Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 29. října 2021 14:18

Potrefenáhusa jaj, tak to uz chapu

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 29. října 2021 14:27

nase mala taky umi pekne jecet a drzet se matky jako kliste, taky mame asi posledni mesic dost prokojene noci, tech 6-8 probuzeni je beznych, nekdy mame bdelou dvouhodinovku nadranems. A i behem dne si mne dokaze strasne uzurpovat, navic se zacala strasne vztekat kdyz ji neco nechci dovolit. Ale momentalne to davam Nasla jsem hlidacku, ktera si obcas 1-2x tydne prijde k nam domu s holcickami hrat, obvykle jsem i ja doma pritomna, ale v jine mistnosti. A uz jen ten pocit ze muzu varit nebo zehlit bez povesene jecici holcicky na noze, mi zatim staci Nekdy je na hodku vezme na piskoviste pred barak a ja si muzu hodit nohy nahoru. Je to fakt obrovsky rozdil, kdyz vim, ze nekdo prijde a na chvili me vysvobodi  

Offline MPLee
3054 příspěvků moje polička 29. října 2021 14:50

Len Potrefenáhusa Ale my nemáme pozemek. Leda že by Karja  ještě měla místo v základech?  

Ne vážně, fakt mě to nakrklo. Ono logicky - na koho má být to dítě přisátý, když je se mnou naprostou většinu času - muž chodí domu kolem 6,7 a o víkendu bývá aspoň jeden den většinou také pryč. Takže se neni čemu divit, že je zvyklá na mě a že já vím jak na ní. 

A teda když zrovna nekňučí tak je teď extra roztomilá. Zkouší říkat máma a navíc se naučila gesto, které nevědomky dělám, když jí volám k sobě. Takže když jí teď zavolám, začne na mávat ať jdu já k ní a pak si zatleská  Je u toho hrozně sladká, to ji ceklem zachraňuje v těch horších chvilkách. 

Offline letfenixa
10955 příspěvků moje polička 29. října 2021 14:53

MPLee syna zachránuje roztomilost v spánku

Online Potrefenáhusa
39053 příspěvků moje polička 29. října 2021 15:08

MPLee to u nás zachránilo krk nejenom holcicce, ale několikrát i jejímu otci 

no a naše to veseni se teď taky vylepšila, jednak má úplně gumovy nozicky, který ji neunesou, ani rucicky, takže když ji chci položit na zem, pokládám ji kolikrat s řevem na bok a nejhorší je, když něco dělám a ona se o mě opírá třeba jen hlavou a ruzne se u toho kaci a padá a rakvi, tuhle se takhle svalila pod stůl mezi židle, až brinkla hlavou o dlažbu, já klasicky třeba obě ruce od mletyho masa nebo tak něco, strasny to je!!! 

Offline MPLee
3054 příspěvků moje polička 29. října 2021 15:20

Potrefenáhusa lituju te moc! Snad z toho brzo vyrostou... Takhle zhadrovatet umi i ta nase a dela to hlavne, kdyz ji oblikam a jsou u toho dalsi lidi. 

INCOM1 Věž přišla, přijde mi dobrá. V nejvyšší poloze dosáhne i náš špunt a složená se nám vejde do šatny. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. října 2021 15:29

Potrefenáhusa tohle hadrovatění dělá mladší jakože děsná sranda. Já z toho úplně rostu. Nejlepší je to třeba, když se venku rozhodne čůrat, takže je napůl svlečený, já sotva držím orgán tak, aby nedošlo k nehodě, a on se takhle se smíchem kácí. Ale už jsem přišla na to, že to dělá, jen když vlastně čůrat nechce, jen pro zábavu. Takže ho prostě položím na zem a poodstoupím

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. října 2021 15:31

MPLee Ta věž vypadá dobře, líbí se mi to skládání. Akorát kluci by nejpozději do týdne použili tu příčku ke šplhání na linku, okno, stůl... Takhle ostatně používali rostoucí židli.

Offline Vari
2231 příspěvků moje polička 29. října 2021 15:31

MPLee muzu se zeptat, co je to za vez? Nejak mi ji nejde vygooglit.

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 29. října 2021 15:49

Evaeva u nas se gumovati taky, takze ho rovnou pokladam a cekam, nez vstane. Ale teda dela to vetsinou pri chuzi, u nas se organy venku jeste nevytahujou

Offline MPLee
3054 příspěvků moje polička 29. října 2021 16:05

Vari Je to tato z Etsy.  Skládací tam jsou i jiné, ale tahle má i 3 výškové polohy. Plánuju k ní ještě ušít plachtu jako má utukutu, aby mi nepropadla spodkem.... 

Offline Malenge
4862 příspěvků moje polička 29. října 2021 16:05

711990 orgány venku jsou další level mateřské zábavy u chlapců. Mas se na co těšit  já jsem momentálně ve fázi čekání, kdy už konečně mladší doroste do aspoň trochy rozumu, aby tahle činnost nevybizela k hromadě totalnich kravovin, které skončí všechny víme, jak

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 29. října 2021 16:06

Potrefenáhusa 

Dcera měla horečky v roce a čtvrt, dva dny ke 40, třetí den to přestalo, respektive topila cca 48 hodin, ale začalo to večer. Nenásledovalo vůbec nic. Samozřejmě to bylo 2. den na dovolené, den cesty od domova... Nevím, jestli to nemohly být v nějaké formě zuby, ale v puse nic vidět nebylo, ani nic neohlodávala. Nebo z přehřátí? Nebo z prochladnutí? Netušíme. Byla nás tam parta asi 30 lidí, tak jsem měla trochu stažený zadek, kdyby to byl covid, tak samozřejmě stihla všechny oblízt.

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 29. října 2021 16:44

To zgumovatělý dítě, to je děs. Manžel tomu říká, že dcera že sebe "udělá vodu" a proteče mezi rukama

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. října 2021 16:50

711990 no ten nápad zbavit ho plen před zimou byl vskutku geniální On nakonec většinou ani čůrat nechce, ale riskuj to že jo. Pořád mu teda dávám na ven plenu. On dělá takové "naschvály", gumovatí, utíká, když se má obléct, zmítá se v postýlce, když ho chci dát do pytle,... Dost mě to rozčiluje

Offline Pavlena
6929 příspěvků moje polička 29. října 2021 16:59
Reakce na mnum:

jedna z nejdebilnejsich hlasek urcenych matkam

​přesně! a jak jsem ji tak detekovala v okolí, tak snad i byla většinou míněna s tím, že ublížit...

Offline Pavlena
6929 příspěvků moje polička 29. října 2021 17:03

Evaeva jeee, teď jsem si vzpomněla, že zdrhání ze spacího pytle byl jednu dobu dcery předspánkový rituál.. Pak to vylepšila, že jsem ji musela zabalit ještě i do peřiny a ona zdrhla a pak už se konečně uložila.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 29. října 2021 17:07

Mohučanka

My tomu říkáme úplně stejně, když dcera proteče mezi rukama.

Online Potrefenáhusa
39053 příspěvků moje polička 29. října 2021 17:14

No ale na to proteceni pak navazuje ještě mrskani, propinani do luku a nečekaný kopání ještě tesne před položením na zem 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. října 2021 17:21

Pavlena on to ani nedělá, že nechce spát. Je to prostě děsná srandaani mu nevadí, že se nesměju.