Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 03. října 2021 20:55

Nam sa poslednu dobu doma nejak dari, syn na seba stiahol botnik a roztal si kozu nad celom. Takze sme teraz otocili pohotovost - vratane sitia. Ustal to tam naozaj dobre, sice strasne plakal, ale nebolo ho treba ani nejak extra drzat, ked sme oechadzali uz sa smial. Ja som sit eda zazila ten prival adrenalinu, kedy som brala na ruky krvacajuce dieta a po zisteni, ze ma obe oci som musela muzovi v jednoduchych vetach prikazovat co ma brat  a robit, bol v takom soku, ze nebol schopny sa obut, nastastie zvladol odsoferovat auto. Tak dufam, ze tieto sra*ky sme si tymto urazom uz odbili.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 03. října 2021 20:58

DrowRanger ještě že to takhle dopadlo, to se mu zahojí rychle. Šok to musel být hrozný, z hlavy je hrozně krve. Vůbec vám to nezávidím.

Offline Pinot Noir
30033 příspěvků moje polička 03. října 2021 20:58

Evaeva Druky nejsou překážka . A čepice, to je taky téma. Viktor, nevím jak, získal přesvědčení, že čepice patří na hlavu jen v kočárku, takže jakmile vystoupí, odhodí čepici/kšiltovku. A do půl minuty pak i mikinu. 

Offline Gatita
8696 příspěvků moje polička 03. října 2021 21:02

Pinot Noir neboj, az prijdou mraziky, ztuhnou mu prstiky a uz mu to tak nepujde. Btw bundu, co se natahuje pres hlavu, jednu mame. Prakticky mi to moc neprijde, ale existuje to (v zare). 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 03. října 2021 21:03

Pinot Noir aspoň to zabere víc času. U nás je to spíš naopak, jak sedí a nudí se, tak si sundavá čepici. Doufám, že s větší zimou pochopí, že s čepicí a v bundě to bude lepší, přecejen teď ještě taková kosa nebyla. Ale abych ho jen nehaněla, tak si samostatně snaží oblékat kalhoty a dokonce se i obuje, bohužel jen do bráchových bot, ty svoje zatím nezvládá 

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 03. října 2021 21:03

tv jj prijela. Legitimovali me, zeptali se, jestli sem prastila dite do bricha a nez odjeli, snazili se me poucit, ze se policie nevola kvuli kazdy kravine (jako bych je snad volala ja)....pani se to nelibilo, asi cekala, ze me rovnou odvezou na sluzebnu. Predtim pritom jeste sama provedla vyslech mych kamaradek, ktery ji potvrdily ze ne, opravdu deti do bricha neboucham. Bylo to strasny. Je mi z toho zle jeste ted. 

Offline Gatita
8696 příspěvků moje polička 03. října 2021 21:06

711990 to snad neni mozny

Offline Pinot Noir
30033 příspěvků moje polička 03. října 2021 21:06

Evaeva Viktor už boty obuje, strašně rád vysypává z bot písek. Během procházky několikrát usedne uprostřed chodníku, obřadně sundá jednu botu po druhé, vysype, obuje, zvedne ruce nad hlavu a zařve Ulá! A jdeme. A to i když jsme ten den na písku vůbec nebyli.

Offline Pinot Noir
30033 příspěvků moje polička 03. října 2021 21:07

711990 Kriste pane, teď už se mi na hřiště nebude chtít tuplem!

Offline Jimik
příspěvků moje polička 03. října 2021 21:19
Reakce na 711990:

Jimik hele na to fakt pozor, takhle me obvinilo dite na hristi, ze jsem ho prastila do bricha....maminka nevahala zavolat i mestskou policii....

​Přesně na tuhle Tvoji historku jsme si při tom vzpomněla. Naštestí tahle maminka byla soudná. 

Offline DruI
5600 příspěvků moje polička 03. října 2021 21:22

711990 Mně ti je z toho nanic, jen to čtu. Si nedovedu představit jak bych na takové obvinění reagovala. Já vím, proč bych nejradši chodila na hřiště, kde nikdo jiný není.

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 03. října 2021 21:22

711990

Děsný.

Offline žluťásek
8883 příspěvků moje polička 03. října 2021 21:23

Pinot Noir staci když se budeš vyhejbat 711990, aby nekopla Ríšu a Vikiho do bříška

Edit: teda pardon, já si z toho teď dělám srandu, ale bylo to hrozný. Byla jsem u toho a klepala jsem se ještě večer v posteli, i když se to nestalo přímo mně. 

Offline Pinot Noir
30033 příspěvků moje polička 03. října 2021 21:24

žluťásek to je těžké, ona je hrozně blízko nás!

Offline Karja
44922 příspěvků moje polička 03. října 2021 21:25

711990 Nene, jako tohle bych řekla, že se snad nikdy nemůže stát! To je jak z nějakýho špatnýho, divnyho filmu. To je hrozný, nedivím se, že na ty hřiště nechcete chodit:-D. 

Offline Len
2680 příspěvků moje polička 03. října 2021 21:29

711990 Fuj, mně je z toho úplně špatně. Snad máš vybráno na setkání s *** na hodně dlouho. 

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 03. října 2021 21:30

Pinot Noir radsi se poradne rozhlizej, az budes priste na piskovisti

Karja jo no, byl to uplne retezec absurdit, ktery vyvrcholily prijezdem policie

Jimik jako ja verim, ze vetsina ten rodicu je normalnich, ale najdou se bohuzel i totalni idioti

Offline tv
4287 příspěvků moje polička 03. října 2021 21:34
Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 03. října 2021 21:37

Len tyjo ale nemame! Predstav si, ze asi pred mesicem se mi stal druhej takovej bizar! V 7 vecer mi nekdo neznamej volal. Tonda zrovna strasne jecel a rozciloval se. Zvednu to a predstavi se nejaka holka ze je z firmy xy a ze mi chce nabidnout nevimco....tak sem nechala beze slova Tondu chvili jecet do telefonu a pak to polozila(ano, blbej napad). Cca za 10 min mi vola jiny cislo...zvednu to a tam se ozve holka, ze dela na nejaky infolince a volala na tohle cislo a tam slysela dite co brecelo a jestli jako sme ok. Tak rikam ze nemam rada telemarketing a ze sem to udelala umyslne, ale ze diteti nic neni. A za dalsich 20 minut mi vola dalsi cislo (uprimne, ja telefony nikdy nezvedam, nevim co me to popadlo) a tam se ozve POLICIE CR CESKE BUDEJOVICE!!! A ta holka na me zavolala policii, ze je na tomhle cisle dite v ohrozeni a oni po mne chteli dokazovat, ze je Tonda ok. A snazili se ze me vymamit rodny cislo!!!!! Tak to sem jim rekla ze sorry, ze diteti nikdy nic nebylo a at me nechaj bejt. No ale az si to tu nekdo precte a spoji si tyhle dva incidenty, tak prijde socialka a odfrcej s nim do Klolanku k Pinot Noir !

Offline Pinot Noir
30033 příspěvků moje polička 03. října 2021 21:39

711990 no uf teda! Tak ale já ti aspoň zařídím častější návštěvy!