Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44925 příspěvků moje polička 06. října 2021 11:48

Potrefenáhusa Jo, tak holky mají z pečeneho řady jen mramorovou bábovku a perníčky:-D

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 06. října 2021 11:48

DrowRanger no tak to máš veselé, držím palce, nech to nakoniec stihnú 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 06. října 2021 11:50

rasaNori vy už ale hodne dlho fungujete tak, že po kúskoch prerábate, nie? To by som ja nedala, mne stačí tento polopracovný bordel a ide ma poraziť...

Offline rasaNori
8875 příspěvků moje polička 06. října 2021 11:56

Karja vejminek jsme rekonstruovali proto, ze se v hlavni obytne casti bude delat chodba a obyvakokuchyne, takze se nejakou dobu nedostaneme do patra, kde je loznice a pokoj holek. Jenze v cervnu jsme zjistili, ze stodola, kde mame vse ulozene, plesnivi od zakladu vevnitr a roste nam tam nejaka houba, ktera vypousti rezave spory a vsechno je od toho zaspinene a kdovi co to je vlastne. Tak jsme si rekli ze rekonstrukce pocka a radsi teda vyresime tohle. Plus dum a stodola je na pozemku situovan tak, ze nam auta stoji pred hlavnim vstupem, a v nove stodole budou 2 parkovaci mista plus 2 venku pod pristreskem a vjezd od sousedovy cesty. 

Offline rasaNori
8875 příspěvků moje polička 06. října 2021 11:57

DrowRanger no, uz 6 let:D

Offline Karja
44925 příspěvků moje polička 06. října 2021 12:07

rasaNori Jj,no tak jasně, zrovna vy potřebujete i někam dávat věci pro práci a parkovat vevnitř. No to bude pěkný teda! 

Offline continuity
43632 příspěvků moje polička 06. října 2021 12:09

Jenom chci všem, ktere ráno válčí s brečícími batolatami říct, že je fakt lituji. Dodnes si pamatuji to naslapovani po špičkách, abych dítě rozhodila, pokud možno nejpozději - rána, kdy jsme odcházeli bez řevu, se daly spočítat za měsíc na prstech jedné ruky. V práci jsem dopadla na židli s pocitem, že už mám jednu šichtu za sebou a měla bych spíš odpočívat. 

A zároveň vám chci říct, ze toto se opravdu časem zlepší ( na rozdíl od toho úklidu). Si pamatuji, jak jsem si stěžovala sekretářce, která měla dítko už ve škole a ta mi řekla, že ty rána jsou fakt lepší. 

Offline Gatita
8699 příspěvků moje polička 06. října 2021 12:13

Karja to jsem nechtela slyset! My to mame vlastne uz 3.tydnem, z toho jsme to 1 tyden "lecili" doma, pak se to zdalo dobry (ve smyslu zakaslal 2x denne), ted zas kasle trochu vic a rano se tu drzel za krk a skrehotal, ze nemuze mluvit. Jen co jsem polozila telefon po omluveni ze skolky, tak si tu vesele prozpevuje zvucnym hlaskem a chodi tu polonahy a bez backor

Myslim, ze to neni nova nemoc, ale furt ta puvodni. Me by zajimalo, jestli se da nejak odhadnout nakazlivost, uz mi to proste neprijde nijak prospesne byt doma, nemocny neni, ale zdravy take ne.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 06. října 2021 12:26

DrowRanger řev nastává až ve školce, ale u toho nejsem, vodí muž.

Offline Karja
44925 příspěvků moje polička 06. října 2021 12:31

Gatita No tahle proměnlivé to měla neteř a dneska ji poslali ze školky domu....holky to aspoň měly týden fakt dobře, že kašlaly jen ráno po probuzení a pak jednou dvakrát venku. Teď mají spíš rýmu bych tak rekla. Ale ta neteř ta tak jako pokaslava střídavě už skoro měsíc, dva dny měla teplotu, pak lepší, ale do školky mimo ty dny s teplotou chodila a teď zase zhoršení.....

Offline letfenixa
10950 příspěvků moje polička 06. října 2021 13:09

continuity moju mamu dodnes oblieva pot pri spomienke, ako nás vodila do zariadení, a to sme nerobili žiadne scény, len musela byť v práci na 7 a vždy sme chodili do dvoch rôznych (jasle plus škôlka, škôlka plus škola, dve rôzne školy). No a ja som ráno zrelá na kúpele.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 06. října 2021 14:07

letfenixa já se těch rán, až budeme muset oba do práce a třeba jedno dítě do školy docela děsím. Když mám někam vypravit sebe a dítě, tak na devátou už to chce trochu chvátat. Natož na 7:45.

Offline Gatita
8699 příspěvků moje polička 06. října 2021 14:13

continuity to jsi popsala fakt presne! Ja taky kolikrat mela pocit, ze uz mam pro ten den splneno. Uz jen tim, ze jsem do te prace vubec dosla a ze se mi podarilo cestou setrast dite do patricne instituce.  Ale mas pravdu, opravdu se to zlepsuje. Ale zas jine veci se zhorsuji. Treba pred rokem jsem klidne mohla nechat starsiho samotneho chvilku doma a odskocit si s kocarem uspat mimino. To ted nejde, boji se vseho mozneho a musim ho tahat s sebou i s tim pitomym kaslem. Takze to je v jednom bodu progres, v jinem regres...

Offline marieu
5165 příspěvků moje polička 06. října 2021 15:24

Karja prášek ne- měla na noc Levopront kapky, ale druhý týden už nezabíral a líp zafungoval Sinecod kapky. Kašlou úplně všichni a úplně všude. Mladší je druhý týden ze školky doma a starší začíná opět smrkat. Mě z toho už začíná brát žlučník..

Offline brrr
12391 příspěvků moje polička 06. října 2021 16:50

Teď nevím, jestli tady někoho uklidním, ač už jsou chlapci mírně odrostlí, bordel produkují pořád. Na druhou stranu, já vstávám kolem 6:45, oni před sedmou a v půl osmé jsme z baráku. Někdy kluci odchází i dřív. Prostě všechno je relativní.

Offline Karja
44925 příspěvků moje polička 06. října 2021 17:00

marieu No asi to mají z rýmy. 

Ale jak poznat tu zarazenou rýmu? To nevím teda. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 06. října 2021 17:15

Karja chrčí, ale nesmrkají? Tomu tak říkám já.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 06. října 2021 17:16

Karja 

Ucpaný nos a nesmrkají, nebo jim jakoby nejde dovysmrknout.

Offline Zuzuli
3870 příspěvků moje polička 06. října 2021 17:55

Tematicky se bohuzel musim zeptat... Maji elektricke odsavacky nosu dostatecny vykon? Kdy asi tak dite prestane mit zachvaty revu, kdyz spatri vysavac a me, jak se snazim priblizit s odsavackou k nosu? Jak s odsavackou na vysavac odsat nos v noci a nevzbudit ceky dum? A kdy se deti prumerne nauci smrkat? Mala je ted tak usplena, ze se nemuzu ani kojit, jak ma ucpany nos. Bubla to v ni a musi se nadechnout pusou, ale odsavani s vysavacem moc uspech nema. K tomu v noci casto kaslala a tim se budila

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 06. října 2021 18:04

Zuzuli a nejaky sprej do nosa si jej neskúšala dať? Inak ja som asi jediná osoba na svete, čo nepoužíva odsávačku na vysávač, v noci v byte si to tiež neviem veľmi predstavit.