitě jít mohl, u mladšího jsou hodně přísní, tak doufám v druhou polovinu týdne u obou. Musím teda říct, že dneska jsou oba úplně zlatí!
Evaeva tak ať vám to vydrží! My jsme si užili hezký víkend, tak jsem taková vyslunena a hodlám dat dítě brzy spát, aby si poradně odpočinul, jinak čteme knížky a je tu pohoda, žádný setrvaly řev obou![]()
Mohučanka Tak u nás jsou holky po týdnu v kondici opět nastydle. Ale už smrkaji a kašlou, takže doufám, že se to aspon tentokrát obejde bez teplot. Budíček máme teda na šestou jako obvykle a dítě nespokojene doma většinu dne taky.
Evaeva Karja moja išla dnes do škôlky bez akýchkoľvek protestov a problémov. Proste sa obliekla, obula a šla. Ale zhodnotila teda, že keď tatino nie je doma, tak proste musí. Tak bude chodiť do škôlky každý druhý týždeň, aj tak dávam tomu maximálne týždeň, kým bude zasa nachladnuta ![]()
A ja teda zatiaľ zehlim hory detského prádla a plienok pre druhé ![]()
U nas dnes budicek ako obvykle 6;15, noc prespal kludne, ja s muzom sme ponocovali a nali nocne mory
. 2x som ho budila v noci, celkom ho to nastvalo,ehm.
A dnes rano mam doma uplbe spokojne diet, vobec sa nestazuje, ze by ho bolela hlava, akurat na nej nechce mat pruban, tak som sa na to vykaslala, ma to zalepene, sice to drzi tak napoly ale no a co, ved to ma zasite, hadam tomu vetranie neuskodi
.
A zaujima ma, stalo sa vam doma, ze vam dieta uplne zacalo idmietat chodit von? On mi aj povie, ze tam nechce ist, ze sa mu to nepaci teraz chodit von a ze sa chce hrat doma. Ako aspon na neho otvaram balkon, ale dost ma to mrzi, predsa len doma toho pohybu tolko nema, ale nedokazem ho dostat ani na ihrisko, ani na prrchadzku ani do kociara, dostane vzdy strasny hysak a aktualne sa ni nechce skusat, ci sa to zlomi alebo nie, nemam uz na to po 2 tyzdnoch doma nervy, asi by som ho roztrhla ako hada. Ak ste to tak roma mali, preslo to?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY