Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 27. října 2021 23:30

Mrakoplas

Jsem ráda, že je to všude stejný.

Offline baltik
4993 příspěvků moje polička 28. října 2021 03:31

žluťásek neter to mela jako cviceni na logopedii nabirat tekutinu z misky jazykem, tak to vsechny zdejsi kocicky budou mluvit krasne :)

Offline Malenge
4862 příspěvků moje polička 28. října 2021 10:14

Tak malý po tom, co jsem si včera říkala, ze už rýmu prakticky nemá a dokaslava, ze už to bude brzy ok, tady teď leží a pláče, ze ho bolí ousko, jen jedno. Když mu sahnu k zevnímu zvukovodu, je to horší. Samozřejmě svátek, se picnu, fakt! Horečku nemá, max lehce zvýšenou teplotu. Nějaké rady? Já o asi zánětu ucha nic nevím. Mám jet na pohotovost?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. října 2021 10:21

Malenge já bych pohotovost moc neodkládala, počkala bych třeba do odpoledne. Prý se to dneska léčí i konzervativně, nemusí mu hned "píchat ucho". Je to teda naprd, chudák malý. Jediná babská ráda, co znám, je stroužek česneku do ucha. Ještě mě napadá, jestli tam třeba necítí jen větší tlak. To jsem měla teď při velké rýmě já. Na to pomáhá čistící sprej do ucha.

Offline dzizisketa
9029 příspěvků moje polička 28. října 2021 10:27

Malenge

Teď jsem četla na ig Orl nejen pro děti, že bolest zevního zvukovodu nemusí indikovat zánět středního ucha, a taky ho může přesně bolet z ucpaných dutin, to jsem teď měla při rýmě já, a bolest to byla fakt výrazná. Kdyžtak se na ten instagram podívej, má tam ten příspěvek o zánětu ucha hezky zpracovaný. 

Offline viktorka_od splavu
49466 příspěvků moje polička 28. října 2021 10:27

Malenge pohotovost, antibiotika. nepichat!!!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. října 2021 10:34

dzizisketa jo to se děje mě. Zajímavé je, že to začalo až po dětech. Kolikrát ani moc nesmrkám, ale v uchu cítím tlak.

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 28. října 2021 10:44

Malenge mrkni fakt na ten IG, je to holka co chodila jeste na MP, ma to tam hezky zpracovany:) a drzim palce

Offline Karja
44932 příspěvků moje polička 28. října 2021 10:45

Malenge Ja bych jela hned. Pokud máte pohotovost v lehké vzdálenosti asi dají kapičky antibiotické. My bydlíme daleko, nasincum hned nabizeji píchání ať nejedou o půl noci znova. Ono to ucho má tendence se rychle zhoršovat a pak to bývá hodně bolestivé. 

Offline Karja
44932 příspěvků moje polička 28. října 2021 10:47

Dneska bude zase nějakej úplněk? Úplně jsou bouchla před dětma, ale já už to cejtila večer, že jsem prostě ,,přepracovaná,, a potřebuju nějakej rest, já to vždycky cejtim, ale nikdy tomu nepredejdu. 

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 28. října 2021 10:49

Evaeva taky se tam pise, ze se hlavne nema nic davat do ucha. Nema to jak zapusobit a naopak to muze uskodit!

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 28. října 2021 10:56

Karja nie, nie, vcera som to ore istotu googlila, lebo dieta malo zaujimave stavy v noci.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. října 2021 10:58

711990 No mě to doporučila moje doktorka a fakt to pomáhá. Myslím ten sprej.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 28. října 2021 11:00

Karja PMS?

Offline continuity
43647 příspěvků moje polička 28. října 2021 11:03
Reakce na dzizisketa:

Malenge

Teď jsem četla na ig Orl nejen pro děti, že bolest zevního zvukovodu nemusí indikovat zánět středního ucha, a taky ho může přesně bolet z ucpaných dutin, to jsem teď měla při rýmě já, a bolest to byla fakt výrazná. Kdyžtak se na ten instagram podívej, má tam ten příspěvek o zánětu ucha hezky zpracovaný. 

​když to bolí takto, tak pomůže striknout do nosu cokoliv, po čem oplasknou sliznice ( Olynth a pod). Pokud to nepomůže do 10 minut jela bych na pohotovost hned ( a oni vás snad hned vezmou). Bolest je to příšerná a má tendenci se to kvapem zhoršovat. 

Jinak úplně malinké děti dutiny nemají vyvinuté, takže to bývá většinou to ucho. 

Malenge 

Offline Len
2680 příspěvků moje polička 28. října 2021 12:10

Malenge Souhlasím s continuity 

Jo a něco na bolest, u bolestí ucha se na to hodně zapomíná, ale bolest je to dost krutá a podání analgetika ničemu nevadí, nijak to nezkresluje diagnózu. 

Offline Karja
44932 příspěvků moje polička 28. října 2021 12:26

Kan Já na to moc netrpim! Spíš ty objektivní důvody mě už dohnaly!

Offline Tabea
8285 příspěvků moje polička 28. října 2021 13:10

Malenge kapky do nosu (nasivin), zmáčknout stroužek česneku nebo nakrajet cibuli, zamotat do ponožky, přidělat na ucho (čelenka, já dávám kuklu.) U nás to funguje dobře. A ibuprofen ještě k tomu. 

Offline Tabea
8285 příspěvků moje polička 28. října 2021 13:13

Tady se ucho nepíchá, pokud je zánět hodně rozjetý, dávají antibiotika. Pokud míň, homeopatický kapky. Fakt i na pohotovosti. 
kamaradka z ČR tu byla s ditetem jednou na pohotovosti a chtěla ucho nechat píchnout, koukali na ni, z kterýho stromu spadla.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. října 2021 13:40

Karja přepracovaná můžeš být i bez úplňku:( Nebo na tebe něco leze. To na sobě pozoruju já, že nejdřív se to projeví tak, že mám blbý den, málo trpělivosti,... A za den dva viróza.