Karja my asi budeme potřebovat nějaký malý vozíček, máme jen ty golfky, mladší je teď nadšeně vytáhl a vozí v nich kaštany, což není úplně bez problémů:)
Vše o těhotenství a dětech
Karja my máme ty obyč golfky a staršímu už jsou malé. Jeho to moc nezajímá, ale když by ho bral často ven, určitě by potřeboval větší.
Evaeva Jo, no, to vůbec nevím, co je na trhu. Od té doby, co jsem teď kupovala druhou stejnou koloběžku a sambo mě požádal o nákup druhého hazeciho plastového letadylka, jim chci existenci mnoha druhů hraček utajovat:-D
Evaeva Jo tak víš co, zná od bráchy jiné hry. Holky už si hrají s miminama dost (ehm teda s těma jejich coklama), dávají jim mlíko, dávaj je spát (to je nejlepší, to se nesmí mluvit). Taky už měli coklove narozeniny, to mi rozervaly dvě role balícího papíru....vůbec maj na plyšáky dost bohatej společenskej život. Ti kluci od těch kočáru stejně pod vlivem souputníků zběhnou;-)
Karja
naši se teď rvou o tu tramvaj a to fest, úplně mě udivují. Malý se teda taky naučil staršímu něco čmajznout a rychle s tím utíkat. U vás to bude určitě mnohem horší, jak jsou blízko sebe.
Karja jj, to je jasné, ani starší o nikoho nikdy nepečoval, šášu v tom akorát vozil, jinak po něm nevzdech:) Mladší je teda větší pečovatel, ale že by šášu dával spát nebo ho krmil, to ne.
Karja Evaeva Tak myslím třeba že bude chtít růžovej, tak vyberu růžovej. Bude chtít zelenej, bude zelenej. Kamarádka koupila k 2. narozeninám kopii cybexu, že bude mít malá stejný jako má ona na druhou dceru... no a nic, leží ve sklepě a musela koupit plastovou hrůzu s mášou
Jako fakt ho bude potřebovat, když nemá ani panenku a plyšáky? Nesplní účel třeba nákupní vozík nebo bedna na hračky na kolečkách? A až/jestli bude kočárek chtít, tak ho dostane později?
Mě by se třeba líbila i látková panenka od Lilliputiens, ale nebudu to pořizovat, teď z toho podle mě nebude mít rozum a pak bude chtít to co mají ostatní a když budou mít všichni babyborn, tak jí látková panenka asi nenadchne? Nebo je to špatná úvaha a potřebuje panenku už v roce?
Jsem ztracena, auta by se mi kupovala líp ![]()
MPLee já osobně bych jí v roce koupila nějaký obyčejnější kočárek a látkovou panenku a pak uvidíš. Myslím, že v roce, roce a půl to využije. Ty panny typu babyborn se podle mě takhle malé holčičce budou špatně používat, nebude umět jí posadit, natož obléct, bude asi i těžká/velká.
MPLee Myslím, že panenku bude potřebovat až časem a určitě víc než jednu. Takže bych se netrápila špatnou koupi:-D. Jako já si myslím, že barvu kočárku by uměla vybrat až tak ta moje tříletá, v roce a půl by prostě sáhla po tom prvním po ruce no!:-D Prostě pokud vaši nemají co koupit, klidně bych ho vzala do foroty;-)
MPLee Nebo v Lidlu mivaji taková měkčí mensi miminka, co se ale třeba smějou a tak a mají nějaké základní zvuky
MPLee nějaké auto ale rozhodně kup. Nebo vláček. Všechny holčičky si u nás na návštěvě hrají s vláčky!
Pinot Noir a starší si zase vůbec nehrál s auty, začíná až teď![]()
No tak kup auto, to je taky šikovná univerzální hračka.
Pinot Noir vláček dostane duplo
A má dřevěný s krtkem a oball auto. A asi přijde i tatra, ale ta zůstane u našich na zahradě.
Karja já mám právě seznam večí co bych pro ni chtěla - jenže jim se chce kupovat spíš kočárek než knížky od Axiomy (který malá miluje a už teď si je umí pouštět), pianko, nějaký věci na rozvoj motoriky, dřevěná duha, dřevěná zvířátka, tu smartmax stavebnici bych ráda... No ale babička pořád dokola mluví o kočáru a asi nemá cenu jí ho vymlouvat, tak chci ovlivnit co teda dostaneme domu... Ono my ani na ten kočár prostě nemáme doma prostor. Obývák je maličký a plocha na hraní neni velká, tam se s ním moc neprojede a bude jen do všeho vrážet, chodba je dodělená brankou kvůli schodům a v patře jsou zase na chodbě schody. Venku toho s kočárem v roce moc nenachodí... No uvidím, ty náušnice by zabraly míň místa ![]()
dzizisketa o mě nejde, já bych ho koupila - ale moje babička touží koupit ten kočár a já to chci jen nějak zkorigovat, aby nám doma nepřistála totálni blbost. Budu se snažit jí vzít do obchodu a trochu usměrňovat výběr. A je mi jasný, že teď vypadám jako totální nevděčník, ale tak to neni. Jsem moc ráda, že jí chtějí něco koupit, ale prostě byt není nafukovací a je mi pak líto vyhozených peněz za blbosti.
MPLee :-D Tak uvidíte, ale ona i ta zábrana na schody není napořad, my ji nepoužíváme tak od roka a půl. A zeptám se, proč nemáte zábranu přímo u těch schodů? Mně přijde každej prostor na hraní a lezení navic dobrej, my to také nemáme zase tolik velké, ale holky mají třeba doma i odrazeci autíčka a jezdí právě na té chodbe:-D nebo furt tam něco tak tahaj a prostě se různé pohybujou z pokojů do pokojů. Mě jednou zaujalo, že u kamarádky dítě nemohlo ani do kuchyně, normálně tam měli branku!
MPLee Tak nebo kůže koupit ten skládací golfac a můžete to pak brát jen ven;-). Prostě kočárku bych se nebránila, potřebovat ho budete a babičce udela radost;-)
Karja protože schody jsou designove od architektky co nepočítala, že tu někdy bude dítě. Zábradlí jsou jen lanka zakotvená v podlaze a stropě, není tam ta branka jak přichytit. Jinak je dole už jen koupelna a maličká ložnice, v patře jsou pokoje a koupelna, ale chodba je na dvou místech předělená vždycky 2 schody
Takže odrážecí a jezdící cokoliv jedině na terase nebo venku. Taky by mi přišlo super, kdyby mohla lítat po celém bytě, ale nejde to. Ty schody mají navíc mezi stupnicemi volný prostor, kde by lehce propadla...
MPLee a neuspokojil by babičku takový ten malý plastový kočárek, hluboké "vajíčko"? To by mohla používat i jako vozík, je to malé. Já si myslím, že to malá užije, ale nesnažila bych se zatím koupit něco drahého, co jí vydrží do pěti let, to mi nepřijde reálné, bůhví co jí pak bude vůbec bavit.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY