Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 04. března 2022 16:47

moc dekuju vsem za nabidky, ted to bude aktualni asi jeste dlouho, tak se urcite vsechno dostane k novym detem. Kdyybyxh mela nejakou poptavku, dam dam v

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 04. března 2022 16:48

Gatita tenhle drevenej vlak teď strašně jede u nás, zacala s nim i tuhle chodit 

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 04. března 2022 16:55

Potrefenáhusa ten vlak mne hrozne pije krev! Nikdo si s nim nehraje, jen je to tu porad rozmetane. A puvodne mi prisel jako super hracka, jeden jsem dokonce i sama koupila. A jeden pak dostala.. 

Naopak ta zatloukacka a fisher price vkladacka byly docela oblibene u obou deti.

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 04. března 2022 17:01

Gatita my ho taky po někom zdedili

ona má ty tahaci a postrkovaci hračky docela rada, to navlikani je teda trochu slabsi, trpělivosti ona není královna 

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 04. března 2022 17:02

U duplo vlaku teda nelituju jediný koruny

Offline Kokoska
35008 příspěvků moje polička 04. března 2022 17:19

Potrefenáhusa náš malej chlapeček si s tím vlakem moc nehrál, až teď tak od tří let. Radši třískal o sebe autíčkama a koukat jak vláček jezí dokola ho moc nebavilo. Teď to má v pokojíku na zemi a občas přestavuje výhybky, aby se dvě mašinky srazily. Ale moc se to líbí sedmiměsíční ségře, ta to ráda pozoruje.

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 04. března 2022 17:25

Kokoska u nás to jede každý rano i večer, máme to trvale rozložený v patre "v pracovne" a díky tomu se muzu vysprchovat a vyčistit si zuby, dite se rano hrne z postele s výkřikem š š š 

tuhle byla dole a já šla pro něco do koupelny a zakopla na dlažbě o zapomenutej vagon a hned se zezdola ozvalo š š š, hned věděla! 

Offline Kokoska
35008 příspěvků moje polička 04. března 2022 17:56

Potrefenáhusa bystrouška :)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. března 2022 17:58

Gatita já ten vlak taky nemám ráda, moc si s tím nehrají a jednu dobu jsem o něj pořád zakopávala v jejich ložnici. Přitom mi to taky vůbec nepřijde jako blbá hračka.

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 04. března 2022 18:07

Evaeva mne přijde, ze je to typ hraček, ke kterymu většina deti potřebuje trochu asistenci, než ze by si to sami vytáhli a zacali to navlikat, naše většinou tahá prazdnej a já trnu, kdy spadne a napichne se na to 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. března 2022 18:14

Potrefenáhusa no oni moc neposlouchají moje dobré radyje to celkově nějak nezaujalo, ani nevím proč. Podobné je to třeba s vkládačkou, každý vkládal přesně jeden tvar, starší kruh a mladší hvězdičku

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 04. března 2022 18:19

Evaeva naše dite na tenhle typ hraček (zatím?uz) taky moc není, ale čas od času, když si spolu hrajeme a vytahnem to a já ji k tomu něco povídám, tak něco nanda 

jinak máme takový ty vkladaci tvary v krabičce s odsouvacim vikem a tam to vkládá tak, ze odsune to víko...

dneska jsme byly na fyzio a donutit to dite, aby něco překročilo...když to neslo obejít, odstrčila to rukou, no, bude moje 

Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 04. března 2022 18:38

Potrefenáhusa dala jsem podobné navlékací hasiče pryč, protože jsem se bála, že na ty tyčky někdo spadne. Nejlíp obličejem. 

Offline dzizisketa
8981 příspěvků moje polička 04. března 2022 18:39

Ty "navlékací" vláčky jsou na nic, my dostali dvoje a Rosťu jednu dobu bavilo akorát rozhazovat ty kostky po pokoji. Zato posouvání korálků na drátkách ho baví i teď.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. března 2022 18:41

Potrefenáhusa fyzio

Starší si právě vůbec nechtěl se mnou hrát. Hračky ho moc nezajímaly, takže to vždycky dopadlo tak, že já si hrála s vkládačkou a on přebíral gumičky v koupelněTakže tyhle hračky vlastně nikdy moc nepoužíval. S hračkami si začal hrát až okolo dvou let. No a mladší si samozřejmě chtěl hrát s tím, s čím brácha.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. března 2022 18:44

Pinot Noir my máme jedny tyčky přidělané gumičkami, takže se ohnou, ale na to to zase děti nejsou schopné sami nasadit. Já tohle teda nikdy moc neprožívala a kupodivu se nikdo nezranil, přestože klidně se moc nechovají.

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 04. března 2022 18:45

Evaeva Dcera si s miminkovskýma hračkama hraje až teď, když vidí, že to s nima bráchu baví. Když byla mrňavá, tak je teda spíš ignorovala :o)

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 04. března 2022 18:52

Pinot Noir jo, aspoň ten ikea maják má tu tyčku gumovou

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 04. března 2022 19:10

Pomoc, Alica si z nejakeho čudného dovodu odtrhla kusok zamiokulkasu a zacala sa s nim hrat. Teraz place, ze ju stipe ruka. Do ust to nedavala. Mam panikarit? Alebo proste muai vydrzat, kym ju prestane stipat a je to ok?

Najblbšie je, že som bola pri tom, a doteraz som vobec netusila, ze zamiokulkas je jedovaty. Matka roka, fakt

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 04. března 2022 19:28

betsey Je jedovatý, pokud to nesnědla, tak bych byla v klidu, můžeš umýt kůži mýdlem a vodou.