náš mladší se konečně zbavil hnusné rýmy, tak mohli kluci včera vyrazit do školky. Proběhlo to docela v klidu. V šatně ho vzal starší za ruku a šli spolu
Dnes ráno sice plakal a volal mami neee, ale když jsem ho objala, tak pak běžel v klidu za bráchou a tátou k autu. No a muž přišel s tím, že v šatně se přezul a s úsměvem na tváři vtancoval první dovnitř, ani nepočkal na bráchu ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Malenge to je super! Starší dnes poprvé ve školce spí, ráno se mu do toho nechtělo, neví, jak to bude. Ale bude v pohodě. Mladší byl zatím jen jednou, od té doby nikdy nebyl stoprocentní v ty správné dny.
Evaeva mám fakt radost! A vám držím pěsti, ať prespani proběhne v klidu a malý ať muže zase brzy jít.
MPLee tchýně začala mluvit o kočárku pro dceru snad okamžikem jejího narození (myslím, že je to dost tím, že sama má tři syny a dcera je první holčička v manželově rodině snad po 60 letech). Je to navíc dost velká věc, takže já úplně chápu tvoji potřebu ovlivnit, co by se taky mohlo objevit. U nás jsme nakonec spolu vybraly ke druhým narozeninám golfky (což mi vyhovuje, protože s nima jezdíme hlavně ven a daj se složit pod kočár/odnést v ruce, pokud už ji přestanou bavit). Na té oslavě byla taky 15měsíční neteř a ta z nich byla nadšená taky
, takže možná k prvním narozeninám není brzy. Vozík nebo box na hračky s kolečkama by asi splnil stejný účel, dodnes v nich vozí buď nic nebo třeba lopatku na písek.
První panenku (tu Lilliputiens mimochodem
) jsem objednala zrovna dneska, dostane ji ale asi až se jí narodí sourozenec.
Edit: Jo a objednala jsem to s předstihem, protože Agátin svět má teď (asi do 17.10.) dopravu zdarma snad od 350,- a navíc 10% slevový kód AFF10.
Potrefenáhusa No on je hlavně rozdíl že s tím tříletým jseš už taková odevzdana a smirena:-D S tím miminem si říkáš ,,kde je můj život,,? Pak za těch pár měsíců už jen tak ,,došla bych si ráda na záchod,,
no já rovnou přeskočila do ty druhy fáze :-)
Jinak já teda pro roční dítě potvrzuju jako super to plastové vajíčko (kočár), dcera ho používala i jako chodítko, je to malý, skladný, lehký. U nás naštěstí panenky moc nejely, jen syn si jednu oblíbil a staral se o ni.
A takový ty mluvící, ty mi už vůbec nesměly přes práh-poté, co si jedna zvykla zpívat uprostřed noci a ohlašovat tak mimořádné události, jsem je všechny vyhodila (=věnovala).
Malenge on už v létě spal na příměsťáku, včera se spaním souhlasil úplně bez problémů. Ráno bylo vidět, že má akorát strach z neznámého. Malému to právě už měsíc platíme (nijak závratnou částku) a já ani nevím, jestli to bude vůbec zvládat, abych to třeba odhlásila.
Anema díky za tip, musím se podívat, jestli tam něco nechci.
Garfie z těch panenek jdou vyndat baterky, ne?
A používání jsko choditka bych se prave rada vyhla, tak snad už na ty Vánoce ji to nebudu muset schovat
ikea má takovej docela peknej vozejcek na hračky
Potrefenáhusa No ale tak to je budeš vytahovat pokaždé, když si s něma přestane dítě hrát? Nebo večer? Víš jak, na to nemáš, každý den. :-) Ona ta konkrétní panna mi fakt naháněla hrůzu.
Ten Ikea vozíček je super, jen se s ním myslím nejezdilo úplně dobře venku (aspoň s tím, co jsme měli my), to je taky třeba promyslet, jestli je jen dovnitř, nebo i ven.
Evaeva Tam člověk chce vždycky něco, ne? ![]()
![]()
Potrefenáhusa já bych chtěla nějaký menší, ten z ikei je docela velký.
Anema
no, já jim toho moc nekupuju, všechno máme
Šli jsme jen vyzvednout rukavice... A máme konečně ten batoh. 
Garfie ne je vyndavat porad, jenom jednou ![]()
Potrefenáhusa Ona ta ,,náhražková chodítka,, nejsou dětem tak pohodlná, takže je tolik nepoužívají. Prostě si občas s něčím popojdou, ale ne nijak markantně. Dcera furt tahala židle, těžko bych je schovávala:-D.
Potrefenáhusa
Tak naštěstí u nás fakt frčeli víc plyšáci a péče o ně!
Potrefenáhusa No on je hlavně rozdíl že s tím tříletým jseš už taková odevzdana a smirena:-D S tím miminem si říkáš ,,kde je můj život,,? Pak za těch pár měsíců už jen tak ,,došla bych si ráda na záchod,,
![]()
Ty to umíš tak hezky shrnout. To je mateřství v kostce ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY