Pinot Noir to budes hodna:D a treba mu obcas muzes hodit tatranku pres plot nebo tak![]()
Vše o těhotenství a dětech
711990 Jako s tím řetězcem absurdit jsi to pojmenovala úplně přesně. Já si tohle neumím vůbec představit, vůbec.
Infolinka taky dobrá no, ale to je hned, mně kolikrát i holky samy vytaceji nějaká čísla, pak staci aby se přetahovaly o telefon, to vydá jekotu ažaz.
Karja no ono bylo hlavne strasne ujety, ze to dite nejenom ze si vymejslelo, ale porad trvalo na tom, ze se to stalo. Dokonce se kroutilo a ukazovalo si na bricho, kam jsem udajne prastila. A to i tem policajtum. Takze vlastne muzu bejt rada ze me nesebrali.
711990 To s tim bouchnutim do bricha je teda sila!
Ale volat policii kvuli jecicimu diteti pri telefonovani, to me spis pobavilo, ta prvni volajici asi jeste nema deti. Ja bych te na jejim miste v duchu hluboce politovala a uz te s zadnou nabidkou neotravovala.
Evaevanastastie som si pamatala z nejakej diskusie tu a clankov na nete, ze trzna rana na hlave krvaca a kym sme nasadli do auta tak to aj prestalo. Ale stres to bol strasny, ako to zo mna opadlo, normalne mi sotalo fyzicky nevolno a len sedim a rozmyslam nad tym co vsetko sa mohlo stat horsie ...
711990 Ty mas teda kliku
. Kdysi v Armenii je mi stala taky slusna haluz. Vymknula jsem si kotnik nekde v horach a jeli jsme na pohotovost mi to pak zrentgenovat atd. Nic zvlastniho. Asi za tri dny telefonat. Volala mi recepcni z hostelu, kde jsem byli par dni predtim ubytovani. Ze je kontaktovala policie, ktera na popud nemocnice vysetruje mozne domaci nasili na me osobe! Ze bych se mela dopravit do Jerevanu a podat vypoved. No tak jsem mela "pohovor" s prislusnikem policie a recepcni hodtelu prekladala. Holka mi poradila, at do vypovedi udam, ze ten den muj tehdy jeste partner byl nekde jinde. Ze jinak by ho fakt vysetrovali...No tak do Armenie uz jsme znova nejeli
, aby muze nezavreli. Hodne divne to bylo, ale asi maji sve zkusennosti.
Jos tyjo to je drsny!!!!!
711990 panebože to sú úplne hororové zážitky!
DrowRanger jojo, jak to z člověka opadne... S dětmi si člověk uvědomí, že nebezpečí číhá fakt všude, takovým věcem se holt nedá vyhnout.
711990 po těhlech historkách už s tebou na žádný sraz nejdu
ta holka z telemarketingu byla teda hustá.
Jos tohle teda taky drsný.
711990 to jsou historky ![]()
Jos no teda, tak to ta recepční byla dost pohotová!
Evaevaa sakra:D sem mela tvrdit, ze to je zazitek moji kamosky![]()
Mimochodem, nedavno jsem objevila tenhle blog a profil na IG a to je teprv sila. Mama kriminalnice
DrowRanger uf, hlavně, že to byla jen kůže, ta hlava je děsivá, jak krvácí. Ať se to malému dobře zahojí!
to mi připomnělo, jak nás naši nechali prvně na víkend s bráchou samotné a on mi zabouchl skleněné dveře před nosem, tak jsem jimi po hlavě propadla (aspoň jsem si teda dala ruku před oči). Předloktí pořezané a hlava plná popadaných zapíchaných střepů, měla jsem krásné krvavé meliry ve vlasech, efektní to bylo.
Malenge
kolik vám bylo? A volali jste rodičům, když se to stalo nebo až když tě ošetřili?
OK, beru svou stížnost zpět, policajty na mě ještě nikdo nevolal.
Mha Dceru už jen občas kontrolujeme zpětně, kde a kolik času tam travila. Je ji 12 a užívá net už rozumně. Během distanční výuky jsme nastavena časová omezení zrušili.
711990 No ty bláho, to je taky masakr! Mimochodem mě teda dost překvapilo, že telemarketing obtěžuje takhle večer. Mně malej dělá zvukový doprovod k telefonování dost často, protože se mu v tu chvíli nevěnuju, taky už jsem ho párkrát použila jako výmluvu pro obtěžující telefonáty.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY