Prosba k botám. Dítě má nohu dle mého měření 15,2 cm. Zimní keeny, které chci a mám je vyzkoušené, jsou jen po centimetrech, takže stélka bud 16 nebo 17 cm. 16 se mi zda málo na teplou ponozku a aby těch par měsíců do jara vydržely, 17 zase až dost, ale spis se k tomu klonim.
Vše o těhotenství a dětech
Malenge já bych zkusila ty 17, uvidíš, jak v tom bude chodit.
Malenge 16 je učíte málo. Dá si teplou ponožku a budou mu těsně už teď. Půl centimetru noha potřebuje, aby měla vůbec prostor pro pohyb. Já mám pulcentimetru ve většině bot, v pohorkach i víc a to mi už noha neroste.
Malenge mně těch 17 nepřijde tak moc, když jsou to zimní boty.
Evaeva continuity Pinot Noir díky, ženy, jste mě uklidnily, že nejsem ještě úplně mimo, beru ty větší.
Malenge ja som takto skúšala topánky mladšiemu, dĺžku nohy som za dva týždne stihla zabudnúť ale kúpili sme 24 tiež s takým nadmerkom, lebo 25 bola naňho teraz loď, bol to fakt veľký rozdiel. Ale počítam s tým, že v januári bude treba nové
. Mne sa na tej malej nohe zdá 1,8 cm strašne veľa. Ale hrubé ponožky moc neplánujem, tie topánky su hodne teplé a do snehu dostane snehule.
Mrakoplas mladší je teď taky hraniční. Mě právě jednou v obchodě říkali, že pokud nezakopavá a nešmajdá, tak větší nadměrek nevadí. Já nejsem ani schopná tu nohu příčetně změřit, tak nákup bot přes internet je vždycky loterie![]()
Asi to patrí skôr do korona vlákna..ale strašne ma stvu všetci tí antivaxeri, kvôli ktorým sme zas bordovy okres a syn nemôže chodiť s trénerom plávať. Všetko do jari zas zabudne, hodne mu to pomáhalo na motoriku, vybláznil sa tam. Už začal sám plávať, prestal sa báť vody a hlavu pod vodou vydržal mať už dosť dlho..zas sa nikde neposunie. Samozrejme už obmedzili aj pohybovú prípravku, dávam tomu dva týždne než ju úplne zrušia. Tak by som šla kopnúť do stodoly ako ma to štve, že bude zas celú zimu izolovaný s nedostatkom kontaktov a prebytkom energie (hyperaktívny extrovert). Mne je to kvôli nemu tak ľúto. ![]()
Mrakoplas :-( To není na kopnutí do stodoly. To je na něco tak zapálit. To je mi líto taky, další půlrok hniti.
Malenge Tak tohle jsem řešila minulý týden, vůbec jsem nevěděla, naštěstí tyhle životní dilemata za mě řeší sambo, já to třeba týden rozmyšlim a pak mu řeknu a on to zhruba za 20 sekund rozhodne. Máme ty větší. Ale taky mi přišly hrozně mohutné, ty menší tak akorát, ale jak píšeš, tlustá ponozka, zima dlouhá.....a když se porovnala stélka zas o tolik větší nebyl,y
Evaeva jak rikas, dite co vypadalo v patek, ze pujde v pondeli do skolky, tak uz ma zase rymu a kasel. Njn,co se da delat.
To mám doma taky, začínáme 6. týden doma, styl trochu nemocnej, nemocnej, skoro zdravej, trochu nemocnej...
INCOM1
no ona výhoda je, ze jak zacinaj takhle pozde, tak už jsou velký a moc se nerakvej, teda doufám!!!
U nás to tak 2x bylo, žádný velký padání při prvních krocích nebylo. Akorát jsou oba schopní zakopnout na rovině, případně se nevejít do dveří a spadnout, ale to už je jiný problém.
Karja no ja by som šla najradšej nakopat všetkých nezaockovanych ale to som radšej nechcela písať :)) Asi začneme chodiť na kone, kam nás volala kamoška. To by snáď mohlo byť dovolené a tiež by mu to mohlo prospiet.
Mrakoplas mě to taky štve! Já čekám, že do 14 dnů ty volnočasové aktivity omezí i tady. Takže čau plavání mladšího, cvičení staršího, které miluje, i školko pro mladšího
Taky nechápu, proč mají trpět moje děti.
Mrakoplas Určitě na ty koně začněte. Cokoliv co se dá dělat je dobrý. A třeba toho hyperaktivního trochu vyklidněj;-).
Mrakoplas Chodit na koně je super, jen se modli, aby se z toho nestal celoživotní koníček :-).
999 hej? Mám si to radšej rozmyslieť? ![]()
Mrakoplas Já bych to na tvém místě zvážila :-). Kolik nás to stálo, nechci ani počítat. Ale velkou výhodou je, že když je dítě zapálený koňák, tak si rozmyslí, mít pubertu :-). Nasranej rodič prostě jízdy nebo trenéra popř. ustájení prostě nezaplatí :-).
999 Mrakoplas Tak ono asi zaplatíš, kolik si proste muzes dovolit. Neteř chodí asi třetím rokem a ségra ji platí prostě dvakrát týdně jízdu a nějaký to kydání hnoje:-D a samozřejmě nějaký jezdecký příslušenství, ale to mají teď i v decathlonu. A je fakt, že chodila celoročně mimo ten nejtvrdší lockdown.
Mrakoplas no zvaž jak moc jsi ochotná se naučit jezdit s přívěsem na koně
a neustále poslouchat že chce koně (případně druhého, třetího)
Ale jak píše @999 získáš skvělou motivaci pro dítě aby bylo poslušné a plnilo tvé požadavky ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY