Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Evaeva
příspěvků moje polička 23. února 2022 23:06

Karja jojo, ty vip, to je u nás taky, ale děti, co už mají ve školce sourozence mezi ně taky patří. Kamarádka ředitelky má samozřejmě přednost:) Ale jinak se u nás dávají body za věk a za spádovost. Třeba to nakonec vyjde, když ne v září, tak třeba v březnu.

Offline Karja
44739 příspěvků moje polička 23. února 2022 23:16

Evaeva No myslím že ne, protože kdo by uvolnil místo v březnu? Ono brzenoveho dvouletaka určitě nevezmou (to mi říkali teď, že dvoulatek je za dvě místa a když jsou mu tři, můžou přibrat dalšího) a že už ty dvouletaky ani kvůli tomu nabírat nechteji. Takze reálne spíš ne. No tak ještě to tu bude dlouhej mejdan:-D. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 23. února 2022 23:18

Karja no škoda teda. Ale ona bude větší, tak ten mejdan taky bude trochu o něčem jiném. 

Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 23. února 2022 23:21

Karja ty jo a netrápila by se v té školce takhle předčasně? 

Offline Karja
44739 příspěvků moje polička 23. února 2022 23:22

Evaeva Jo, mně to ani nevadí tak kvůli mně, spíš kvůli ní. Ona by byla v září už fakt ready a moje děti jsou vážně skolkove a kolektivni typy. 

Offline Karja
44739 příspěvků moje polička 23. února 2022 23:27

Pinot Noir Určitě ne. Jako já o ní píšu, že to vypadá že je taková ,,divná,,. Ale ona je právě ve společnosti děti a venku úplně jiná. I když ji hlídaji prarodiče tak je úplně v pohodě. Ona prostě nejvíc tak emočně vyvádí se mnou. I je šikovná, jí sama, mluví všechno, pliny má jen na ven kvůli moji lenosti  A navíc za tolik měsíců bude zase někde úplně jinde;-).  Ona je prostě hrozně zvláštní typ dítěte:-D

Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 23. února 2022 23:29

Karja jasně.

Offline Karja
44739 příspěvků moje polička 23. února 2022 23:47
Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 24. února 2022 00:18

Následuje reklama na sourozence. Tohle nacházím, když jdu spát.

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 24. února 2022 02:26

Gatita hrozné vás ľutujem,  choré deti, to je bezmoc

Pinot Noir su krásni 

MaeGandal šikovná

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 24. února 2022 02:27

U nás dnes prebehlo vytrhnutie prvého syna, už to mal totálne vyknisane,  muž mu to len potiahol, zvládol to bez jedného muknutia. Plakal až potom, že sa mu to viac páčilo,  keď mal všetky zuby

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 24. února 2022 03:05

Karja No určitě ve školce hlaš, že máte zájem nastoupit kdykoli během roku. On občas někdo dítě odhlásí, že nakonec není zralé a pořád se lidi i stěhujou.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 24. února 2022 06:37

Karja Je to teda čistě tvoje věc a nic mi do toho není, ale pokud na tobě malá visí a sama tu píšeš, že má separační úzkost, tak bych ji do školky ve dvou letech nedávala. Ono teda i to, že utíká a neposlechne není moc dobrý. Mám sestřenici ve školce a z těch dětí co "neslyší" je dost nešťastná.

Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 24. února 2022 07:05

Kan no já si to taky trochu myslím. Ten školkový řád a to, že je to "nafurt" s těmi dětmi docela zamává. Museli jsme to vzdát a odložit, a to Ríšovi chyběly do 3. narozenin jen dva měsíce. A samoobslužný a dobře mluvící a společenský byl taky a rok a čtvrt před tím chodil do školky soukromé. Ale nakonec to bylo pro něj hrozné trápení. 

Online brrr
12366 příspěvků moje polička 24. února 2022 07:17

Pinot Noir Kan Myslím,že Karja ví co dělá. U nás to bylo podobné. Mladší je lednový, ale šel už v září, protože to vypadalo, že by to bez školky nepřežil. Ostatně malamala tam bude mít ségru, prostředí a paní učitelky už taky dobře zná...  A mám pocit, že ona je ten příklad, kdy je v pohodě do doby než se objeví maminka. Taky známe.

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 24. února 2022 07:22

Kan

Pinot Noir 

pokud je Karjina malamala narozena v prosinci,  tak bude mít v zari 2 a 3/4 a může být v tu dobu na školku klidně vyzrálá víc, než většina kluků co budou mít 3 někdy o prázdninách.  Navíc tam bude mít ségru, což udělá hodně a myslím že Karja píše že bere velkou že školky po obědě, takže pokud bude v tomto pokračovat, tak nevidím důvod proč by to malá neměla zvládnout. 

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 24. února 2022 07:27

Karja u vás nejsou body za sourozence? U nás celkem dost, takže dvouleté spádové dítě se sourozencem predběhne tříleté spádové. Jen teda musí nastoupit až pp 3. Narozeninách aby na něj nemuseli blokovat 2 místa. 

Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 24. února 2022 07:35

brrr Sairon ok, tak tu tedy Karja o malémalé nespravedlivě vytvořila obraz, podle kterého se mi zdálo, že by to úplně hladké být nemuselo. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 24. února 2022 07:42

Sairon v naší městské části body za sourozence nejsou, ale ředitelky mají i nějaká místa mimo to přijímací řízení.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 24. února 2022 07:49

Pinot Noir já si hlavně myslím, že nikdo neví, jaká bude za půl roku, to je ještě hodně dlouhá doba.