Evaeva muž má plány na onkológii, mama si poradí aj sama.
Vše o těhotenství a dětech
letfenixa já myslela jako se synem, abys nemusela nic robit. Ta onkologie to bohužel dost kazí:( Jak je vůbec muži?
Pinot Noir držím pěsti, ať je líp. ![]()
Ty detske nemoci jsou hrůza.
Evaeva syn je u našich, kým som v práci, tak teraz chcem, nech si odpočinu.
Ani neviem, ako to napísať. Fyzicky sa zhoršuje, psychicky zatiaľ dobré, či liečba zaberie, ešte nevieme.
letfenixa hm. Budu na vás myslet.
Evaeva ďakujeme
continuity děkuju ![]()
Pinot Noir keď čítam tvoje boje s chlapcami o užitie liekov, tak má vždy opoti. Držte sa.
Pinot Noir hele, já tě mám jako tu hodně odolnou. Ono to jednu občas dostane. Drž se.
Tak Betty Jo, takhle jsem jednou sbírala plačící kamarádku někde venku, v zimě, oblečenou jen lehce, doma tři malé děti. Volala mi, ani jí nebylo pro pláč rozumět. Domů se vrátila až ráno. A taky o tom nikdy nemluvili. :-) Ani nevím, co se tam přihodilo, neptala jsem se.
Pinot Noir pokud bude muž doma o víkendu, co takhle nechat je tam a na celý den utéct? Do obchoďáku, do lesa, do centra, kamkoliv.
Já hrozně ráda vzpomínám, když byli děti malý a měla jsem všeho už nad hlavu, tak jsem takhle párkrát na víkend jela do Prahy, courala po městě, šla na výstavu a tak, prostě jsem byla chvíli jen sama za sebe.
Pinot Noir no, rozumím. Od minule středy jsem nebyla venku, koukam z okna na sluníčko a mám z toho akorát splin, protože je mi jasné, ze až se ven dostaneme, žádné slunce nebude, jen podzimní slota a hnus. Osobně nesnáším listopad, odjakživa je to nekonečný měsíc k nepreziti, zima, mlhy, posunuty čas, syrovo sichravo, ble. Do toho ty boje s nemocnými kluky, kteří ale mají dost energie na to, aby cely den likvidovali barák a ukolovali mě. Včera měli přijet hlídat naši cely den i přes noc a s mužem jsme měli jit na jednu společenskou akci a zůstat v Praze v hotelu, no tak jsem šaty a lodičky nevyužité zase soupla do skříne
A to si ani radši nepripoustim, ze muž odpoledne služebně odlétá na 6 týdnu na druhy konec světa.
A niečo pozitívne - syn povesal ponožky a teraz vysava ![]()
letfenixa
i tobě, a moc! Jsem se až zastyděla za své stesky.
Malenge
taky nesnáším listopad. Těch šest týdnů, to je teda dlouhá doba![]()
Pinot Noir Moc tlapkam
, na tohle obdobi nevzpominam rada. Taky jsem mivala obcas pocit, ze odejdu jako Kolarova...
Syn nám teraz kreslí takéto obrázky: to malé vľavo hore je on, z hlavy mu idú myšlienky, ako ľúbi mamu (srdce, moja iniciala pri väčšej postave) a daruje mi kvietok

Naše dite mělo minulej víkend horečky ke 40, tři dny a šlus, nic dalšího se k tomu nepridalo, žádná rýma, kašel, nic. U doktorky jsme byly, kromě zubu nic neobjevila, poslala nás na krev, tak uvidíme. Odběr jsme zvládly skvele, sice jsem propotila tričko, ale naštěstí měli naproti velkej kalendar s kocickou ![]()

Pinot Noir tak to uz musi byt opravdu mazec, kdyz si stezujes. Vubec si nevybavuju, ze bys tu kdy fnukala. Ja tu fnukam furt, ted teda nejakou dobu ne, ale celou zimu a jaro jsem myslela, ze se zblaznim, jak to bylo doma strasny. Bylo mi az fyzicky blbe, byla jsem cela nasponovana, citila jsem to ve svalech a i takovy tlak v hlave
, kdyz jsem koukla do zrcadla, videla jsem, jak mam porad vyhrbena ramena a hlavu mezi nima. A to nikdo nebyl nemocny a ja nemusela ani pracovat. Ale ten strasny ramus a chaos 24/7, vsude bordel a nastvane a zlobive deti, nervozni muz doma, plus cela ta kovidova situace. Takze verim, ze kdyz jsi doma a mas za sebou stres z nemocnych deti, tak na dalsi tyden dolecovani uz nemas silu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY