Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 23. února 2022 20:48

marieu tv Kanpodepisujeme spíš úkoly a věci na další den, ale já byla stále v místnosti. Dočetla pro mě, já se otočila na staršího kvůli jeho úkolům. A když jsem se otočila zpět, že ještě podpis, tak povídá, že už to má. 

Kan Jako jo, já se o ní nebojím, ale puberta bude zábavná 

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 23. února 2022 20:48

Gatita Jaro se blíží, na jaře to bude s těma nemocema určitě mnohem lepší! Alespoň já se tak utěšuju :o) Ať jste brzy v pohodě.

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 23. února 2022 20:50

MaeGandal Možná se o zábavnosti té puberty ani nedozvíš, když je už teď tak samostatná, tak v pubertě už si všechno vyřídí sama ;o)

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 23. února 2022 20:52

MaeGandal hezkypěkně! 

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 23. února 2022 20:55

MaeGandal takze psat uz umi, to je na pochvalu  

Offline Zuzuli
3799 příspěvků moje polička 23. února 2022 20:58
Reakce na Gatita:

​šiš, tohle jsem delala ja matce, ze jsem za ni lezla, kdyz si davala koupel. A nebylo mi pet, ale treba patnact. Proste jsem si tam nekde sedla a hucela do ni, co mi zrovna jelo hlavou. Denne... a vubec mi to nebylo blby a mam dojem, ze bydlet spolu, delam to dodnes. 

​Nejsi jedina, ja si vzdycky sedla na pradelni kos a vykladala 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 23. února 2022 21:03

Gatitaskoro si myslím, že v tvých patnácti byla ráda, že jí vůbec něco řekneš

S tou rýmou vás lituju, letos je to opravdu nekonečné.

Offline Gatita
8640 příspěvků moje polička 23. února 2022 21:03

DruI upinam se k tomu! O starsim nase pediatricka tvrdi, ze je "imunitne zdatny". Mne teda prijde, ze je nemocny porad, ale v porovnani s jinymi je to asi jeste dobre. Mladsi byl tabula rasa, dite lockdownu, zadny kolektiv, ani bracha mu nemel odkud nosit bacily...a ted nastoupil do jesli a uz to jede. Matne si vzpominam, ze ten prvni rok v jeslich  byl hrozny i v pripade starsiho - jak nastoupil do jesli, rok nam bylo vsem blbe - i nam dospelym. Ale pak byl skutecne nekolik let klid, to byly jednotky dnu, sem tam ryma a jedna jedina horsi nemoc s atb. Ted to je ale opet peklo. No snad bude lip

Online Evaeva
příspěvků moje polička 23. února 2022 21:04

DruI k tomu jaru se dost upínám, takže jestli dostanou rýmu, až bude patnáct stupňů a sluníčko, tak už mě fakt vomejou!

Offline Gatita
8640 příspěvků moje polička 23. února 2022 21:07

Zuzuli Jsem rada, ze to mel nekdo podobne:) Byl to takovy nas ritual, mama hodne pracovala a pak mela doma druhou smenu, takze ta vana byl jediny cas, kdy nekde nekmitala a mohly jsme si povidat. A me teda ani nenapadlo, ze by treba chtela chvili byt sama...

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 23. února 2022 21:16

Gatita 

Já si myslím, že když dáš utahané matce vybrat, jestli chce být sama, nebo si povídat s patnáctiletou dcerou, většina vybere tu dceru. Pamatuju si, že v tom věku nás mámy spíš uháněly.

Offline Tabea
8141 příspěvků moje polička 23. února 2022 21:26

MaeGandal můj prvnak už taky zkoušel napodobit můj podpis, že si bude podepisovat list, co mají vždycky za tyden 6 dní přečíst.

Na záchod a do koupelny mi chodí, když mi zrovna nutně musí něco říct. Dřív si nosili do koupelny židličky, když jsem byla ve sprše. Takže posun k lepšímu by tu byl...

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 23. února 2022 21:38
Reakce na Evaeva:

DruI k tomu jaru se dost upínám, takže jestli dostanou rýmu, až bude patnáct stupňů a sluníčko, tak už mě fakt vomejou!

já se k jaru upinam úplně maximálně, už teď je cítit ve vzduchu a je to parada! Věřím, ze choroby odtahnou do horoucich pekel.

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 23. února 2022 21:40

Gatita to je fakt šílený, moc držím pěsti, ať je brzy lip, tyhle vysoké horečky, jak to dítě úplně hoří, mi nedělají vůbec dobře. A jestli te to uklidní, tak malej, než ho pichani ucha donutilo naučit se smrkat, si chodil ty sople utirat do mne nebo ještě lépe do gauce

Offline dzizisketa
8981 příspěvků moje polička 23. února 2022 22:00

Dneska ráno u nás byli pracovníci vodo-topo-plyn, v baráku nám mění uzávěry vody a u nás navíc i špatný uzávěr plynu. Rosťa jim hned donesl ukázat svoje nové auta, pak jim ukázal postel (je na ni fakt pyšný), pak je celou práci sledoval a říkal jim "kolegové". Pánové byli nadšení, prý doufají, že za dvacet let se přidá k nim do party.

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 23. února 2022 22:01

Tabea jo, já tam dělám jenom takovou kuří nohu, takže to opsala velmi dobře. Je pravda, že extra papíry na čtení budeme mít příští rok, tak to si musím pohlídat

Online Evaeva
příspěvků moje polička 23. února 2022 22:24

dzizisketa čtu to a říkám si, jo, to syn taky dělá, to taky,... Ale oslovení kolegové mě dostalo

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 23. února 2022 22:51

Tak jsem se dnes poptala ve školce, co malamala a její nástup.....No takže jako asi nic! Asi od září dalšího KALENDAŘNÍHO roku:-D:-D. Ty vado, já už neříkám chudák já, ale chudák ona, co se mnou bude ještě doma dělat ještě rok a půl, úplně zakrní chudinka! O školku je hrozně velký zájem (to fakt je, píšou mi kamarádky co bydlí v pěší vzdálenosti jiné školky, že tu naši mají jako prioritu a budou děti sem radši vozit autem) a předškoláků, co uvolní místa není tento ročník mnoho, takže mi řekli že prosincové dítě pravděpodobně během příštího školního roku neklapne. A upřímně práci nemám, a o prázdninách ani mít nebudu, abych se tím oháněla nebo nějak zatlacila, že musím tvořit hodnoty! Dřív jsem aspoň dělala kolem dotací, a na to náš starosta teda slyší, ale vždyť mě vyhodili, nemám co nabídnout pro blaho obce:-D. No to je jedno, já se s tím vyrovnám a budu vás tady stále oblazovat svou frustrovanou přítomností! Možná jsem měla žít v blahé nevědomosti až do léta:-D

Online Evaeva
příspěvků moje polička 23. února 2022 22:58

Karja a nějaká spádovost u vás roli nehraje? No je to blbý no, prosinec není září:( Ale tu přihlášku bych určitě podala, budeš mít aspoň nějakou výhodu oproti těm, co si vzpomenou během roku.

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 23. února 2022 23:02

Evaeva Budu ji podávat určitě. No přednost mají ti místní s trvalým bydlištěm v obci, ale my tu dětí máme ted vcelku hodně, plus teda prostě ji nebudou 3, takže myslím, že vezmou spíš nějaké dítě tříleté z vedlejší obce, kde školka není. Ti z města, co si vybírají ,,lepší,, jsou až na posledním místě. No a pak tu máš nějaké VIP že jo, to máš další dvě tři místa...a už se to plní:-D