Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online žluťásek
8883 příspěvků moje polička 13. října 2021 12:14

dzizisketa tu ulici poznávám! Ale bohuzel kombinéza Tchibo K. pořád ještě je. Z čehož ale plyne, že Rosťa by se v ní utopil.

Oni mají každou kolekci jinak velkou. Tahle je asi predlonska a byly veliký. 

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 13. října 2021 13:16

dzizisketa náš batoh! zrovna jsem ho prala, je pořád jak novej, a že mu dáváme zabrat.

Offline Karja
44932 příspěvků moje polička 13. října 2021 13:18
Reakce na žluťásek:

Ty to umíš tak hezky shrnout. To je mateřství v kostce

Tuhle byla nějaká debata v konverzaci co má naše skolkovska třída (takové polooficiální, jsou tam i učitelky), no už jsem tam chtěla nějaky to svý resume na zaver napsat, ale včas sem se zastavila. Uvědomila jsem si, že to nejste vy:-D. 

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 13. října 2021 13:22
Reakce na Karja:

Potrefenáhusa No on je hlavně rozdíl že s tím tříletým jseš už taková odevzdana a smirena:-D S tím miminem si říkáš ,,kde je můj život,,? Pak za těch pár měsíců už jen tak ,,došla bych si ráda na záchod,,

@mplee

Dcera dostala kočárek s malym plastovym miminkem k prvním narozeninám od babičky,  byla jsem z toho taková rozčarovaná,  měla jsem naplánované samé ty edukativní a motoricke hračky a vůbec by mě.nenapadlo že dostane něco takového.  Od prvního dne je oboje úplně top hračka,  hraje si s tím opravdu každý den. Teď má 3 roky, takže za tu dobu přibyl jedné kočárek na ven a další domů, má celkem 3 miminka a 1 látkovou panenku a všechno zvládá obstarat,  akorát dokupujeme různé doplňky.  Syn má 16mesicu a kdykoliv má možnost tak si s tím hraje taky. 

Online Garfie
28639 příspěvků moje polička 13. října 2021 13:24

Karja Já myslím, že jsi měla!!! 

Offline Jos
příspěvků moje polička 13. října 2021 13:24

Tak jsem se rouhala s tim bezudrzbovym ditetem. Nejdriv ryma a ted zuby. Z pohodoveho mimina je uzlicek nervu, co nechce jist ani pit a bud vriska nebo apaticky pospava (to je snad jeste horsi!). Tak snad to brzo prejde a jsem teda rada, ze je to takovy maly sedlak a ma z ceho brat. Kdyz do nej dostanu jen: vodu s dzusem, jogurtove mleko a jednu ovocnou kapsicku denne. 

Offline Karja
44932 příspěvků moje polička 13. října 2021 13:32
Reakce na Garfie:

Karja Já myslím, že jsi měla!!! 

​Když jsem šla na ,,rodicak,, tak mi sambo řekl ,Prosím tě,jen poslouchej, ale nic neříkej, víš, takový ty svoje věci,,. Já už jsem jak Babišová.

Sairon Já jsem byla s kamarádkou tuhle v kavárně a říkám jí, musím si odskočit, mrkni prosím na děti a kdyžtak maloumalou pošli za mnou. Takže jsem vyšla na WC v takovém tom klasickém poklusu, a nezavřela jsem si dveře:-D. Prostě jako doma:-D. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 13. října 2021 13:47

Existuje nejaké lego typu starého Basic 740? To je úplne skvelý set, dá sa z neho postávať veľa dopravných prostriedkov, garáž atd., no bohužiaľ už máme vacsinu kľúčových časti postracanych. 

Online Potrefenáhusa
39051 příspěvků moje polička 13. října 2021 13:58
Reakce na Karja:

Sairon Já jsem byla s kamarádkou tuhle v kavárně a říkám jí, musím si odskočit, mrkni prosím na děti a kdyžtak maloumalou pošli za mnou. Takže jsem vyšla na WC v takovém tom klasickém poklusu, a nezavřela jsem si dveře:-D. Prostě jako doma:-D. 

tak tohle mě dostalo

Online Potrefenáhusa
39051 příspěvků moje polička 13. října 2021 14:00

Jos chudacek

to je výhoda hlasityho ditete, ze zuby poznám tak, ze si strka ruku do pusy a slinta 

Offline Len
2680 příspěvků moje polička 13. října 2021 14:06
Reakce na Potrefenáhusa:

to je výhoda hlasityho ditete, ze zuby poznám tak, ze si strka ruku do pusy a slinta 

​To naše dělá taky, ale s kratičkýma přestávkama posledních 6 měsíců. Takže stejně poznám houby. Zrovna teď už se týden nedotkl oběda ani večeře. Když byl nemocnej, tak jsem to chápala, ale teď už mi to dost leze na nervy. Sní jen jogurt a trochu ovoce, jinak nic. Podezřívám další zub, ale už mě  teda hodně nebaví pořád podstrojovat, aby nic ani neochutnal.

Online Garfie
28639 příspěvků moje polička 13. října 2021 14:07

Karja  Ty jsi hustá!

Offline dzizisketa
9029 příspěvků moje polička 13. října 2021 14:12

Mohučanka

Rosťa když ho v obchodě uviděl, úplně se rozzářil a volal "oooo ano ano, to je ono, to je ono!" Akorát plyšové myšce už se utrhlo očko z karabiny. 

Offline dzizisketa
9029 příspěvků moje polička 13. října 2021 14:13

žluťásek

Jasně, já někde nějakou na bazaru splaším. 

Online Potrefenáhusa
39051 příspěvků moje polička 13. října 2021 14:33

Len naše dite taky moc neji, krom jogurtu jsou jistota testoviny na všechny možný způsoby a kuřecí polivka a vařená kořenová zelenina. To vyvareni a předkládání, když většina skončí na zemi/na stole/v psovi/všude jinde než v puse je fakt hrozne domotivujici. Ale mne se hrozne ulevilo, když se zacala krmit sama 

Offline Pinot Noir
30042 příspěvků moje polička 13. října 2021 14:37

Karja já už někde "venku" čurala s pootevřenými dveřmi několikrát. V různých fázích vzdoru vzít ho násilím do kabinky nešlo, protože by sebou praštil na tu po... podlahu, tak jsem ho radši nechala v chodbičce blikat světlem nebo plácat na umyvadla, ale zavřít a úplně ho spustit z očí jsem si netroufla. Blbý, ale co se dá dělat, no.

Offline Malenge
4862 příspěvků moje polička 13. října 2021 14:49

Pinot Noir taky, naštěstí jsem už dlouho pootevrene wc nemusela praktikovat, to nebyla zrovna oblíbená kratochvíle.

jak jsi dopadla v práci? Já jdu teď z pracovního oběda a upsala jsem se na nástup v lednu. A teď nevím, jestli jsem rada nebo nejsem

Offline brrr
12391 příspěvků moje polička 13. října 2021 14:55

Pinot Noir @Karja Zažila jsem myslím, že v Zurichu na letišti, že měli na wc takové větší kabinky a v nich bylo mimo záchod na zdi sklapovací sedátko i s popruhem na připoutání.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 13. října 2021 14:56

MPLee ehm, syn vozi v kociariku - bugine po byte lego kocky, auticka, minule hrackarsky riad. Plyšák a babika ho ani nenapadnu, hoci ich ma .

Offline Pinot Noir
30042 příspěvků moje polička 13. října 2021 15:01

Malenge

Nástup v lednu, v prosinci si půjdu párkrát připomenout, jak se co dělá. Měla bych dělat to, co už jsem dělala. 15 hodin týdně, jednou týdně pár hodin v kanclu. Předpokládám, že víc než polovinu té pracovní doby vždycky padne v závěrce a po zbytek měsíce to bude volnější. Mám z toho nervy už teď, vůbec nevím, co provedu s mladším. Soukromou školku moc nechci, při minulém částečném úvazku mi po zaplacení školky a lítačky nezbylo z výplaty skoro nic. Zatím mám v plánu pracovat s Viktorem za zadkem ()a na ten den v kanclu povolat babičku (to jí teprve musím oznámit ). Pomalu se loučím s volným časem a není mi dobře kolem žaludku.