Len my jí v noci používali fakt výjimečně, spíš večer před spaním a pak ráno. Ale klidně bych jí v bytě použila, zas takový hluk ten vysavač nedělá, od sousedů ho trošičku slyším, jen když je totální ticho, určitě by mě to nevzbudilo.
Vše o těhotenství a dětech
dzizisketa seš teda dobrá, to si neumím představit. Staršího jsme to naučili teď v létě, mladší se to teda naučil sám, v necelých dvou. Nebo je to nějaké okno, co se pak zavře?![]()
Protože.v.deseti.měsících.mě.to.ani.nenapadlo.zkoušet.
betsey u nás jedno dítě nosili rodiče do školky jednu dobu v pyžamu a bez bot. Proste ji ráno nepremluvili. Jestli bys na to měla nervy to zkusit...
To mi připomnělo, jak jedni příbuzní prijeli na rodinou oslavu s dcerou v kalhotkách a zabalenou v dece. Ani ve dvou ji nedokázali přeprat a nastrkat končetiny do správných otvoru oblečení. Slavnostní oběd, všichni vyfiknutí, čekali jsme u stolů a oni s přiřítili úplně splavení potem, děcko nesl tatínek v podpaží zabalené do deky. Jsme cumeli jak puci ![]()
Evaeva škola už je ale dobré období, to už byly ty rána fakt relativně v pohodě. Píšu relativně, protože pro mě není ráno v pohodě ani když vypravuji jen sebe sama. Ještě tak během covidu, kdy všichni vysmahli a já mohla u kafe zevlovat do půl devátý.
Doktorka pro syna poradila koupit homeovox, já myslela že ho budou ty mini kuličky jako jiný homeopatika a jsou to docela velký tvrdý pastilky
Nikdy neměl žádný cucací bonbon, to mu fakt nedám, bojím se že se s tím udusí.
Jinak s tou odsávačku ústy, jsem se vždy dokonale nakazila. Takže dítě melomrymu a já zánět průdušek. ![]()
Ale na tu vysavačovou si zvykly, normálně si chodily říkat sami.
continuity no právě, to mám jako ty. Podle mě bude náročné to období, kdy budou chodit do dvou zařízení, bude je pořád potřeba vodit, a my oba do práce. My extra problém teď nemáme, syn je docela rychlý. Ale nemusíme moc spěchat, čas je až do půl deváté.
continuity mi se to docela ekluje. Mě teda nudle z těch různých tekutin vadí skoro nejvíc:)
Prosím vás, nepište už o těch nudlich, naše dite rýmu ještě nemělo a nechci to chytnout odsud, jako už leccos!
žluťásek Tvůj syn je šikovný, zvládne kloktat? Na hlasivky mi nejvíc pomáhá kloktat vincentku, mám ji právě v koupelně. Je to hnus, ale dobře funguje.
Len kloktat určitě nezvládne. On má trochu zachraptěný hlas, ale společně s tou strašnou rýmou a kašlem je to asi nejmenší problém :)
žluťásek tu vincentku může i popíjet, odhleňuje tak nějak celkově.
Potrefenáhusa Neboj, já myslím, že to jentak nechytne, že to jsou fakt ty vnitřní kolektivy. Moje holky nechytaly ani nikdy nic od dospělých, až pak ten covid no!
Evaeva No tak víš co, to muze být všelijak, byly tam dvě skolkove děti v období viróz, že. Ale podle aktuálního vývoje holek bych řekla, že tam ony mohly i jen nastydnout, je tam poměrně výrazně chladněji než u nás, jak venku tak i doma a já jim nedala žádné bačkory ani a tak. Tak snad budou brzo všichni v pohodě, tchán má oslabenejsi imunitu,ten je na hromadě každou zimu, a ten malej s laringitidou, snad to bude ojedinělá situace a už to mít nebude.
žluťásek My máme ty Vincentka pastilky....jenže přesně jak píšeš, holky to neumí cucat! Ještě tak ta malá, ta si to vezme do prsticku a olizuje to jazykem chvilku, ale pak to rozkousaj a je to fuc. Vincentku ani jedna nepijou, možná se šťávou by to pily, já na ni nedám dopustit, výborně odhlenuje, na mě fakt zabírá. Na ucpanej nos ji radivaá tchýně dát do pokoje odpařovat, ale to je takový, že to zahřejes, ono se to za chvíli odpaří, a vychladne, tak aby si začala znova a párkrát zopakovala. Tak to zkus dát malému na pití, měl by to pít po malých douskach tak jako ucucavat;-)
Karja Laryngitida je blbá, jak to dítě nemůže dýchat, na to trpěla ta větší ségra.
žluťásek No a ještě jsem si vzpomněla na zázraky lipového čaje! Jenže teď jsem koupila nějakej z lékárny a jako to nemá moc sílu! Já jeden rok měla sbíranou, měly jsme to s kámoškou na horách, kde jsme byly obě nastydle, ještě jsme si z toho dělaly srandu, jakej to má říz, fakt to bylo silné (no zas otázka zda je to teda vhodné pro děti, že). No ale ta kupovaná je přece jen slabší a je na obalu uvedeno, že ji děti můžou. Prostě zkusila bych to podpořit nějakými bylinkami. Já holkám dělala ty miminni čaje (kašel/průdušky/dýchací cesty), ale myslím, že ty jednodruhové bylinny, samozřejmě ty co jsou vhodné i pro děti budou účinnějši.
Evaeva Jo, jeden synovec taky, já se toho teď bála u holek, jak se to vyvrbi. Tak snad ten malej bude dobrej, zas jako vloni to neměl ani jednou, takže dispozice snad k tomu mít nebude, doufám.
žluťásek ja som to rozdrvila medzi dvoma lyžičkami a tak mu to dala. Cumlat to začal až teraz ako 5-rocny.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY