Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 29. října 2021 10:50

JankaM to pro me byla taky jedina cesta, jak se z toho vseho nezblaznit. On si clovek kolikrat mysli, ze se to bez nej neobejde, ale ten druhy to taky zvladne a svet se nezbori. Tohle spolehani se jen na sebe (ted nemluvim o matkach tady, videla jsem to casto u kamaradek a znamych) je cesta do vecneho kolotoce unavy, nervozity a vyhoreni a hadek. Co si budeme povidat, ono to je kolikrat pro chlapa pohodlne, kdyz se stara jen matka. Muj muz byl hodne zamestnany, kdyz byly deti male, ale obcas jsem si urvala pro sebe celou sobotu, tak 1-2x za rok vikend s kamaradkama a bylo to to nejlepsi co jsem pro sebe (a pro ne) mohla udelat.

Offline Catherinne
10892 příspěvků moje polička 29. října 2021 11:10

Přeju všem, aby se o víkendu o hodinku déle vyspaly

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. října 2021 11:39

Potrefenáhusa a od kdy je bez teplot? Zní to fakt jak šestá nemoc, ta vyrážka se obvykle objeví pár dní po tom, co odezní teploty. Pamatuju se, že u staršího se objevila, když jsme se poprvé po nemoci chystali ven. Měl pár flíčků na zádech a do rána zmizely.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. října 2021 11:40

Catherinne tak nějak to vidím taky

Offline dzizisketa
9029 příspěvků moje polička 29. října 2021 11:45

A já jdu s radostným příspěvkem - Rosťa se naučil kotrmelec, takže půl dne dělá kotrmelce, a začal používat prosím, děkuji a pardon/promiň. 

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 29. října 2021 11:46

Potrefenáhusa co sesta nebo pata nemoc? U pate nekdy fleky na tvarich byvaji nenapadne, cloveka to kolikrat nenapadne. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. října 2021 11:52

dzizisketa to je hezké! Máme to samé, mladší děkuje líp než starší, o dostJe to pro mě takové zadostiučinění, že ty děti fakt nemusím peskovat, aby se to naučily.

Offline Pinot Noir
30042 příspěvků moje polička 29. října 2021 12:24

Děkuju všem za podporu. . I když vydržím dost, i na mě to ale občas dolehne. Dnes je to lepší, ale tu Kolářovou mám pořád před očima.

O víkendu utéct asi ani nepotřebuju, dlouhodobě to máme zavedené tak, že obě dopoledne si šlápnu necelou hodinku na rotopedu, plus si dám vanu nebo sprchu delší než tu všednodenní bleskovku, a když uložím mladšího, muž odjede do posilovny. Až se vrátí, jdeme/jedeme všichni někam ven. V neděli večer jdu pak ještě na pilates. Tím pohybem si vyčistím hlavu docela dobře, mně to stačí. Bylo to tak i minulý víkend, ale moc jsem nedokázala vypnout, pořád jsem i v té vaně a na rotopedu slyšela, jak v horečce pobrekávají, kašlou, jak s mužem a kapesníkem bojují víc než se mnou. 

Mně hlavně chybí ta možnost jít kdykoliv ven, aby se chvilku houpali nebo blbli na trampolíně a já mohla hrabat listí nebo čumět do záhonu. Ale myslím, že už se blýská na lepší časy, malý teď spí, tak půjdeme s Ríšou skácet slunečnici, bude to dobré už.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 29. října 2021 12:30

Úf, no je mi úzko len čítam o všetkých tých chorobách. Držím moc palce pacientom aj rodičom. 

A z veselého súdka. Dnes som si na raňajky odkrojila dva kúsky makovnika a to moje dieťa na mňa spustilo prísne, že môžem len jeden a druhy mam nechať na linke. Takto sa tých po pôrodných kíl veľmi rýchlo zbavím

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 29. října 2021 12:31

Pinot Noir drzim moc palce at se to uz u vas zlomi. Taky jsem si rikala ze kdyz uz si stezujes, tak to uz fakt musi byt neco

Stejne tak myslim na ostatni s nemocnymi nebo narocnymi detmi Malenge letfenixa Karja

Offline Karja
44932 příspěvků moje polička 29. října 2021 12:31

Pinot Noir Ja byla na krchov včera. i jsem šla do toho lesa a k vodě si trochu provetrat hlavz a sambo se mi směje, zda jsem tam ,,hodila šňůrky,, (to je pytláckej slang, prostě háček na vlasec a přijde se ráno, tady k mistni vodě chodí hlavne pytláci, nesmí se tam). Tak mu říkám, že si možná tak hodím šňůrku sobě, což vzal za svý a dneska ráno byl s holkama. Ať se to u vás brzo zlepší, ono jak se dlouho vleče nějaká nepohoda, tak se to hned projeví. Ať je líp! 

Offline Potrefenáhusa
39053 příspěvků moje polička 29. října 2021 12:44

Lamicka Evaeva číslovany nemoci mě samozrejme taky napadly, ale kdo ví, snad ukáže ten odběr

ty horečky měla úplně klasicky, pátek, sobota, neděle, kdy jindy, ze...v pondělí rano už nic 

u doktorky jsme byly ve středu 

Offline MPLee
3054 příspěvků moje polička 29. října 2021 13:39

Karja U nás to teď je taky nějaký hustý. Malá začíná se separačkou, do toho jí rostou zuby a nesmím se od ní hnout. Nervy mi ruply včera, kdy na kruháči ječela jak pominutá kdykoliv mě nemohla mezi dalšíma 10 cvičícíma najít (většinou proto, že se otočila za hračkou a už ne zpátky a hned mě neviděla) a když pak prořvala celé plavání, protože měla být obličejem ode mě. Musela jsem ji držet čelem k sobě, pak byla spokojená. Ale samozřejmě zabitá celá lekce. A doma jsme se pak chytli s mužem. Jeho se dotklo že ona leze pořád za mnou, že od něj nechce ani večeři, že i když s ní je on, tak ječí když já odejdu na záchod. Že mě to přece nemůže štvát, když jsem si jí tak naučila.... A další problém je, že poslední dny usínám s ní. Protože prostě po uspání teď nejde přehodit do postýlky jako obvykle, ale chce spát se mnou. Když se pokusím o přehození nebo odejití tak se vzbudí a pláče. A já už toho po celém dni mám tolik, že radši vytuhnu taky, než s ní bojovat. No takže jsem byla naštvaná na oba, dneska jsem se šla s malou uklidnit do zoo a doufám, že víkend bude lepší. 

Offline Len
2680 příspěvků moje polička 29. října 2021 13:42

MPLee Za ty řeči "takhle sis ji naučila" bys měla pomalu shánět lopatu!! Pomůžu kopat, dokud není zmrzlá zem. 

Offline Potrefenáhusa
39053 příspěvků moje polička 29. října 2021 13:47

Len tak k tomu se pridam!!!!

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 29. října 2021 13:48

Potrefenáhusa to zni jako sesta nemoc, jak prubeh (3 dny horecky a nic jineho k tomu), tak i vek male. Tam ta vyrazka byva obvykle dost nenapadna, prchava, na trupu a muze byt pritomna jen nekolik hodin. Ty odbery udelany 3 dny po odezneni horecek, tam uplne nevim, co maji ukazat

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. října 2021 13:49

Potrefenáhusa no vyrážka už se asi neobjeví, to už je dlouho, ale klidně si jí mohla prošvihnout nebo nemusela být. Ono je to skoro jedno, ta šestá nemoc ničemu nevadí, není nebezpečná. Ta pátá je nebezpečná pro těhotné, ale pro tenhle věk je typičtější ta šestá. Snad odběry dopadnou dobře.

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 29. října 2021 13:51
Reakce na Len:

MPLee Za ty řeči "takhle sis ji naučila" bys měla pomalu shánět lopatu!! Pomůžu kopat, dokud není zmrzlá zem. 

jedna z nejdebilnejsich hlasek urcenych matkam

Offline Potrefenáhusa
39053 příspěvků moje polička 29. října 2021 14:02

mnum no ono to bylo ještě tak, ze se na ni v úterý něco vyrazilo, jenže všude, tak jsme volali a doktorka, ze ji chce určitě vidět. Ale ty skvrny prej jako ty číslovany nemoce nevypadaly 

Tak měla ty fleky buď od teplot nebo z jídla nebo nevim....

Offline Vari
2231 příspěvků moje polička 29. října 2021 14:11

Ono asi neco visi ve vzduchu, dvojcata maji separacku level milion, vcera jsem sla spat oblecena a bez vycistenejch zubu, pac jsem se z pokoje nemohla vzdalit. Kolarovou mam taky pred ocima, jen v mych predstavach jsem ten barak i zapalila, at uz nemusim koukat na ten vecnej bordel.