Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Len
2680 příspěvků moje polička 28. října 2021 17:38

viktorka_od splavu V tom nejsme ve při. Předejít se tomu podle mě dá jen tím smrkáním/odsáváním a někdo k tomu má anatomickou dispozici (já například), a ne každý zánět je indikovaný k paracentéze, ale to už je hezky sepsané na tom slidu, co poslala Zuzuli 

Offline Malenge
4862 příspěvků moje polička 28. října 2021 18:12

rysamona on spí docela rad horní polovinou těla na hromadě z polštářu a plysaku a pri všech těch nemocech se to docela hodí, takže praktikujeme. Odpoledne prospal nevídané tři hodiny a probudilo se úplně jiné dítě, vesele a i říkal, ze ousko nebolí. Jsem moc rada, teď jen kapat a kapat a věřím, ze to bude dobre.

Offline rysamona
1112 příspěvků moje polička 28. října 2021 18:15

Malenge Urcite bude.

Offline Malenge
4862 příspěvků moje polička 28. října 2021 18:17

Lamicka teprve 2,5. Krasne období vzdoru, ale i mimo nej nenávidí veškeré úkony související s chorobou, starší byl celkem v pohodě, nebyl šťastný, ale vše od měření přes léky jsme zvládli, s malým je to totální boj, nekdy se fakt bojím, ze mi na nej nebudou stačit fyzické síly. Takže všechny tyhle rady jsou pro nás totálně nepoužitelné, bohuzel, on si nenechá dat ani teploměr do podpaží, ze by snesl něco privazaneho na hlavě, tak to nehrozí. Věřím, ze časem!

Offline Malenge
4862 příspěvků moje polička 28. října 2021 18:21

viktorka_od splavu jasné, nechat dvouleté dítě plakat tři dny bolesti, než zaberou léky, prip aby mu to prasklo a měl tam díru xkrat větší, je super nápad, ty středověku

Offline Malenge
4862 příspěvků moje polička 28. října 2021 18:27

rysamona díky! Při pristi (i menší) ryme holt budeme důsledně odsavat i přes extrémní odpor, je to očividně nutné.

Offline Pinot Noir
30042 příspěvků moje polička 28. října 2021 18:30

Malenge jako kdybych četla o svých dětech

Hrozný. Vypustila jsem aktuálně sirup proti kašli, protože měření teploty, aplikace Nurofenu, odsávání hlenů a čištění zubů už mou schopnost bojovat a zalehávat prostě vyčerpalo.

Ale utěšuji se tím, že když z toho částečně vyrostl jeden, snad to zvládne i ten druhý. (Bez jistých scén, teda hlavně slovních výlevů, se to neobejde ani u staršího.)

Offline Fakirka
2228 příspěvků moje polička 28. října 2021 18:31
Reakce na Tabea:

brrr

A ještě jsem to blbě naučila děti...

​Přidávám se. Taky celý život smrkam blbě

Offline Malenge
4862 příspěvků moje polička 28. října 2021 18:36

Pinot Noir hele, vzpomnela jsem si na tebe! Je to fakt mazec, dnes jsem tu brecela, ze nejsem schopna do vlastního dítěte dostat lék, který potřebuje. Ale taky musim říct, ze dnešní výlet na pohotovost a především pak 2,5 h trvající, téměř neprerusovany pláčořev malého brachy staršího asi celkem vyděsil a smrka na své poměry velmi velmi ochotně.

Offline Karja
44932 příspěvků moje polička 28. října 2021 18:37

Fakirka Tabea brrr Tak to mám docela radost, já když jsem viděla samba, koukala jsem na něj jak kdyby pochazel z nějakého primitivního kmene:-D. 

Offline Potrefenáhusa
39053 příspěvků moje polička 28. října 2021 18:46

Malenge s malým moc soucitim, jako malá mám na záněty středního ucha strasny vzpominky

Offline Potrefenáhusa
39053 příspěvků moje polička 28. října 2021 18:48

Karja a jak to dela blbě? Mne dělala babička od taty, ze mi ty dírky mackala stridave, úplně jsem to nenáviděla, přišlo mi, ze se nemuzu nikdy vysmrkat

Offline Potrefenáhusa
39053 příspěvků moje polička 28. října 2021 18:50

K tématu, jak naučit děti smrkat, jsem nedavno četla příspěvek na insta (samo jsme to ještě nenatrenovaly, ale bublat pusou do vody umí)

Offline Jos
příspěvků moje polička 28. října 2021 18:50

Karja A jak teda smrka? Ze nedrzi tu jednu dirku vubec? Ted jsme dokonce zkoumala muze (ma rymu, sttasny, zlaty nemocny batole) a asi to umi! 

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 28. října 2021 18:54

Malenge To je jeste malicky. Drzim palce, at je to brzy dobre. 

Jinak mladsi dite prozvracelo sobotu, starsi zacala dnes. Chjo. Fajn dovolena. Jesteze jsme zavrhli Italii a zustali jsme na chalupe. 

Offline Karja
44932 příspěvků moje polička 28. října 2021 18:59

Potrefenáhusa No on je nějak naráz pouští a drží. Jakoby moc to nestřídá. No a jak to dělala tvoje babička, jakože to střídala moc rychle nebo co?

Offline Malenge
4862 příspěvků moje polička 28. října 2021 19:00

Lamicka dekuju! Vám taky, ať je to brzy pryč, zvracení na dovolené je taky něco, po čem člověk touží, ach jo

Offline Pinot Noir
30042 příspěvků moje polička 28. října 2021 19:04
Reakce na Potrefenáhusa:

K tématu, jak naučit děti smrkat, jsem nedavno četla příspěvek na insta (samo jsme to ještě nenatrenovaly, ale bublat pusou do vody umí)

​Haha, tam je hned v úvodu zcela zásadní podmínka - že dítě spolupracuje. Něčeho takového jsem se doteď nedočkala ani u jednoho. (Smrkat umějí oba, odkoukali to, mladší to ovšem odmítá dělat.)

Offline viktorka_od splavu
49466 příspěvků moje polička 28. října 2021 19:08

Malenge ehm to pisu kde prosim? ja psala hned k doktoru +atb, pokud vim. ale klido si zchlad zahu na mne, jak je libo

Offline Potrefenáhusa
39053 příspěvků moje polička 28. října 2021 19:12

Karja Jj, babička mi ten kapesník na stridacku rychle mackala 

Pinot Noir s tema batolatama je to fakt tezky, však s našim taky