Gatita u nás byla vodní podložka jednu dobu hodně oblíbená. Za těch pár korun doporučuju.
Vše o těhotenství a dětech
dynda nebo to bylo suchým vzduchem. Mě taky takhle syna jednou vrátili. Bylo to už třetí týden po rýmě a kašlal zhruba jednou denně.
DrowRanger je to pre mňa teraz celkom ťažké, bo mi dosť nevyhovuje byť zavretá celý deň v byte. Včera okrem tej patminutovej prechádzky do zelovocu som sa z domu nehla, bo muž bol preč od rána od rána od pol šiestej do večera do pol siedmej, naveceral sa a išiel preč zas a dnes to dieťa neviem dostať ani smeti vyniesť
ešteže že dnes idem s kamoškou do kina na Jamesa Bonda, lebo mam pocit, že sa v tom byte už zadusim. Ak bude Alica takto štrajkovať až kým nebude mať to čelo úplne zahojene, mam sa na čo tešiť
letfenixa ach jaj, potlapkavam. Snáď sa čoskoro vylieči, v škôlke to odlúčenie znáša tuším lepšie, že?
Tak jsem splnila přání a budou i měkké dárky. ![]()
To pyžamo tak nejdřív za rok ovšem, je obří.

Pinot Noir dzizisketa mě by takové vyrábění bavilo, ale oni nic nechtějí, maximálně něco z lega. Naopak přehrávání rolí nesnáším, ale ani to nevyžadují.
betsey soucítím, dcera když měla rozbitou bradu, tak jsem se na ni nesměla ani podívat, natož sáhnout - naštěstí jí to nešili, i když to zvažovali, ale slepili to. Do školky nesměla, to doktor zakázal, aby se do toho nepraštila. Oblékání byl taky horor, stejně jako když má jakoukoli odřeninu kdekoli.
betsey netroufáš si jí nechat třeba deset minut samotnou? Že by pochopila, že bez tebe je doma nuda. Nebo by to nepomohlo?
Edit: jo aha, to je kvůli té ráně. No to je na nic, leda tak sehnat všechno oblečení zapínací, tu hlavu jí třeba ještě obvázat.
Karja starší si s těmi kartonovými omalovánkami hrál hodně, ale jen třeba týden. Ale šudlal to skoro furt.
Pinot Noir odkud je nasa prosím? U nás jsou připomínky, že dcera má 6 obracecích triček a synek jen 3, to je nespravedlnost ![]()
Evaeva neviem, či je to len kvôli tej rane, keďže už pár dní predtým odmietala chodiť von a bol to boj, ale teraz ma teda očividne strach, že sa tej rane niečo stane, aj keď to má zalepene. Už tri dni sa nekúpala ani nesprchovala ako sa bojí, že by sa jej tam dostala voda. Tak som chcela ísť s nou aspoň do DM, že vyberieme nejaké super hlúposticky do vody, že ju to presvedčí sa okúpať ![]()
Neviem ci by pomohlo, vze jej celú hlavu obviazem obvazom, aby cítila, že je to úplne chránené
JankaM všechno z H&M. Když se to obrátí, je místo planety měsíc.
Gatita na nic, jen se to rozpijelo, holky to nezaujalo absolutne.
rasaNori ok diky. U nas je vetsina hracek na nic... nejvetsim hitem je pro mladsiho stourani klacikem v prachu u cesty![]()
Pinot Noir pyzamo máme taky na cestě. Moje dítě chce jen jednobarevný trička a všude maj samý ošklivý barvy. Chci třeba jasně zelený, červený, žlutý, hezky modrý. Všude samá šedá, hnědá, béžová. Mně se to na těch dětech i líbí, ale syn to nosit nebude.
žluťásek to pyžamo má tak o 8 cm delší nohavice než jiná jejich pyžama stejné velikosti. A rukávy jsou delší minimální mě o ten úpletový okraj. Mně to teda nevadí, bude do zásoby.
Mně se ty šedé, hnědé, khaki a tak líbí, jemu to nevadí, jen chtěl i něco se superhrdiny. Mně je to jedno, chce spajdrmena, bude ho mít. Věc s těmi obracecími flitry má ale vždycky jen jednu v dané velikosti. Ať si toho považuje. ![]()
Pinot Noir ta mikina...beeeee:D
Pinot Noir aaa, je veliké? Sakra
ale lepší než malé samozřejmě, lemy to podrží.
Mně se líbí ty vzory co má třeba lindex, i ty tlumené zemite barvy. Syn má ale jiný názor, jeho oblíbená barva je růžová, červená, má rád královskou modrou, zelenou v barvě té svěží trávy.
Včera jsem chtela objednat nějaký 3pack modrá, bílá, světle šedá. Muž mi říká, no, to objednej a to bílý můžeš vyhodit rovnou, ať nemusíš čistit ty fleky. Šedý nosit nebude, ale to modrý je hezký ![]()
Karja Přesně, ranní hry jsou problém. Názorný příklad z dnešního rána, dítě skolou povinné, obvykle to má na doraz-dnes nějak obdivuhodně stíhal, takže dostal povolení si deset minut číst (než bude čas obvyklého odchodu). Jak to dopadlo? Já zabraná do práce, dítě do čtení, vystřelil jak raketa přesně ve chvíli, kdy ve škole zvoní, naštěstí to má jen 5 minut. Doma nechal pouzdro, bundu a obávám se, že i spodní prádlo. Jo a vzpomněl si sám, být to na mě, je doma ještě teď!!!
Těší mě, že v tom nejsem sama. Nedávno jsem zapomněla na kontrolu dcery na očním. Vzpomněla si ona ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY