Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Evaeva
příspěvků moje polička 23. února 2022 12:19

Potrefenáhusa u nás to obvykle byla chvilka. Ale stejně, když si hezky hrál, tak jsem kolikrát váhala, jestli odejít nebo ne. Teď už mi ten řev nevadí, když vím, že on ví i co jde.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 23. února 2022 12:26

Ja este k zachodovemu pustaniu/nepustaniu - ked mal syn zapchy, sama psychologicka nam povedala, aby sme ho so sebou bravali na zachod. Polozit na zrm nocnik a nech je pri nas a skusa. A vela sa rozpravat o tom, co sa na zachode robi, aby to bral ako beznu vec. Aj teraz mi na wc hockedy vleti, rusi ma to menej ako ked lomcuje kluckou, ale uz si da povexat a zas odide ak chcem. Ja sa inak velmi necudujem, ze tie mensie deti tu potrebu sukromia na wc alebo v kuoelni az tak nechapu, ved oni musia velku aj malu potrebu robit na nocnik a nasledne na wc az do irciteho veku pod dozorom a za asistencie dospeleho, to iste s kupanim alebo sprchovanim.

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 23. února 2022 12:58

Kan No jak píše Potrefenáhusa jeden řev plodi u některých jedincu další řev, a pak pořád dokola, tak je prostě lepší tomu předcházet. Tak ji radši ztrpim na tom WC, než pak trpět tu půlhodinu i více. Prostě hlavně když je pohoda! 

Offline ziginka
727 příspěvků moje polička 23. února 2022 13:09

letfenixa To dela muz, ze mi neco "duleziteho" rika, zrovna kdyz sedim na zachode. Dvere teda neotvira.

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 23. února 2022 13:12

ziginka No ale to je hrozný. Jako dospelej nesmí mluvit!:-D. 

Offline ziginka
727 příspěvků moje polička 23. února 2022 13:16

Karja Tak to vis, ze se durazne ohrazuju. Ale on ma v necem trosku asocialni rysy a obcas mu neco nedochazi. Nicmene uz to dlouho neudelal, tak uz to treba pochopil.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 23. února 2022 13:22

Karja u nás doma byl takový blbý zvyk, že si se mnou rodiče chodili popovídat, když jsem byla ve sprše/vaně. Kolikrát jsem je musela poslat pryč

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 23. února 2022 13:38

Evaeva No ale to je od rodičů hrozny. My jsme to doma to myti s dětma taky nikdy nepěstovali. Ale teď se děti těší až přijde taťka domu, ten jde ze stavby hned do sprchy, tak mu tam něco vykládáji. A malamala si posunula večerku,takže se taky chodin mýt s její asistenci, protože pak bych už třeba ani nesla. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 23. února 2022 13:42

Karja no jo, ale já už byla v pubertěmy neměli na záchodě umyvadlo, takže v koupelně jsem se zamknout nemohla a bylo běžné, že si někdo přišel umýt ruce. Že se při té příležitosti máma třeba zeptala, jestli budu večer doma, dobře, ale zapřádat nějaké delší rozhovory

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 23. února 2022 13:45

Evaeva Ježíšmarjá, to je nocni můra! 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 23. února 2022 13:48

Karja jako ta věta mi nevadila, ale jinak je to děsný. Holt jsem se nemohla chodit sprchovat brzy, ale radši až těsně před spaním, to už se asi vyptali dost

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 23. února 2022 13:49

ziginka tak to jsem presne resila prvni roky po sestehovani, ze se nemuzu vycurat, kdyz na me mluvi! Ale ted s ditetem uz mi to zas neva:D 

A diky tomu, ze jsem posilala Tondu pozorovat tatinka pri curani, ted hrde cura sam do zachoda "jako tati"! 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 23. února 2022 13:54

Evaeva 

Člověk si fakt rychle zvykne na luxus, že je doma pomalu tolik koupelen+záchodů jako členů rodiny. U rodičů byla koupelna se záchodem a hotovo. Někdy byl taky celkem nával. 

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 23. února 2022 20:19

Naše prvňačka si dneska podepsala žákovskou. Kdyby za mnou radši chodila na záchod. 

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 23. února 2022 20:26

MaeGandal nene! To tady teda taky chytit nechci

Ad wc+prvňačka- vyletěla od nějaký pohádky natolik vyvedená z reality, že si nevšimla, že sedí na víku zavřený toalety , naštěstí jen "kapičku" jak řekla. 

Offline Gatita
8640 příspěvků moje polička 23. února 2022 20:33
Reakce na Evaeva:

Karja u nás doma byl takový blbý zvyk, že si se mnou rodiče chodili popovídat, když jsem byla ve sprše/vaně. Kolikrát jsem je musela poslat pryč

​šiš, tohle jsem delala ja matce, ze jsem za ni lezla, kdyz si davala koupel. A nebylo mi pet, ale treba patnact. Proste jsem si tam nekde sedla a hucela do ni, co mi zrovna jelo hlavou. Denne... a vubec mi to nebylo blby a mam dojem, ze bydlet spolu, delam to dodnes. 

Offline tv
4245 příspěvků moje polička 23. února 2022 20:35
Reakce na MaeGandal:

Naše prvňačka si dneska podepsala žákovskou. Kdyby za mnou radši chodila na záchod. 

​Nene! Co si podepsala? Pětku? Nebo zapomněla sešit?

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 23. února 2022 20:37

MaeGandal Šikulka, poradila si.

Offline Gatita
8640 příspěvků moje polička 23. února 2022 20:44

Tak syn dnes malem usnul vestoje cestou ze skolky, doma jsem mu namerila skoro 40. Mladsi atakoval ctyricitku o vikendu a doted ma tak brutalni rymu, ze smrka snad i ocima. Tohle snad nikdy neskonci. Uz jsme se vsichni poblili, prodelali nejmenovanou virozu, ted smrkame ocima, a to vse prosim behem mesice a kousek. Predtim asi milion karanten. A me ted zacina bolet v krku. Aby ne, mladsi je jak lama, kycha tak, ze si pak pet minut cistime nudle z obliceje. A ten starsi je strasne citlivy a kazdou jednu nemoc hrozne protrpi. To je zima toto! 

Offline Gatita
8640 příspěvků moje polička 23. února 2022 20:46

MaeGandal tak vidis, co uz se vsechno naucila