Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline letfenixa
10950 příspěvků moje polička 06. října 2021 21:55

A difúzer s éterickym olejom používate? My teda máme doma dosť sucho, a keď sa kúri, tak mega sucho, takže odkedy máme syna, v zime sme používali zvlhčovač. A vlani na jeseň som kúpila difúzer, dávam tymián, eukalyptus.

Offline letfenixa
10950 příspěvků moje polička 06. října 2021 21:57

Len myslím, že hluk vysávača je nepodstatny pri Tom reve, ktorý odsávanie sprevádzalo.

Online Pinot Noir
30033 příspěvků moje polička 06. října 2021 21:58
Reakce na Evaeva:

dzizisketa seš teda dobrá, to si neumím představit. Staršího jsme to naučili teď v létě, mladší se to teda naučil sám, v necelých dvou. Nebo je to nějaké okno, co se pak zavře?Protože.v.deseti.měsících.mě.to.ani.nenapadlo.zkoušet.

​Podle Matějčka (aspoň myslím, že jsem to četla u něj) právě ano, existuje okno, kdy se to tak malé děti naučí a pak dlouho ne. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. října 2021 22:00

Pinot Noir hm, tak to jsem prošvihla

Online Pinot Noir
30033 příspěvků moje polička 06. října 2021 22:03

Evaeva já ne, oba smrkali takhle brzo, ale stejně pak měli oba období (Viki ho má teď), kdy před kapesníkem zdrhali a musela jsem je s ním přepadnout zezadu. A smrknout ani za nic, i když to umí. A pak ho slyším v noci, jak smrká do deky.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. října 2021 22:12

Pinot Noir no malý to taky moc nedělá, umí to, ale nechce. Dneska nechtěl ani nastříkat, což do teď nebyl problém, pomalu (no spíš rychle) nám totiž nastupuje období vzdoru. Dneska jsme se vraceli zvenku s brekem, měla jsem poněkud dejavu

Offline Karja
44925 příspěvků moje polička 06. října 2021 22:16

Evaeva No holky si to taky nechtěj nastříkat, ale ta malá je pak aspoň v pohodě, ale ta starší je tak naštvaná pak vždycky. Hrozně mi nadává (ve smyslu, že půjdu do pekla, budu tam sama, nebo sama s Nanou,což už se teda popisu pekla více blíží....atd atd). A včera se naštvala a taky mi jako začala tím sprejem stříkat do nosu ,,tady máš, tady máš, taky ti to nastříkám, to není dobrý chování,,.....

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. října 2021 22:20

Karja já už ho sama nepřeperu, takže to končí vincentkou v oku nebo tak něčím. Nastříkali jsme mně, Šášovi, ale on nechtěl.

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 06. října 2021 22:21

Karja hezké, jak se umí za sebe postavit. Já dnes strčila synovi do pusy kousek mozzarelly, tak ji nejprve znechuceně vyplivnul na zem a pak mi dal facku

Offline Karja
44925 příspěvků moje polička 06. října 2021 22:48

INCOM1 :-DTak to mě dostalo! 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 06. října 2021 22:52

Karja 

Já děti na ty spreje vždycky přesvědčila jedině tak, že jsem si před nimi stříkla do nosu taky a doprovázela to hlasitým frknutím - nasátím a hrozně jsem si to pochvalovala. Ono když jim už bylo fakt blbě, a pomoho jim to, tak si to pak nechaly dát dobrovolně. Syn tak v 3,5 letech už si stříkal sám. 

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 06. října 2021 23:09

INCOM1 sorry ale

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 07. října 2021 06:51

Inak ako vcera vasi skolkari? Poobede ked som prisla ma cakalo vysmiate dieta, co sa pekne hralo, ucitelka mi vravela, ze sa chodil k nej cely den mojkat a normalne ju predo mnou vyobjimal kym sme odisli. Tesil sa, ze mu bolo dobre, chvalil sa ze uz ma kamaratov (ale ze nevie ako sa volaju ) a ze zajtra (teda dnes) pojde zas.  Dnes rano vstal o 5:40, ale teda zatial neplace, pekne sa najedol a v pohode sa hra.

Offline Karja
44925 příspěvků moje polička 07. října 2021 07:07

DrowRanger Mně říkala kamarádka, že jim to zhoršují ty ranní hry. Že musí ráno prostě udělat jen povinnosti (oblečení. Snídaně. Hygiena) a jít. Jinak je to horor. 

Offline Len
2680 příspěvků moje polička 07. října 2021 07:13

letfenixa Na tom něco bude. Další důvod, proč bych ji nechtěla používat. Snad to nebude potřeba.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 07. října 2021 07:20

Karja u nas je to horsie ked sa nehra, pretoze vtedy reve az kym neodide z domu. Neviem si oredstavit, ze by mi reval od 5:40 az do 7:15 (skor ho nedavam, lebo do 7:00 je jeho trieda zberna, cize sa tam miesaju deti zo vsetkych tried, co chodia skor nez o siedmej).

A teda rev pri odchode bol zas strasny, dokonca som pocula ako vo vytahu tak vysoko vrieska, to je novinka .

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. října 2021 07:31

DrowRanger U nás včera celkem v pohodě, ale dneska nás vzbudil v 5.45 brek v obýváku a od té doby si chvílema stěžuje na hlavu a chvílema na břicho. Asi hodinu s námi pospával v posteli, jinak tady brečí bolestí. 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 07. října 2021 07:45

Evaeva a myslis, ze ho nieco boli? Nas to vcera skusal s tym, s kasle a boli ho hlava ale nic mu nebolo.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. října 2021 07:48

DrowRanger myslím, že jo. Zaprvé podle mě není tak vyčůraný, aby to zkoušel a určitě by nedokázal tak přesvědčivě brečet. Na hlavě ukazuje pořád na stejné místo. Dala jsem mu nurofen a uvidíme. Bohužel nevíme, co tomu předcházelo, jestli se třeba nepraštil. 

Offline continuity
43632 příspěvků moje polička 07. října 2021 07:55

Evaeva ja ti nechci do toho kecat, ale pokud dítě boli hlava tak že brečí bolesti, vzala bych ho k lékaři. když se běžně prastis, tak ta boule  spíš bolí na dotyk, ale určitě ne takto trvale a po mnoha hodinách. 

U nás se doma říkalo, že hlava bolí i od žaludku (jakože fakt a bolest je to strašná), ale tam to analgetika obvykle ještě zhorší.