moc dekuju vsem za nabidky, ted to bude aktualni asi jeste dlouho, tak se urcite vsechno dostane k novym detem. Kdyybyxh mela nejakou poptavku, dam dam v
Vše o těhotenství a dětech
Gatita tenhle drevenej vlak teď strašně jede u nás, zacala s nim i tuhle chodit
Potrefenáhusa ten vlak mne hrozne pije krev! Nikdo si s nim nehraje, jen je to tu porad rozmetane. A puvodne mi prisel jako super hracka, jeden jsem dokonce i sama koupila. A jeden pak dostala..
Naopak ta zatloukacka a fisher price vkladacka byly docela oblibene u obou deti.
Gatita my ho taky po někom zdedili
ona má ty tahaci a postrkovaci hračky docela rada, to navlikani je teda trochu slabsi, trpělivosti ona není královna
U duplo vlaku teda nelituju jediný koruny

Potrefenáhusa náš malej chlapeček si s tím vlakem moc nehrál, až teď tak od tří let. Radši třískal o sebe autíčkama a koukat jak vláček jezí dokola ho moc nebavilo. Teď to má v pokojíku na zemi a občas přestavuje výhybky, aby se dvě mašinky srazily. Ale moc se to líbí sedmiměsíční ségře, ta to ráda pozoruje.
Kokoska u nás to jede každý rano i večer, máme to trvale rozložený v patre "v pracovne" a díky tomu se muzu vysprchovat a vyčistit si zuby, dite se rano hrne z postele s výkřikem š š š
tuhle byla dole a já šla pro něco do koupelny a zakopla na dlažbě o zapomenutej vagon a hned se zezdola ozvalo š š š, hned věděla!
Potrefenáhusa bystrouška :)
Gatita já ten vlak taky nemám ráda, moc si s tím nehrají a jednu dobu jsem o něj pořád zakopávala v jejich ložnici. Přitom mi to taky vůbec nepřijde jako blbá hračka.
Evaeva mne přijde, ze je to typ hraček, ke kterymu většina deti potřebuje trochu asistenci, než ze by si to sami vytáhli a zacali to navlikat, naše většinou tahá prazdnej a já trnu, kdy spadne a napichne se na to
Potrefenáhusa no oni moc neposlouchají moje dobré rady
je to celkově nějak nezaujalo, ani nevím proč. Podobné je to třeba s vkládačkou, každý vkládal přesně jeden tvar, starší kruh a mladší hvězdičku![]()
Evaeva naše dite na tenhle typ hraček (zatím?uz) taky moc není, ale čas od času, když si spolu hrajeme a vytahnem to a já ji k tomu něco povídám, tak něco nanda
jinak máme takový ty vkladaci tvary v krabičce s odsouvacim vikem a tam to vkládá tak, ze odsune to víko...
dneska jsme byly na fyzio a donutit to dite, aby něco překročilo...když to neslo obejít, odstrčila to rukou, no, bude moje
Potrefenáhusa dala jsem podobné navlékací hasiče pryč, protože jsem se bála, že na ty tyčky někdo spadne. Nejlíp obličejem.
Ty "navlékací" vláčky jsou na nic, my dostali dvoje a Rosťu jednu dobu bavilo akorát rozhazovat ty kostky po pokoji. Zato posouvání korálků na drátkách ho baví i teď.
Potrefenáhusa fyzio![]()
Starší si právě vůbec nechtěl se mnou hrát. Hračky ho moc nezajímaly, takže to vždycky dopadlo tak, že já si hrála s vkládačkou a on přebíral gumičky v koupelně
Takže tyhle hračky vlastně nikdy moc nepoužíval. S hračkami si začal hrát až okolo dvou let. No a mladší si samozřejmě chtěl hrát s tím, s čím brácha.
Pinot Noir my máme jedny tyčky přidělané gumičkami, takže se ohnou, ale na to to zase děti nejsou schopné sami nasadit. Já tohle teda nikdy moc neprožívala a kupodivu se nikdo nezranil, přestože klidně se moc nechovají.
Evaeva Dcera si s miminkovskýma hračkama hraje až teď, když vidí, že to s nima bráchu baví. Když byla mrňavá, tak je teda spíš ignorovala :o)
Pinot Noir jo, aspoň ten ikea maják má tu tyčku gumovou
Pomoc, Alica si z nejakeho čudného dovodu odtrhla kusok zamiokulkasu a zacala sa s nim hrat. Teraz place, ze ju stipe ruka. Do ust to nedavala. Mam panikarit? Alebo proste muai vydrzat, kym ju prestane stipat a je to ok?
Najblbšie je, že som bola pri tom, a doteraz som vobec netusila, ze zamiokulkas je jedovaty. Matka roka, fakt ![]()
betsey Je jedovatý, pokud to nesnědla, tak bych byla v klidu, můžeš umýt kůži mýdlem a vodou.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.