mnum naprosto ti rozumim, jeste ted se mi dela mdlo![]()
Vše o těhotenství a dětech
711990
to je jak se sklizní, víš jak, nadřeš se ze začátku, ale potom přijde ovoce (aka sloník)....![]()
711990 nahodou, druhy kusok je zatial super, 6mesiacov mi bolo zle, takze som este nepribrala ani na vahu na ktoru som otehotnela, nie som naladova a vlastne nebyt rastuceho brucha a zadychavania, tak si vravim, ze je to pohoda. Len ten starsi kusok nejak strajkuje, aj ked vzhladom na to s cim mal problen a ze sme bez rezimu, tak sa asi niet co cudovat, ze je protivny a unudeny.
711990 Tak víš co, já podruhé otěhotněla až ve chvíli, kdy dcera konečně začala spát celou noc. Takže jestli malej ještě pořádně nespí, tak máš na druhé ještě čas ;)
DruI jenže on by doma klidně zůstal, je tam spokojený. Včera si celý den hrál naprosto bez mé přítomnosti například. Ale školka mu prospívá.
DruI já začala spát celou nic díky tomu těhotenství:) syn se odstavil snad v den početí. Ale já už kojila jen jednou v noci.
711990 ten první rok je ta péče o děti spíš jeden na jednoho, to je fakt. Ale tvůj sambo se podle mě stará nadstandardně, tak by zvládl i dvě. Navíc až se dvěma doceníš tu pohodu, když sebou vláčíš jen mimino v kočárku:) Od roku, roku a půl mi přijde jedno, jestli hlídáš jedno nebo dvě.
notna No jako na tu malou to řvaní za dverma moc neplatí, ta je prostě malá a hodně frustrovaná. To spíš dělám kvůli sobě, abych se z toho nzevencla. Na tu velkou to platí, tu odešlu bulet do jejího pokoje tam slyším něco jako ,,pošlu mamku do pekla a bude tam sama,, a nekecám za 20 vteřin si s něčím hraje a za dvě minuty přijde ,,já už tam ani nechci být,, a je úplně v pohodě. Ta malá je nějaká frustrovaná, tu teda nezaviram, to mi přijde na tak nevyzrálého jedince drastické, takže to se přinejhorším zavřu já do koupelny nebo kuchyně, ale někdy ji to pomůže. Ona má ráda když se něco děje a tohle je takovej určitej způsob ,,akce,,:-D. Prostě jak tam čekaj za dverma zda už se máma uraci, do toho ji ta starší poučuje, že nesmí furt brečet, tak ji to kolikrát zabaví.
Nezkoušeli jste někdo dětské ACC rozpustné? Nechutná to třeba jak limonáda? Holky zase největší stupeň zahlenění, velkamala úplně zelená rýma, malamala nazelenalá. Kašel obě děsnej, ale bez teplot, ty snad už ani nebudou, když to leze takhle ven. Jen jen nevím, zda chodit ven na vycházku, je to takové rozporuplné....
Karja Já bych je ven klidně vzala, když nemají teplotu. Samozřejmě nikam mezi lidi, ale na procházku bych šla.
Karja já bych taky ven šla, mě přijde, že se jim venku vyčistí nos a i pěkně odkašlávají.
Evaeva Asi jo, zvlášť když je hezky a ne nijak vlezlo. Jako s rýmou bych neváhala, ale ten kašle me štve. To je takový rozporuplny. Ale od toho ACC si hodně slibují, mám to v lékárně objednaný:-D
No se přidávám do party ke žluťásek to máme z toho podzimního těšení! My jsme fakt byli za poslední měsíc všichni jen týden v pohodě! Je nádherne, holky jsou výletníci, no tak sedíme doma! Ten zdravej týden jsme si fakt užili, já mám teď kamarádku s vetsim už taky hristovym dítětem a to je paráda, to se jinak tráví čas;-).
mnum soucítím, občas mám přesně co popisuje Len
už to v tu chvíli prostě nejde.
Jos vážně se tě už na to ptají? Vždyť je malému teprve kolem roku, ne? Já asi vypadám, že mám dost, nikdo ani necekne
teda švagrová se ptala, ale ona má přesně takový rozestup mezi dětmi, že už bych teď musela být těhotná, no děkuju pěkně.
Myrtila No tak ale holky vony jsou docela v pohodě, jakoby:-D. Velkamala úplně, tam všechny trable ted pramení mou nedůslednosti nebo tím že na ni nemám zhola čas. A malamala je taky dobrá, ale jen ve společnosti, venku nebo na návštěvě:-D. Doma je prostě nuda! Jedině když je tu hodně lidí. No prostě dítě do kovid doby jak dělaný:-D.
Karja se zelenou rymou bych uz volala doktorce kvuli pripadnymu zanetu prudusek/dutin. Minimalne muze napsat antibioticky kapky.
Karja to mají nejspíš z té rýmy. Starší kolikrát kašle jak tuberák, ale doktorka nikdy nic špatného neslyší. U nás ten jediný týden, kdy byli děti a já zdraví, zase byl nastydlý muž. Ale dneska už starší šel do školky a i mladší vypadá docela v pohodě. Tak snad to chvíli vydrží.
711990 No už to googlim, asi ji brnknu
dekuji za ucast
jsou dny lepsi a horsi, ale trva to uz nekolik tydnu, deti posledni mesic furt nachcipane, tak je to intenzivnejsi. A to jsem jeste nedavno mela myslenky na treti ![]()
Pinot Noir Mě by zajímalo, jestli jsem schopna se poučit a k případnému č. 2 přistoupit s nějakou větší lehkostí, nebo jestli ty nároky budou zase mimo realitu, což je u mě obvyklé. Fakt nevím. Třeba z jarní karanteny jsem se poučila, snaha zvládnout domácnost, dítě bez školky i práci zároveň mě donutila si slušně štrejchnout o dno, takže teď, když dítě onemocnělo, tak jsem obratem šla na OČR, i když na mě zaměstnavatel tlačil, že bych to měla zvládnout na HO. Tak snad už jsem se nějak posunula
711990 Jo no; člověk to čte a říká si - tohle si přece dobrovolně neudělám
Ano, s druhým už víš, co děláš, tak spoustu věci neřešíš.
Za mě teda taky dvě děti (ne dva jedináčci) jsou lepší než jedno. Začátek sice horší, ale teď už si spolu dovedou hezky hrát a když se venku drží za ruce, tak
. Ale jo, taky už si dovedou dobře nadávat do pitomců a řezat se jak koně... ![]()
mnum znám a soucítím...![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY