Sairon Máš pravdu! Vůbec jsem to předtím nepochopila... Některé položky v košíku se mi zlevnily, jiné ne
No jdu to rychle koupit.
Vše o těhotenství a dětech
Gatita Ty jsi obětavá matka! Naše děti jezdí do zábavního parku jen při zvláštní příležitosti, vůbec by mě nanapadlo jet tam třeba "jen tak". Oslavu pro děti jsem ještě nepořádala, ale fakt je, že u nás ve škole to naštěstí moc nefrčí, ve školce to neexistovalo vůbec. Já myslím, že je normální se v rámci rodiny nějak domlouvat, vždycky se s dětma snažím dojít ke kompromisu, ať jde o moje požadavky vůči nim nebo jejich vůči mně.
Gatita Ja si myslím, že to kolikrát nechápou ani ty ségry starší. Nebo to spíš chápou podle toho, jak se jim zrovna chce:-D
Jo přesně tak, oni to chápou výborně, jenom se jim vždy nechce. myslím, že pubertální dítě je plně mentálně vybaveno k tomu, aby tyto věci chápalo. A dost často dělají věci, co se jim nechce - do školy taky denně neskotačí s úsměvem na rtech.
Když mám migrénu, tak nějaké ohledy vůči své osobě vyžaduji a děti to normálně chápou. Nebo je trochu dotlacime k návštěvě tchýně. (Tam ani tak nejde o to, že by tam nechtěly být, spíš mají toho moc a chtěly by být doma).
Další věc je, že taková ta radost z toho, že je někdo jiný díky mě spokojený, se dostaví až mnohem později, kolikrát až s těmi dětmi. Ale to pak nejde popsat, že to dělám jen kvůli nim. Protože mě to taky baví, když jsou v IQ landii spokojené, ačkoliv sama bych tam třeba nikdy nešla.
Měly jste pravdu, že to bude dobrý, já už ho tak moc miluju, je naprosto dokonalej ![]()

Rhaenys to už je kus chlapa! ![]()
![]()
Rhaenys krasny dite ![]()
Rhaenys Ten se ti povedl!
Včera měl devět týdnů, je kapánek nadměrečnej ![]()
![]()
Rhaenys
a ty jsi měla nějaké trápení, plakal a bříško bolelo? Takže už je lepší?
Jinak já jsem letos poprvé! na paragrafu, vydrželi jsme to dlouho.
Mladší prokaslal půl noci, ale doktor nic nenašel, jen rýma a kašel.
Rhaenys Jeee takhle vypadal můj synovec. No jo tihle vokatý kluci, ti prostě dávaj zabrat! Nebo jak říka děda - řev jde na krásu!
continuity Já jsem spokojená vždy a všude, kdyz jsou spokojené děti:-D. Když k tomu mám i kafe, tak jsem normálně stastna:-D Mně stačí málo;-)
Karja a to muzu potvrdit!!!!!(ze jde řev na krásu)
Rhaenys krasnej kloucek, okatej
Karja a to muzu potvrdit!!!!!(ze jde řev na krásu)
jo, já taky. Já byla hrozně klidný dítě:-D
Garfie budu muset trochu zvolnit. Ted byly uplne orgie, je to trochu dane tim, ze jsem ted na rodicaku s mladsim a mam tedy cas delat pomysleni i starsimu. No a taky jak bylo dlouho vsechno zavrene, tak jsem se trochu utrhla ze retezu a vymetli jsme kde co, tu potrebu jsem asi nakonec mela taky;) A abyste si nemysleli, ze tu prehnane matersky performuju a pak jsem rozcarovana, ze se dostatecne neprojevuje vdek, tak to neni. Jen jsem nad tim teoretizovala, ze vlastne nevim, jestli si deti uvedomuji, ze to rodice muze dost vystavovat a mohly by si vzpomenout, kdyz neco chteji pro zmenu rodice.
Gatita na to ještě myslím malej ataky mu to jedojde samo.
Tak jsem měla k pubertacce v lockdownu proslov na téma: podívej se kolik mi přibylo starosti, máte každý den oběd ( a lepší než jídelně) a máš plnou lednici, takže vždy máš co k snídani a na výběr k večeři. A aby se to stalo, jednak potřebuji čas to udělat a druhak čas pracovat, protože to jaksi stojí penize.
A div se svět pak 14 dní vykládala sama od sebe myčku. ![]()
Gatita podle mě je potřeba vytvořit takovou "atmosféru" v rodině. Nemyslím si, že třeba desetileté dítě si dokáže představit, jak může rodiče vyčerpat třeba příprava oslavy narozenin.
continuity
to si byla úspěšná! Mě by ten proslov ve třinácti maximálně otrávil, myslím, že bych to moc nepochopila.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY