Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 30. října 2021 09:39

betsey jeste je pry super Moisha. Ja byla spokojena i s Tula Free to grow

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 30. října 2021 09:41

Nie som fanusikom rodinnych mien. Keby vybrali aspon nieco z mien o generaciu vyssie a nie medzi detmi. Je mi jasne ze s tym nic neurobim a je to vlastne jedno ale to meno v rodine nebolo a ze teda dalo zabrat take najst kedze nas je vela. Odkedy je pandemia tak sme sa nevideli. Vidam sa casto s jej sestrou ktora sa netaji tym ze ja som pre nu viac sestra nez jej vlastna takze aj keby to spravila z trucu tak s tym nic neurobim

Online dzizisketa
9030 příspěvků moje polička 30. října 2021 09:43

My máme vybrané jméno pro chlapce stejné, jako má kamarádčin manžel. Není moc obvyklé. Vzhledem k tomu, že kamarádka s mužem už mají dva syny a oba se jmenují jinak, myslím, že bychom jim ho už nevyfoukli. V pondělí se třeba konečně ukáže, co to nakonec bude. 

Offline Potrefenáhusa
39054 příspěvků moje polička 30. října 2021 09:49

betsey 711990 moishu má kamaradka a je to super nositko, ale taky mi přišlo až na malinko poodrostlejsi dite

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 30. října 2021 09:49
Reakce na Pinot Noir:

Malenge Jako že je divný dát dítěti jméno, které má můj bratr? Proč? Mně se bráchovo jméno líbí, dala bych ho synovi, kdyby už po sobě nepojmenoval syna on.

​Sama píšeš kdyby už nepojmenoval syna po sobě brácha... Takže bys nedala synovi stejné jméno, jako má bratranec. Kamarádům se ta výše popsaná situace stala taky. Starší bratr pro syna vybral jméno svého bratra. Přitom bylo jasný, že i ten mladší bratr chystá rodinu a tak nějak se počítalo, že by třeba syna chtěl pojmenovat po sobě, ale jméno už bylo obsazené, předběhli ho. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. října 2021 09:50

Já jsem taky hodně ráda, že žádné rodinné jméno nemáme. V naší rodině se to nenosí a u muže to přerušili už jeho rodiče. Můj táta chtěl, abych druhého syna pojmenovala po dědovi (jeho otci), to jsem kategoricky odmítla. Zaprvé jsme se dohodli, že to dělat nechceme, zadruhé to opravdu není žádný oblíbený dědeček.

Ale znala jsem rodinu, kde se dědilo jméno xxxslav. V jedné domácnosti žil dědeček a otec tohoto jména. Když se narodila spolužačka, pojmenovali jí ženskou variantou toho jména. No a za pár let se narodil ještě brácha

Online Pinot Noir
30045 příspěvků moje polička 30. října 2021 09:54

dynda jako má bratranec ne, ale jako má strýc klidně. A v diskutovaném případě, je to dítě od sestřenice, což mi jako problém nepřipadá vůbec.

Online Pinot Noir
30045 příspěvků moje polička 30. října 2021 09:58

Celkově myslím, že se jména a hlavně tyhle jejich rodinné kombinace, opakování atd. přecenují. Vždyť je to úplně jedno. A jak tu zaznělo, že dala jméno na truc, to mi připadá úplně ujeté. Jako opravdu si někdo myslí, že jiný pojmenuje své dítě natruc někomu jinému? Vůbec bych to neřešila, po důvodech nepátrala. Prostě se jim ta jména líbí a hotovo.

Offline MPLee
3054 příspěvků moje polička 30. října 2021 10:01

betsey Fidella je taky satkove nositko. Jen pozor, je na drobne postavy. Ja mam 155cm ale velka prsa a nedokazala jsem tu hrudni sponu dat dostatecne nizko a i z noseni 3,5kg miminka na pát desítek minut jsem si několikrát zablokovala krk. Ve Zkusnositko mi pak pani rikala, ze je to u te Fidelly caste. Mame Moishu, mala tam sla asi ve 3 mesicich ale byla fakt malicka. Vybirala jsem jeste mezi MoniLu... Ja satek taky nechtela, sle nakonec jsem jeden elasticky obycejny mela a podle navodu se to dalo. Jestli nechces na zimu nosici bundu, da se poridit jen vsadka do tve bundy nebo kabatu. A pak bys potrebovala uz akorat nejakou kuklu pro malou a je to

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 30. října 2021 10:08

Pinot Noir Já reagovala na to co píšeš, jestli je divný dát dítěti jméno po strýci. Tu situaci znám a všem v jejich okolí to připadalo divný. Mně taky. Zas je to jiný, když už strýc děti má a má je nějak pojmenovaný, než když se na ně teprve třese. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 30. října 2021 10:10

betsey s nosičom neporadim ale ak by si chcela ušetriť a nekupovať nosiacu bundu, mám doma toto len zvonka v čiernej farbe, rada podarujem. Vyzerá to divne ale nosila som to s rozopnutou bundou, tam sa to stratilo. Len je to dosť veľké. Ale účel splnilo, na moje občasné nosenie. 

Alebo ak by o to dakto iný mal záujem, rada pošlem. Ja už to mám podedene po sestre, predávať neplánujem, len mi to tu zavadzia v skrini. 

Online Černá kočka
1782 příspěvků moje polička 30. října 2021 10:13

Pinot Noir souhlasím. Já fakt nevím jestli bych si při vybírání jména vůbec vzpomněla na někoho, koho jsem skoro dva roky neviděla a podle toho co tu bylo napsáno tam ani není nijak blízký vztah. Těch důvodů proč dát určité jméno může být tolik, třeba paní nebo její muž prostě znají někoho na kom se jim to jméno líbí (a vůbec nijak to nesouvisí se sestřenicí).

Online Pinot Noir
30045 příspěvků moje polička 30. října 2021 10:14

dynda když já ani tohle "předbíhání" neuznávám jako důvod ke zdobení se nebo pomlouvání. Holt ten, kdo má děti dřív, vybírá dřív. Vždycky jsem chtěla Annu a Jiřího, Annu dala sestra, Jiřího brácha. Měli prostě děti dřív, co se dá dělat. Pak se mi moc zalíbilo jméno mé tety Darja a to se mi líbilo natolik, že jsem byla rozhodnutá ho dát, i kdyby se jicj vyrojilo v okolí a rodině milion. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 30. října 2021 10:14

betsey jaj inak ja som mala.pozicany Monilu nosič ten najmenší a bolo to super nositko, veľmi som bola spokojná. Pozri či v meste nemáte tiež nejakú požičovňu, pani mi ukazala nosiče a vyskúšali sme. Nakoniec som ho mala tri mesiace a platila za mesiac, dosť som tým ušetrila.

Online Pinot Noir
30045 příspěvků moje polička 30. října 2021 10:15

dynda a teda omezovat se ve výběru jména tím, že by ho jednou možná chtěl dát můj brácha svému dítěti, to by mě v životě nenapadlo.

Offline Malenge
4862 příspěvků moje polička 30. října 2021 10:19

Pinot Noir jo, přijde mi to divny. Jako ve smyslu, ze David je cely můj život můj bracha, to jméno je pro nej vyhrazené a definuje ho nebo jak to říct, opravdu by mě nikdy nenapadlo dat stejne jméno synovi.

Offline Malenge
4862 příspěvků moje polička 30. října 2021 10:21

DruI myslím, ze bych měla závěry stejně jako tvůj muž. A tchani jsou teda vtipni, no

Online Pinot Noir
30045 příspěvků moje polička 30. října 2021 10:21

Malenge ty jo, tak to mně vůbec.

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 30. října 2021 10:23

eless a nemohla mit to jmeno vybrane davno predtim? Ja mela vybrane klucici jmeno od svych 3 let a pokud by se mi nejake jmeno libilo, tak by mi nazor ostatnich byl jedno. Vzdyt o nic nejde. 

Moje mama takhle chtela dlouho jedno jmeno a nedala mi ho, protoze ji predbehla teta a pry ji to vzdycky mrzelo, ze ho nedala. 

Offline SunEclipse
3507 příspěvků moje polička 30. října 2021 10:23

dynda vidíš, a mě doteď nenapadlo, že by na tom bylo něco divného..můj prvorozený dostal jméno manželova bratra.  Teď už je to dospělý muž - a svého syna, pojmenoval také po svém bratru.  Oba bratři-strýčci v době narození svých jmenovců byli bezdětní, a proti jménu synovců nic nenamítali