Jsem ráda, že je to všude stejný.
Vše o těhotenství a dětech
žluťásek neter to mela jako cviceni na logopedii nabirat tekutinu z misky jazykem, tak to vsechny zdejsi kocicky budou mluvit krasne :)
Tak malý po tom, co jsem si včera říkala, ze už rýmu prakticky nemá a dokaslava, ze už to bude brzy ok, tady teď leží a pláče, ze ho bolí ousko, jen jedno. Když mu sahnu k zevnímu zvukovodu, je to horší. Samozřejmě svátek, se picnu, fakt! Horečku nemá, max lehce zvýšenou teplotu. Nějaké rady? Já o asi zánětu ucha nic nevím. Mám jet na pohotovost?
Malenge já bych pohotovost moc neodkládala, počkala bych třeba do odpoledne. Prý se to dneska léčí i konzervativně, nemusí mu hned "píchat ucho". Je to teda naprd, chudák malý. Jediná babská ráda, co znám, je stroužek česneku do ucha. Ještě mě napadá, jestli tam třeba necítí jen větší tlak. To jsem měla teď při velké rýmě já. Na to pomáhá čistící sprej do ucha.
Teď jsem četla na ig Orl nejen pro děti, že bolest zevního zvukovodu nemusí indikovat zánět středního ucha, a taky ho může přesně bolet z ucpaných dutin, to jsem teď měla při rýmě já, a bolest to byla fakt výrazná. Kdyžtak se na ten instagram podívej, má tam ten příspěvek o zánětu ucha hezky zpracovaný.
Malenge pohotovost, antibiotika. nepichat!!!
dzizisketa jo to se děje mě. Zajímavé je, že to začalo až po dětech. Kolikrát ani moc nesmrkám, ale v uchu cítím tlak.
Malenge Ja bych jela hned. Pokud máte pohotovost v lehké vzdálenosti asi dají kapičky antibiotické. My bydlíme daleko, nasincum hned nabizeji píchání ať nejedou o půl noci znova. Ono to ucho má tendence se rychle zhoršovat a pak to bývá hodně bolestivé.
Dneska bude zase nějakej úplněk? Úplně jsou bouchla před dětma, ale já už to cejtila večer, že jsem prostě ,,přepracovaná,, a potřebuju nějakej rest, já to vždycky cejtim, ale nikdy tomu nepredejdu.
Evaeva taky se tam pise, ze se hlavne nema nic davat do ucha. Nema to jak zapusobit a naopak to muze uskodit!
Karja nie, nie, vcera som to ore istotu googlila, lebo dieta malo zaujimave stavy v noci.
711990 No mě to doporučila moje doktorka a fakt to pomáhá. Myslím ten sprej.
Karja PMS?
Malenge
Teď jsem četla na ig Orl nejen pro děti, že bolest zevního zvukovodu nemusí indikovat zánět středního ucha, a taky ho může přesně bolet z ucpaných dutin, to jsem teď měla při rýmě já, a bolest to byla fakt výrazná. Kdyžtak se na ten instagram podívej, má tam ten příspěvek o zánětu ucha hezky zpracovaný.
když to bolí takto, tak pomůže striknout do nosu cokoliv, po čem oplasknou sliznice ( Olynth a pod). Pokud to nepomůže do 10 minut jela bych na pohotovost hned ( a oni vás snad hned vezmou). Bolest je to příšerná a má tendenci se to kvapem zhoršovat.
Jinak úplně malinké děti dutiny nemají vyvinuté, takže to bývá většinou to ucho.
Malenge Souhlasím s continuity
Jo a něco na bolest, u bolestí ucha se na to hodně zapomíná, ale bolest je to dost krutá a podání analgetika ničemu nevadí, nijak to nezkresluje diagnózu.
Kan Já na to moc netrpim! Spíš ty objektivní důvody mě už dohnaly!
Malenge kapky do nosu (nasivin), zmáčknout stroužek česneku nebo nakrajet cibuli, zamotat do ponožky, přidělat na ucho (čelenka, já dávám kuklu.) U nás to funguje dobře. A ibuprofen ještě k tomu.
Tady se ucho nepíchá, pokud je zánět hodně rozjetý, dávají antibiotika. Pokud míň, homeopatický kapky. Fakt i na pohotovosti.
kamaradka z ČR tu byla s ditetem jednou na pohotovosti a chtěla ucho nechat píchnout, koukali na ni, z kterýho stromu spadla. ![]()
Karja přepracovaná můžeš být i bez úplňku:( Nebo na tebe něco leze. To na sobě pozoruju já, že nejdřív se to projeví tak, že mám blbý den, málo trpělivosti,... A za den dva viróza.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY