Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44932 příspěvků moje polička 27. října 2021 12:32

INCOM1 Já mám úplně obyčejnou (ale zároveň vypadá jako ty drahy -tj tři výšky a odklápěcí zábrana), jen je prostě dřevěná a sluší, žádny nátěr.  od truhláře za 800,- a dobrý. Děti se mi nikdy nezrasovaly. Teď ji mám v plánu prodat za pětikilo:-D, ale bydlíme daleko asi od vás. Na linku pokračujou ze židle, z veze je to paradoxně nikdy nenapadlo. 

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 27. října 2021 12:36

711990 hehe, no uvidíme, kdyžtak ji prodám, to se nebojím. Myslím, že by ho moc bavilo sledovat co dělám na lince, případně sám něco kutit co mu tam nachystám. Používáme židličku bez popruhů, dřevěnou, má tam spoustu místa a stoupnout si ho napadlo jednou, on je takový opatrný (doufám, že jsem to právě zakřikla).

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 27. října 2021 12:37

Karja Hmm, my bysme si možná pro ni udělali výlet napíšu SZ

Offline Karja
44932 příspěvků moje polička 27. října 2021 12:38

INCOM1 Napiš, budu ji muset umejt!!!!:-D:-D

Offline letfenixa
10953 příspěvků moje polička 27. října 2021 12:40

Karja a malamala už ju nepotrebuje? Šikulka.

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 27. října 2021 12:40

INCOM1 ja myslim, ze bude spokojeny moc! My misto toho pouzivame zidli, z ty na linku uz nelezl:) Ale obecne vareni je jeho oblibena cinnost. Uz si udela sam i michany vajicka, ja jen zapinam indukci a hlidam, aby se nespalil:)

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 27. října 2021 12:43

711990 je, tak to je šikovnej Tonda. No už aby začal vařit za mě, tak strašné mi to nebaví

Offline Karja
44932 příspěvků moje polička 27. října 2021 12:53

letfenixa Já už ji dávám na židli, ji to i víc baví, že si s tím sama operuje,přisoupne kam chce sama a tak. Ony s tou věží i dost zlobily -nalezly tam obě, pak se praly a tak. To bychom ji musely mít dvakrát:-D

Offline MPLee
3054 příspěvků moje polička 27. října 2021 12:59

INCOM1  Já teď taky sháněla. Protože máme malou kuchyň a v obýváku už parkuje kočár a 2 kola, měla jsem navíc požadavek, aby byla skládací. Nakonec jsem našla na Etsy, z Polska. Skládací, nastavitelná na 3 výšky, obyčejná dřevěná. Přijít má v pátek, tak jsem zvědavá...

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 27. října 2021 13:13

INCOM1 dej pozor, co si prejes:D dite neustale si vynucujici vsechny cinnosti vcetne krajeni nozem, je pak uz trosku otravny

Offline Karja
44932 příspěvků moje polička 27. října 2021 13:18

Dite si už týden odmítá vyzkoušet zimní boty! Myslíte že bych to mohla zkusit ve spánku?:-D jako už bych ty jedny co jí nebudou potřebovala vrátit:-D. 

Online Tabea
8284 příspěvků moje polička 27. října 2021 13:46

Gatita u nás jsou už dlouho problém ponožky a boty. Kolikrát si v zimě ve školce sundal ponožky a chodil na boso (a tvrdil učiteli, že jsem mu ponožky nedala). Někdy jsem i ponožky našla doma, sundal si je při obouvaní bot a schoval je do jinejch bot.
Byly kvůli tomu stresy strašný. Loni jsem mu koupila superfity za dvojku, sám je schválil. Pak je odmítl nosit a řval, že tlačí (týden po koupi). 
Teď se mi zdá (ťuk, ťuk), že je to lepší. Ve skoro sedmi letech.

Offline miuu
414 příspěvků moje polička 27. října 2021 13:52

Evaeva Syn zase nesnáší cokoliv namalovaného na obličeji (takové to malování na obličej etc.). Když byl menší, posílal mě i umýt si rtěnku. To ho už naštěstí přešlo, dokonce si teď na ruku nalepil i tetovačku.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 27. října 2021 13:54

Karja a keby si len vložky z topánok prirovnala? To dáš aj v spánku

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. října 2021 14:03

my máme takové ty plastové stupínky z ikei, jeden stabilně v koupelně, druhý v kuchyni. Mě vyhovuje, že není problém to odsunout nohou, když mi překáží a tak. Kluci si to donesou, kam potřebují (což je výhoda i nevýhoda zároveň) Židle máme na tohle blbé. Učící věž by se nám nikam nevešla.

Offline letfenixa
10953 příspěvků moje polička 27. října 2021 14:35

betsey takto máme doma pár nesediacich topánok, kvôli vysokému priehlavku

Offline Jos
příspěvků moje polička 27. října 2021 15:00

To je den. Vyjeli jsme s kocarem a se psem na kazdodenni prochazku a od jednoho baraku vybehl vetsi pes a napadl zezadu toho meho a zacli se rvat. Pak uz nevim, jestli psi nebo ja, jak jsem zaroven drzela psa i kocar, jsem polozila kocar i s ditetem na bok. Nakonec vsechno dobry. Dite ma kapku odrenou tvar. Utocnik, jakmile zjistil, ze protivnik je mnohem vetsi, tak prestal a lidi si ho hned odchytli. A nas pes nastesti vystartoval jen tim sokem a nevyprovokoval se k necemu vetsimu (taky jim ho mohl pekne zakousnout). Nakonec se sebehlo asi pet deti a jedna pani (neni majitelka psa) a pomohli mi vsechno posbirat. Ale jsem trochu v soku jeste ted. Snazim se mit psa pod kontrolou, ale tady to vubec neslo nejak predvidat nebo tak. Sla jsem po silnici kolem domu, kde je jen zivy plot a on  proste vbehl na nas

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 27. října 2021 15:11

Jos no pekny. V tech psich rvackach prijde jeden k uhone, ani nevi jak. Muj tata takhle jednou prisel o prst, strcil ruku mezi ne, jak je chtel odtrhnout, ani nevi, kterej z nich mu ho ukous. Ale ten jeho zmetek teda vsechny ty rvacky zacinal.

Hlavne, ze jste, az na tu odreninu, v poradku. Co dite, leklo se moc?

Offline Jos
příspěvků moje polička 27. října 2021 15:19

moora Leklo, chvili plakal ale ted uz tu kolem me vesele beha, tak snad uz dobre. Ja ty rvacky moc neznam nastesti. Fundlak je flegmatik a az na dve potycky se psem znameho na nej nikdo neutoci nebo ani nevybiha. A ten pes mel navic kosik (je to magor), takze to bylo spis takove zvlastni, ze do naseho busil kosikem a nas lezel jako trubka na zadech a koukal, co jako bude. 

Offline slniecko admin
19678 příspěvků moje polička 27. října 2021 15:19
Reakce na žluťásek:

Malenge máme něco z nextu, ale starší kolekce. Teď tam maj samý nudný černý a jiný tmavý.

Syn má taky rád barevny, ale bez vzoru a to je teprv oříšek. 

​Toto je presne u môjho syna a hľadaj to vo veľkosti pre 14 rokov. Presne, farby (aj keď už fičí aj na čiernej od puberty) a žiadne obrázky, alebo nápisy, maximálne malinké. Prúžky, alebo inofarebné rukávy sú povolené:). Dokonca keď si vyberal tašku do prvej triedy, tak bol znechutený, že všetky majú infantilné obrázky .

No a teraz som mu práve v nexte farebné bez obrázkov našla, ale je fakt, že som zas už nepozerala kategóriu mladších.