Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. října 2021 17:22

Potrefenáhusa malá dosahuje levelu 2

Offline Pavlena
6929 příspěvků moje polička 29. října 2021 17:47

Evaeva je mi to jasny, ze to u vas zadny vtipek neni. Ja jen, ze se mi to pripomnelo... Ja v tom male vyhovela, mela to za nutnou soucast ukladani.

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 29. října 2021 18:06

MPLee děkuju, hlavně ten špunt je supr, má čertíky v očích

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 29. října 2021 18:06

MPLee děkuju, hlavně ten špunt je supr, má čertíky v očích

Offline Karja
44932 příspěvků moje polička 29. října 2021 18:29

MPLee MPLee Ona ta separacka asi nezáleží na kom je dítě celej den. Sambo první rok malymaly byl doma hodně a i se dost snažil, teda byly to období snahy a období, kdy jsem mu posílala zadanou na Bohnice. A i teď je doma ve srovnání s jinýma otcema hodně. A nic no. Jako ona ho snad začala akceptovat až v roce, ale i přesto je na mě stále neúměrně vázaná a když se jí chci doma zbavit, tak to stojí hodně úsilí, aby byla s ním. To spaní výhradně se mnou celou noc měla zhruba tři měsíce od třičtvrtě roku do roka a bylo to hrozný, prostě od ní nešlo odejít, v 7 jsem už ležela a byla na mobilu, už jsem byla i předtím osprchovana (to probíhalo tak, že u vany stály dvě děti a cumely na mě), večeři jsem měla s sebou v peřinách a došla se max vyčůrat, čaj mi podával sambo mezi dverma:-D. Naštěstí ji to za ty tři měsíce přešlo a šla po uspání opustit. No prostě některý děti by se měly narodit jako klokani nebo opice:D

Online Potrefenáhusa
39053 příspěvků moje polička 29. října 2021 18:37

Karja nebo koaly  nase se mě i tema nohama sama drží, jakmile vyciti byt minimální zradnej pohyb směrem k zemi :-) 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. října 2021 18:55

Pavlena tak jsem to nemyslela, pochopila jsem, že tvoje dcera tím oddalovala spánek. Náš se tím baví. S těmi vzpomínkami je to přesný, já už taky leccos zapomněla, přitom staršímu jsou jen 4.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. října 2021 19:00

Karja ta klasická separačka je výhradně na matky, to by podle mě musel otec matku fakt zastoupit. My teď ovšem máme u staršího nějakou separačku na tatínkaSe mnou odmítá vstávat, když je muž doma vůbec mu nedovolí vydechnout, pořád poslouchám Kdy už přijde táta? a Já nechci, aby šel cvičit! Co dělá matka, je mu jedno. No ani se moc nedivím, že muž další dítě nechce

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 29. října 2021 19:04

Potrefenáhusa joo to drzeni se nohama je nejlepsi:D 

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 29. října 2021 19:05

Evaeva nas ma separacku na nas oba:D

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 29. října 2021 19:06

Evaeva to zdrhanie večer so smiechom mám doma dvojmo, som myslela, že to robia všetky deti :) A mladší je tiež na tatinka (ak je doma), ráno keď sambo vstane, hneď je hore aj on. Som rada, že sambo vstáva po siedmej a nie o piatej

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. října 2021 19:12

711990 taky dobrý! Mladší je teď už v pohodě, mně vyhledává víc, ale už na mě tak nevisí.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. října 2021 19:13

Mrakoplas u nás to není jen večer. Prostě když potřebuju spolupráci tak buď změkne nebo uteče. Přitom tu věc (jít ven třeba) dělat chce.

Offline Karja
44932 příspěvků moje polička 29. října 2021 19:40

Evaeva U nás ,,já chci taťku,, je nejčastěji věta. Ale já se jí nedivím, ona je mazlící a kdykoliv ji pochovám, tak to malé strašidlo se z toho může zbláznit!

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 29. října 2021 20:15

Evaeva jj aj u nás tak. U mladšieho zaberá len veľmi nevychovne sľúbiť nejakú dobrotku . Hlavne keď potrebujem ísť pre staršieho do škôlky, to musím vytiahnuť gumeny cukrík. No, dalo by sa aj inak ale na to nemám nervy. 

Offline letfenixa
10955 příspěvků moje polička 29. října 2021 23:13

Doprcic, objednala som knihy a zabudla na pokračovanie Gerdy!

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 30. října 2021 08:19

mam asi taku sprostu otazku ale som divna ak sa mi nepaci ze sesternica nazvala svojho syna rovnakym menom ako mojho? dalsie meno mala v zalohe ako mojho brata syna deti maju 4.5 a 2 roky a upozornovali ju jej blizki ze toto sa nerobi. aspon priezvisko ma ine ale uz vidim ako sa budu pri osloveni za nejaky cas otacat obaja. cerstvo narodeny takze to este chvilu potrva ale...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. října 2021 08:24

eless záleží, jak se se sestřenicí stýkáte. Mě by to u sestřenice nevadilo, vidíme se dvakrát za rok. U sestry je to něco jiného, to by mi přišlo opravdu divné. Ale jestli se vídáte každý týden, tak nechápu, že nevybrala nějaké jiné.

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 30. října 2021 08:26

eless pokud se vídáte často, tak mi to příjde divné. To taky nemám ráda, ale já teda nerada stejná jména v rodině. I když nám se povedlo mít v jedné generaci jména podobná, vůbec mi to nedošlo, než nedoslychava babička myslela, že se děti jmenuji stejně. 

Pokud se vidíte jednou za dva roky, tak je to asi jedno. 

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 30. října 2021 08:26

eless asi chapu, ze te to trapi, ale pokud se nestykate kazdy tyden, asi bych to brala tak, ze jste vybrali opravdu hezke jmeno.