viktorka_od splavu V tom nejsme ve při. Předejít se tomu podle mě dá jen tím smrkáním/odsáváním a někdo k tomu má anatomickou dispozici (já například), a ne každý zánět je indikovaný k paracentéze, ale to už je hezky sepsané na tom slidu, co poslala Zuzuli
Vše o těhotenství a dětech
rysamona on spí docela rad horní polovinou těla na hromadě z polštářu a plysaku a pri všech těch nemocech se to docela hodí, takže praktikujeme. Odpoledne prospal nevídané tři hodiny a probudilo se úplně jiné dítě, vesele a i říkal, ze ousko nebolí. Jsem moc rada, teď jen kapat a kapat a věřím, ze to bude dobre.
Malenge Urcite bude. ![]()
Lamicka teprve 2,5. Krasne období vzdoru, ale i mimo nej nenávidí veškeré úkony související s chorobou, starší byl celkem v pohodě, nebyl šťastný, ale vše od měření přes léky jsme zvládli, s malým je to totální boj, nekdy se fakt bojím, ze mi na nej nebudou stačit fyzické síly. Takže všechny tyhle rady jsou pro nás totálně nepoužitelné, bohuzel, on si nenechá dat ani teploměr do podpaží, ze by snesl něco privazaneho na hlavě, tak to nehrozí. Věřím, ze časem!
viktorka_od splavu jasné, nechat dvouleté dítě plakat tři dny bolesti, než zaberou léky, prip aby mu to prasklo a měl tam díru xkrat větší, je super nápad, ty středověku ![]()
rysamona díky! Při pristi (i menší) ryme holt budeme důsledně odsavat i přes extrémní odpor, je to očividně nutné.
Malenge jako kdybych četla o svých dětech ![]()
Hrozný. Vypustila jsem aktuálně sirup proti kašli, protože měření teploty, aplikace Nurofenu, odsávání hlenů a čištění zubů už mou schopnost bojovat a zalehávat prostě vyčerpalo.
Ale utěšuji se tím, že když z toho částečně vyrostl jeden, snad to zvládne i ten druhý. (Bez jistých scén, teda hlavně slovních výlevů, se to neobejde ani u staršího.)
Pinot Noir hele, vzpomnela jsem si na tebe! Je to fakt mazec, dnes jsem tu brecela, ze nejsem schopna do vlastního dítěte dostat lék, který potřebuje. Ale taky musim říct, ze dnešní výlet na pohotovost a především pak 2,5 h trvající, téměř neprerusovany pláčořev malého brachy staršího asi celkem vyděsil a smrka na své poměry velmi velmi ochotně.
Malenge s malým moc soucitim, jako malá mám na záněty středního ucha strasny vzpominky
Karja a jak to dela blbě? Mne dělala babička od taty, ze mi ty dírky mackala stridave, úplně jsem to nenáviděla, přišlo mi, ze se nemuzu nikdy vysmrkat
K tématu, jak naučit děti smrkat, jsem nedavno četla příspěvek na insta (samo jsme to ještě nenatrenovaly, ale bublat pusou do vody umí)

Karja A jak teda smrka? Ze nedrzi tu jednu dirku vubec? Ted jsme dokonce zkoumala muze (ma rymu, sttasny, zlaty nemocny batole
) a asi to umi!
Malenge To je jeste malicky. Drzim palce, at je to brzy dobre.
Jinak mladsi dite prozvracelo sobotu, starsi zacala dnes. Chjo. Fajn dovolena. Jesteze jsme zavrhli Italii a zustali jsme na chalupe.
Potrefenáhusa No on je nějak naráz pouští a drží. Jakoby moc to nestřídá. No a jak to dělala tvoje babička, jakože to střídala moc rychle nebo co?
Lamicka dekuju! Vám taky, ať je to brzy pryč, zvracení na dovolené je taky něco, po čem člověk touží, ach jo ![]()
K tématu, jak naučit děti smrkat, jsem nedavno četla příspěvek na insta (samo jsme to ještě nenatrenovaly, ale bublat pusou do vody umí)
Haha, tam je hned v úvodu zcela zásadní podmínka - že dítě spolupracuje. Něčeho takového jsem se doteď nedočkala ani u jednoho.
(Smrkat umějí oba, odkoukali to, mladší to ovšem odmítá dělat.)
Malenge ehm to pisu kde prosim? ja psala hned k doktoru +atb, pokud vim. ale klido si zchlad zahu na mne, jak je libo
Karja Jj, babička mi ten kapesník na stridacku rychle mackala
Pinot Noir s tema batolatama je to fakt tezky, však s našim taky
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY