Kan dik, ukludnila si ma. Sice ešte stale sem tam zamrnčí, že ju to štípe, ale to už si podľa mňa len vymýšľa, keď si na to spomenie.
Vše o těhotenství a dětech
betseyTo bude dobrý, horší je to sníst a nebo do oka, to bych volala pohotovost. I pro domácí mazlíčky je to kvítko nebezpečný a stačí opravdu málo.
Moje způsobná holčička se dneska vrátila ze školky s pokřikem já prdím, já prdím, já prdím, já prdím... ![]()
Další důkaz, jak je to tu nakažlivý ![]()
Mohučanka nechodi s Ríšou? ![]()
Potrefenáhusa ale teda ocenila bych, ze kdyz male neco nejde, tak si najde jine reseni k dosazeni cile!
Potrefenáhusa nechodí
zjevně je to všude!
Mohučanka utesi te, ze nektere deti to drzi i do 9, 10 let?
Gatita To je přesně naše malá. Kolem hračky 2 dny chodí, ani si jí nevšimne. Pak najednou přijde na to co s tím, do vkládačky naháže všechny tvary, do zatloukačky je zatlačí, navlékne navlíkačku a už jí to nikdy nezajímá
I když jí to vezmu a dám třeba za měsíc - udělá to jednou, ať jako vidim, že to umí a hotovo. Už jsem trochu zoufalá, co jí dávat. Asi vytáhneme ten duplo vlak taky, jestli zaujme.
Mohučanka Hele moje dcera si prdne a řekne ,,Hmm kdo si to prdnul? Asi mamka!,, Naštěstí to říká jen doma, ale čekám kdy to přijde třeba v čekárně u doktora.
Mohučanka Jo to víš že jo, já to taky nijak zvlášť nekomentuju;-).
Karja mladší každy prd hlási a to nielen doma: Minko pukol!
Máme ikeacku zatlkacku, kladivom im to nikdy nešlo, tak to nasilu tlačili rukou ale nikdy to moc nezaujalo. Až doteraz. Starší tam kolíky napicha len tak na okraj, potom to zoberie a strieľa po miestnosti. Asi je čas, aby to išlo z domu.
Zato vláčiky navliekacie máme tri druhy (dostali sme) a celkom sa s tým hrali, bohužiaľ len so mnou, neustále sme nakladali a vykladali tovar a jazdili dookola.
Kokoska však to já oceňuju ![]()
Tak uz ma nestovice i mimino, zase presne 14 dni po brachovi.
Kokoska
a jak je mimino vlastně staré? Budu držet palce at je to v pohodě, u nás si to ten mladší vyžral hodně, ale naštěstí už není úplně maličký.
Kokoska achjo, to jde jak seriál...
Sairon cerstve 7 mesicu. Ted jsem tam byla, zatim je vesela a teplotu nema, ale ono se to jeste den dva muze stupnovat.
Catherinne to jo, ale aspon to budou mit za sebou, dokud jsou matky (dcera i snacha) na materske.
Ta druha mrnavka (rok a pul) je teda flekata strasne, ale taky nevypada nejak schliple, jeste ze tak.
Kokoska snad to bude brzo dobrý, pamatuju, když tím procházela kamaradka se dvěma detma, ze to bylo dost inferno hlavně pro ni bejt dlouho zavřená se dvěma "zdravejma" dětma, taky to chytaly takhle po sobě
Prosím vás, jak se tem malejm dětem něco zakazuje? Jela jsem dneska ve vlaku a snažila jsem se, aby si dite nestrkalo prsty do nosu...no tak bylo to jak Prosíme žáky, aby neolizovali zábradlí, jela s prstem v nose půlku cesty a ještě se tomu strašně smála ... ![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.