DrowRanger on po návratu zaleze do pokojíčku a dvě hodiny si hraje. Asi jak tam mají celé dopoledne program, tak potřebuje chvíli pro sebe. Staví si tam, jezdí auty a pořád si u toho povídá, podle mě zpracovává nějaké situace. Mojí pozornost nevyžaduje víc než před tím, čekala jsem opak.
Vše o těhotenství a dětech
DrowRanger no my sme stôl v obývačke nemali celú dobu, dali sme ho až pred pol rokom, a asi ho znova zruším
Evaeva tak asi sa s tým vyrovnáva po svojom takto. Syn zas vyžaduje, aby som po neho prišla ja, ideme spolu domov peši, rozprávame sa čo zažil a keď prídeme domov, tak si sadne na gauč s mojkáčmi a cca 40 minút pozerá rozprávky a leží. Potom sa chce hrať. Ale nechce chodiť von, to už dlhodobo (v škôlke chodia doobeda bez ohľadu na poačasie, tak mi to nevadí) a teda vyžaduje moju prítomnosť. Ono sa to časom spraví a inak ako tu niekto vyššie spomínal "úplatky" tak na neho to tiež zaberá, ráno trebárs dostane lízatko, polku čokoládovej tyčinky, občas mu poobede prinesiem malú hračku alebo sa ideme previezť autobusom, aby sa mal na čo tešiť.
betsey keď občas sledujem akým spôbom Artur dokáže doma lietať, tak mám pocit, že ako batoľa bol opatrnejší. A teda momentálne je kreatívnejší čo sa týka spôsobov, ktorými by sa mohol skántriť...
Sairon to s tou úlohou znie dobre, to jediné som ešte neskusila, už aj tie zákony som vytiahla na syna ![]()
A pritom je tam spokojný, je sebavedomejší, aj poslusnejsi.
Nenavidim ranne chystanie dietata do skolky po dlhsej pauze. Dnes to bol taky neskutocny plac a rev a pritom vidim, ze dokaze pozornost presmerovat na rozpravku a hned aa ukludni. Ale fakt mi to neprida na klude, dufam, ze mu to zase nerozhodi kakanie, lebo ma uz porazi...
Nenávidím ranní chystání do školky každý den.
Každý den je to protivný dítě, všechno je špatně, všechno jí strašně trvá, všechno chce jinak než já, když jí nevyhovím tak je z toho hrozný pláč a řev. Do toho kolem pobíhá nekontrolovatelné batole, které v okamžiku nepozornosti vymyslí nějakou kravinu. Vždy když si myslím že jsem objevila další věc, jak to udělat aby byla madam spokojená a spolupracující, tak to funguje tři dny a pak se objeví něco dalšího. Přitom to není, že by nechtěla do školky,tam se těší, jen prostě vstává prdelí napřed.
Na jednu stranu jí rozumím, před dětma jsem bývala poránu hrozně protivná, ale je to tak strašně vyčerpávající. Budíček máme hodinu před odjezdem a celá ta hodina je jen o tom chodit kolem ní po špičkách, dělat vše jak si přeje, protože stačí když jí v něčem nevyhovím a končí to tak, že na ni klečím a oblékám jí na sílu, aby stihla odjezd. A to je teď dobré, že ji bere ráno kamarádka, takže nemusím řešit vypravování ani sebe ani krtka. Kamarádka ale za měsíc rodí, pak budu vozit já a to bude apokalypsa.
Jo a krtek byl celé 4dny bez zelené nudle u nosu, tak je tam zase dneska zpátky.![]()
DrowRanger Sairon díky holky! U nás je akorát to nechci do školky ![]()
Já mám zas debilni dotaz. Můžu ke svejm nemocnému holkám od pondělí (rýma, kašel z rýmy asi) hlídat ještě jedno nemocné dítě (kašel bez teplot)? Jako jestli se mi třeba víc neroznemocnej? Myslím, že je to ta stejná skolkova viróza. Holky budou určitě týden doma s obcasnejma vycházkama na vzduch, žádná rychlá zotavovacka to nebude.
Sairon jsem s tebou. U nas to stejne, akorat vypravuju do skolky uz dve...
Evaeva DrowRanger Sairon no moja dnes nejde, tak som tiež zasa zvedavá na tie scény. Asi si dám najbližšie keď tam bude mat ísť budík na piatu, aby sme stihli vystriedať všetko jej oblečenie ![]()
rasaNori si pamatuji, že jsi tu o tom psala, že to máte stejně. A to se to věkem nelepší?
Karja jako môžeš ale prežijes to? ![]()
Umyla jsem vanu...za cenu vyhrabany knihovny vedle v pracovne, včetně rozmetanyho pexesa po celým pokoji a vysypanych deskovek...ten úklid fakt nebere konce, vzdycky je to za cenu bordelu někde jinde ![]()
Sairon casem se to zajede, zacatky skolkove dochazky u nas byvaly po ranu hrozne. On i dneska to syn ruzne sabotuje, hlavne se porad resi nepadnouci teplaky![]()
DrowRanger u nas pri nastupu do skolky pomahalo, ze jsem si ten prvni mesic vybirala po puldnech dovolenou a brala ho sem tam po obede domu. Prislo mi, ze ho to nejak uklidnilo a nevadilo mu tam tak chodit.
Karja to nevim, ale me by zas zajimalo, jestli se toho kasle bez teplot jde vubec zbavit. Predminuly tyden se mu to zacalo rozjizdet, stahla jsem ho skoro na tyden ze skolky a zrusila plavani. Jenze lecebny rezim nula prd, protoze ma "jen" ten kasel. Takze odpocivat v teple nelze, ven chodime a dnes rano zas tak huhnal, ze uz ho mam zas doma. To se proste neda nijak lecit snad ani?
Potrefenáhusa
u nas stejne. Nekdy mam pocit ze s detma soutezim kdo bude rychlejsi- zda holky s bordelenim nebo ja s uklizenim. Vyhravaji...
Potrefenáhusa jeste si pamatuju, jak se u nas veci postupne stehovaly do vyssich polic a vsechny skrinky a zasuvky v nizsich polohach byly nejak zasprajcovany, aby to dite neotevrelo. A kdyz to prvniho prestalo zajimat a veci se vratily do normalu, narodilo se cislo 2.
mnum to se nedá vyhrát
Potrefenáhusa musíš zamezit přístupu. Jako deskovky v dosahu batolete? ![]()
Pinot Noir no to je v pracovne v patre, kde je normalne zavřeno, tak to tam oholeny ještě není
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY