Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Sweet Potato
40642 příspěvků moje polička 05. října 2021 15:11
Reakce na continuity:

MP Meri nech to uležet, máš na druhé dítě ještě trochu času, ne?

Uvidíš jak se to všechno vyřeší, třeba za pár měsíců dozrajes k nějakému rozhodnutí. Člověk ví, co ho čeká, na druhou stranu už taky ví, že jednou to bude mit konec. Což je velká deviza. 

​S tím uležením opatrně. Ono se pak o to hůř chce začínat od nuly.

Online Karja
44924 příspěvků moje polička 05. října 2021 15:38

Evaeva A zkoušela seš ho zeptat, proč konkrétně tam nechce? Co se mu tam nelíbí? Dcera vždycky řekne něco ve smyslu, že ji paní učitelka nenosí nebo s ní nejde za ručičku, tak ji slibim, že to tam společně rano řekneme a vyřešíme to, a už je dobrá. Mně se vyplatilo, to co nejvíc konkretizovat, pak se to líp vysvětlí, když řekne, že nechce bez ségry nebo tak, než že jen nechce. 

Offline DruI
5600 příspěvků moje polička 05. října 2021 15:55

Evaeva tak nemusí to být jen sladkosti. Dcera si ráda říkà, co jí mám odpoledne přinést. Třeba nějakou hračku na hřiště nebo přírodninu (to si vybírá cestou tam, co mám odpoledne utrhnout nebo sebrat :)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. října 2021 16:00

Karja no zkoušela, ale zatím bez úspěchu. Dneska říkal, že kvůli těhotné učitelce, že se bojí, že jí praskne břicho. To mi přijde jako blbost, je to učitelka vedlejší třídy, mají jí jen občas. Navíc vyváděl i jinde, ne jen v téhle školce. Nicméně jsme si to vysvětlili. Budu to zkoušet dál.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. října 2021 16:01

DruI on tam ještě nespí, takže pak jdeme hned domů, ale zkusím něco vymyslet.

Offline Pinot Noir
30033 příspěvků moje polička 05. října 2021 16:10

Evaeva to s tím břichem ale vůbec nemusí být blbost. Nikdy nevíš, co se mu může dít v hlavě. Mohla říct jiná učitelka "ta už je na rozsypání" nebo tak něco a představivost jede!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. října 2021 16:19

Pinot Noir jo, to beru. Ale on vyváděl v květnu i v miniškolce a potom i v létě na táboře, úplně stejný průběh. Přitom loni na podzim chodil v pohodě, akorát bylo skoro furt zavřeno.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 05. října 2021 16:27

eless Já vám teda držím všechny palce.

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 05. října 2021 16:38

Evaeva já příšerce říkala že je to její úkol chodit do školky,  vůbec jsem vysvětlovala proč tam musí i když jsem doma, ale že každý máme svůj úkol a jeji ukol je chodit do školky a že rozumím že se jí.nechce,že tátovi se taky občas nechce do práce, ale i tak musí jít..   

Offline slniecko admin
19678 příspěvků moje polička 05. října 2021 17:33

eless držím palce

Offline Garfie
28638 příspěvků moje polička 05. října 2021 17:54

Sweet Potato  Přesně tak, já bych to taky zbytečně neodkládala, pak jsou z toho fakt ti dva jedináčci a to už je o něčem jiném (má to ségra-holky jsou od sebe 10 let). Stačila kamarádka, která otěhotněla když bylo starší na základce, pamatuju jak čerstvě těhotná seděla v kavárně a vedle u stolu nějaké maminky probíraly příkrmy-a jí se udělalo úplně fyzicky nevolno, že do toho zase spadne....

Offline Sweet Potato
40642 příspěvků moje polička 05. října 2021 17:57

Garfie Mám kolem sebe pár lidí, co spekulovali, až poporoste, až půjde do školky, do školy...a pak zjistili, že už jsou líní (jejich slova), že si tu idylu s jedním hodným dítětem nechtějí kazit.

Ostatně, já bych se byla k druhému asi řízeně neodhodlala nikdy. Nebo ne včas.

Offline Garfie
28638 příspěvků moje polička 05. října 2021 17:58

Sweet Potato  Přitom si pořád myslím, že dvě je lepší než jedno!

Offline Sweet Potato
40642 příspěvků moje polička 05. října 2021 18:03

Garfie Rozhodně. A byla bych šla i do třetího, kdyby to bylo možné. (Ale nevím, nakolik tam hrálo roli to vědomí, že bych to už riskovat neměla. Já vždycky chtěla to, co jsem mít nemohla.)

Offline Garfie
28638 příspěvků moje polička 05. října 2021 18:04

Sweet Potato Já bych si třeba teď klidně třetí pořídila-kdybych byla mladší! :-)

Offline Sweet Potato
40642 příspěvků moje polička 05. října 2021 18:06

Garfie Jojo, měli jsme začít dřív. :-) Akorát u nás by ten průšvih s protilátkami byl v kakémkoli věku.

Offline dzizisketa
9029 příspěvků moje polička 05. října 2021 18:10

eless

Myslím na vás

Je škoda, že školka má k malému takový přístup. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. října 2021 18:14

Garfie mě taky přijde, že s větším odstupem bych třeba od toho druhého ustoupila. Dva jedináčci třeba těch deset let po sobě mi přijde jako nejhorší varianta. My máme tu malou ségru, ta teda byla neplánovaná, a vlastně když jsme se začali osamostatňovat, tak do toho mamka spadla znovu. Vlastně se třeba 30 let stará o děti.

Offline Pinot Noir
30033 příspěvků moje polička 05. října 2021 18:16

Sweet Potato taky mě vždycky napadne, když říkám, že bych šla i do třetího, jestli to není proto, že vím, že už to nejde.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. října 2021 18:16

Sairon a funguje to? Můžu to zkusit.