eless byla bych potěšená, že se jí mnou vybrané jméno tolik líbí, a víc neřešila. Vždyť o nic nejde. Měli jsme v jedné domácnosti (!!!) tři Jirky a ještě psa Juru a taky to všichni přežili. ![]()
Vše o těhotenství a dětech
eless my dali stejný jméno jako má desetiletou dceru muzuv bratranec, vůbec jsme si na to nevzpomneli!!! Vídáme se tak dvakrát do roka a ještě tu domackou variantu používají jinou než my.
Ale fakt, vůbec mi to nepřišlo na mysl
prijmeni maj jiný
Asi budem potrebovať nejaký nosič to tak vyzerá. Ja sa v tejto oblasti vôbec neorientujem, a asi sa ani nezorientujem, len kým som pochopila systém látkových plienok, trvalo mi to asi mesiac ![]()
Potrebovala by som to teraz hlavne asi dovnútra, Klarka je celkom pokojne dieťa, ale nevie sama zaspávať, takže by sa mi sem tam hodilo dat si ju do nosiča a mat volne ruky. Aj na von by to bolo fajn, ale teraz cez zimu si nie som istá, že sa mi bude chcieť ešte aj nosiacu bundu kupovať a neviem ci ešte by som čosi potrebovala.
Mam doma manduka nosič, ale ten asi nie je bohviečo, že? A pre novorodencov asi úplne nevhodný.
Dívala som sa na nosiče be Lenka, tam je kategória 0-18 mesiacov a 3-36 mesiacov. Tak teraz neviem, či počkať, kým bude mať mala tri mesiace alebo kúpiť tu mini kategóriu. Môžem dať do toho mini aj to úplne malé babo?
betsey manduca je strašně velká, já ji mam pujcenou a naši sedi snad až od roka a mne není moc pohodlná
novorozence bych dala buď do elastickyho satku (vydrzi ale celkem krátce cca do 5 kilo, u nás na konci sestinedeli) nebo do nějakýho fakt novorozeneckyho nosítka (vim, ze má Fidella)
be Lenka myslím není špatný nositko, ale konkrétně ho neznám - ten rozptyl do 36 kg mi ale přijde moc velkej, my nositko kolem roku měnily
eless Sestra a sesternica dali svojim synom rovnake meno, su narodeni v rozpati 5 dni v tom istom roku. Myslim, ze vedeli dopredu, ze vybrali rovnake chlapcenske meno. Sestra teda nevedela, ci caka chlapca alebo dievca, nechcela to vediet. Maju teda ine priezviska. Neviem o tom, ze by to niekto v rodine riesil.
Potrefenáhusa no manduca bol taky impulzívne nákup od kamošky a na Alicu som ju použila trikrát, keď už bola väčšia. Musím ju predať, len mi tu zavadzia.
Satke by som sa radšej vyhla, mam tak ľavé ruky, že sa ju budem učiť viazať celú večnosť
eless U sestřenice mi to přijde v pohodě. Podle mě tě to spatne rozpolozeni časem přejde;-)
eless nejsem fanda stejných jmen v rodině, ale spis z praktických důvodu, pamatuju, jak kamarádka byla nešťastná v pubertě, když ji matka stejného jména omylem otevirala dopisy s vymluvou, ze si myslela, ze jsou pro ni. Taky takové to velkej Karel a malej/mladej Karel (když mu je 55) mi přijde legrační, ale někdo to tak v rodině má, tak proč ne. My tedy jména z blízké rodiny automaticky vyřadili, přišlo mi to přirozené. Co mě hrozné překvapilo, když kamarádka pojmenovala syna jménem sveho bratra, to teda nechápu ani trochu, to bych fakt asi nikdy neudělala. No a jiná kamarádka má teď druhého syna, jeden se jmenuje jako můj muž a druhy jako můj starší syn, sama mi řekla, ze ji naše rodina inspirovala, ze se ji ta jména zdála u sebe hezká. Nevadí mi to vůbec, naopak
ty mas na své pocity nárok, já ti rozumím, ale stejně s tím nic neudelas, tak se na to zkus vykaslat.
Malenge Moje kamarádka má v rodině ,,rodinné jméno,, takže ho má její brácha, i její táta. A vdala se do rodiny stejného ,,rodinného jméno,, takže její syn se jmenuje zase stejně. A samozřejmě jeji brácha plánuje dítě také pojmenovat timto jménem. Vyznáte se v tom ještě? Ale zatím to nikomu nevadí a ti malí kluci, pokud se ten druhej bratranec vůbec narodí budou od sebe tak 15 let.
Potrefenáhusa inak ta fidella vyzerá super, zaujal ma ten fusion, to by som mohla zvládnuť aj ja
betsey jo, já fidellu měla v plánu koupit tak dlouho, až jsem se naučila vázat satek a dite dorostlo do pujcene tuly :-)
Karja jo, život je pestrej
jsem fakt rada, ze jsem si nenašla chlapa z rodiny s rodinným jménem, ufff!
eless moji vnuci se jmenujou stejne, navic stejne jako jejich otcove. Takze mame 4 kusy stejneho jmena, je to obcas k zblazneni.
Malenge Jako že je divný dát dítěti jméno, které má můj bratr? Proč? Mně se bráchovo jméno líbí, dala bych ho synovi, kdyby už po sobě nepojmenoval syna on.
Malenge já jo a jsem fakt rada, ze máme holku!
Karja ano, u nas rodinne jmeno, takze muj ex, jeho otec, muj syn a vnuk. Dcera se vdala za stejne jmeno a zet pry vzdycky chtel, jestli nekdy bude mit syna, aby se jmenoval po nem. Toz tak.
betsey skus pozriet sestrice. Maju 3 druhy. One je od novorodenca do cca 18m. Alebo potom ten od 3m a Elasticku novorodenecku satku petrolejovu ti mozem poslat ak chces. Tiez som bola na to lava ale je tam navod na rozne uvazy a keby nestacili obrazky tak sestrice maju videa velmi napimocne ako na to
Karja Mám to v rodině taky a je to hrozný! Praděda (už nežije) děda, syn, vnuk. Naposledy si nejmladší stěžoval, že ho chtějí na fb do přátel samí dědci myslivci, děda je nimrod a ani jeden nemá příčetnou profilovku.
Malenge Já si teda chlapa z rodiny s rodinným jménem našla, ale naštěstí si z dětství odnesl poznatek, že dva jedinci s totožným jménem působí v domácnosti jenom zmatek a tak na něm netrval (což je dobře, protože je to Karel a mně se to jméno moc nelíbí :o)
Ale teda tchánovci nám vyčítají, že jsme alespoň nedali jména dvě a syna nám tvrdošíjně oslovují Alvin Karel :o)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY