Alica išla poobede k babke a teraz mi písali, že by tam chcela aj spat. No brániť jej nebudem ![]()
Vše o těhotenství a dětech
betsey to zní skvěle! Hezky vecer s Koralkou ![]()
Kdo to tady má to dítě, které se nemůže přikrýt, protože kočičky přece taky nespí pod peřinou? Tak jenom, že se to může zhoršovat - kočičky totiž nenosí ani pyžamo! ![]()
Pinot Noir ![]()
![]()
to byla naše kočička, ale včera se z postele z ničeho nic ozvalo Prosím přikrejt!
Pinot Noir aby za chvilku nechtěl chodit na bedýnku, držím palce. Já synovi pořád říkám, že je moje kočička, možná proto se tak odkopává?
MPLee skládací, zajímavé, to mě napadlo a to máme pídí byt. Dej prosím vědět jaká bude, jsem zvědavá.
711990 já už mlčím ![]()
Kdo to tady má to dítě, které se nemůže přikrýt, protože kočičky přece taky nespí pod peřinou? Tak jenom, že se to může zhoršovat - kočičky totiž nenosí ani pyžamo!
![]()
Pinot Noir taky ještě může přijít fáze, že vodu nabírá jazýčkem ze sklenice. Protože takhle pijí kočičky ![]()
Kdo to tady má to dítě, které se nemůže přikrýt, protože kočičky přece taky nespí pod peřinou? Tak jenom, že se to může zhoršovat - kočičky totiž nenosí ani pyžamo!
aha!!!

Potrefenáhusa to mu ukazovat nebudu, bůhví co by chtěl pak vystrkovat! ![]()
Potrefenáhusa já už argumentovala tím, že teta (majitelka dvou koček a oblíbená příbuzná) říkala, že její kočky jsou nejradši pod peřinou. Ale buď mi nevěřil nebo dělal, že to neslyší![]()
Potrefenáhusa Jsem off topic, ale tohle skvělý povlečení jsem si bohužel nekoupila a už dlouho mě to štve.
Len totéž! A Husa mi ho jednou dokonce našla někde na německým Amazonu, ale za nějaký strašný penize. Tak už jsem ho oželela.
Mrakoplas Taky se mi líbí. Tak dej kdyžtak vedet.
Karja no ono to bolo už dávnejšie, pred pár mesiacmi. Google zatiaľ nepomohol. Možno to bola staršia kolekcia Zara home, no teraz to tam nevidím (ale podobné majú). Ale tam je to cenovo trocha inde ako boli hentie z IKEA. Snáď ma to ešte trkne.
Pinot Noir taky ještě může přijít fáze, že vodu nabírá jazýčkem ze sklenice. Protože takhle pijí kočičky
jo, a předtím si ji dá na zem a lehne si k tomu na bříško ![]()
Mohučanka takto?
(trochu staršia fotka)

Přesně takhle! Chlapečci jsou ale hrozně roztomilí, i když z nich je málo vidět. To se pozná už podle postoje.
Mrakoplas ale to jsou roztomilé kočičky!
dynda no, to oni sú
. Inak jeden je mačička a druhý hav hav (podľa ich vlastných slov :)) Pinot Noir
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY