Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. března 2022 20:22

Potrefenáhusa nijakMuž mi jako svůj velký výchovný úspěch po mém návratu z porodnice převedl, jak starší, tehdy dvouletý, odkládá po jídle lžičku do talíře místo hodu na zem. Předcházela tomu tak půlroční snaha. A to bylo to tvárnější dítěMladší.to.má.jak.popisuješ.Dělá.to.a.ještě.se.tomu.hihňá.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 05. března 2022 20:27

Potrefenáhusa Tak nezakazuj a ukaž jí prasečí rypáček a řekni, že když s tím nepřestane, tak dopadne přesně takto. Nejlíp ale živý prase prosimtě i s tím efektem smradu a špíny.

Offline Kokoska
35008 příspěvků moje polička 05. března 2022 20:31

Potrefenáhusa ja bych rada u deti pockala, aby se matky mohly provetrat. Jen mi to ted dost komplikuje dojizdeji za mamou, segra zrovna potrebuje byt vic v Praze, tak musim stridat.

Offline Karja
44744 příspěvků moje polička 05. března 2022 20:46

Potrefenáhusa Hahaha, já dala dneska malymaly třikrát na prdel a dlouho jsem přemýšlela jak to dělaj rodiče, co vedou nulový fyzicky tresty, pak jsem přišla na to, že asi to dítě prostě priste čapnu do podpazdi a fyzickou převahou ho nějak zdolam nebo já už nevím. Navíc ony se furt tak hecujou, tu velkou by to nenapadlo, ta menší začne, pak z toho mají hroznou švandu, z jecici matky taky, pak dostanou na prdel, chvíli bulej, ta starší to ze sebe tahá jak může a pak je chvíli klid......ale ony dělaj takový kokotiny. Dneska se třeba válely po chodníku, ale jakože schválně nešly a lehaly si, pořád dokola. Odpoledne mi ta menší zdrhla do vozovky, to je fakt pitomý jako, taky prdelky, prdelky, co nejdou vubec zkrotit, pak je rozvirena a vletí do silnice.

Ten nos jsem řešila tak, že jsem to opakovala jako kafemejnek a tu ručičku jsem ji vyndavala, plus se jí do ruky snažila dát něco zajímavějšího. 

Ale jinak jsme měly moc hezkej den, jely jsme taky na výlet vlakem, sbalily jsme takovýho pocestnýho (tvl. jako) a bylo to fajn, úplně vidím jak ta menší poporoste a budu mít super parťáky na výlety! A snad dostane i krapet rozumu, velká už je v klidu, jako taky zlobí, ale necha si říct. 

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 05. března 2022 21:11

Karja to miluju, když ten menší vymyslí nějakou blbost, které se starší chytne a dotáhne to do dokonalosti

Offline Karja
44744 příspěvků moje polička 05. března 2022 21:15

Sairon Jj přesně a pak to nejde vůbec zastavit jako! Ale to je taková chujovina věčně a jak to ještě dělá ta starší co má rozum......ale to je fakt tím, jak jsou vekove blízko, neumím si představit, že moje pětiletá neteř se valí ze srandy po chodníku. 

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 05. března 2022 21:16

Karja jo, já prave tu ruku vyndavala, to byla ta největší prdel...jeli jsme v takovým tom prostoru pro kočárky ještě s nějakým stejně starym chlapeckem, kterej hrozne pěkně mluvil a naše si půlku cesty strkala prsty do nosu a druhou půlku cesty do pusy a strašně slintala (doma to vůbec nedělá, zuby ji nerostou, jen v tom vlaku dneska )

no tak jako byla jsem u toho, když kamaradka stejně starymu (1,5) chlapečkovi 50x opakovala, ať neplive na parapet...to jsem si rikala, ze kdyby tomu nevenovala pozornost, už by ho to davno přestalo bavit

Offline Karja
44744 příspěvků moje polička 05. března 2022 21:21

Potrefenáhusa No vidíš úplně jsem zapomněla, že si ještě naplivaly na boty! No těžko říct, jakou cestou zvolit!

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 05. března 2022 21:25

Potrefenáhusa Řekla bych, že v tom posledním odstavci jsi to vystihla (o tom plivání na parapet). Zkusila bych přesměrovat prsty někam jinam (hračka, knížka apod.), podle mě na ty mrňata žádný zákazy nefungujou.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. března 2022 21:35

Sairon jo, u nás to samý! Zrovna včera zase nějak vyváděli u jídla. Ale tak upřímně se u toho řehtali, že jsme s mužem neudrželi tvář

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. března 2022 21:36

Len zrovna prsty v nose můžeš mít celkem dobře skoro u všeho

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 05. března 2022 21:43

Potrefenáhusa mladší bude mať tri a od prsta v nose sa mi ho ešte odučit nepodarilo. Dnes si tam strkal aj farbičku, moje nie vyvolalo akurát výsmech. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 05. března 2022 21:45

Kokoska ojoj, tak snáď to budú mať rýchlo za sebou. Ja hlásim, že včera ten črevný moribundus dostihol aj nás so sambom, ja som v noci myslela, že rána nedozijem a umriem smädom

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 05. března 2022 22:15

Evaeva Moc se na tuhle fázi těším

Offline Kokoska
35008 příspěvků moje polička 05. března 2022 22:15

Mrakoplas taky přeju rychlé zotavení!

Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 05. března 2022 22:51

Ajaj, přeju všem marodům brzké uzdravení. 

Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 05. března 2022 23:04

Rozhodla jsem se ze stěny na schodišti udělat malou galerii dětských výtvorů, zatím jsem vybrala tyhle Ríšovy obrázky. Na Viktorkovu tvorbu snad časem taky dojde.

A ještě jsem prošla složku s loňskými výtvory ze školky a tenhle rodinný portrét mi připadal vtipný, tak jsem ho taky pověsila.

Offline Catherinne
10862 příspěvků moje polička 05. března 2022 23:15

Pinot Noir ten rodinný je úžasný. Jste tam takoví I.T.

Offline tv
4245 příspěvků moje polička 05. března 2022 23:21

Pinot Noir to je velká paráda!odkud máš ty rámečky?

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 05. března 2022 23:24

Pinot Noir Úžasnej portrét! Jen se opatrně zeptám - ty jsi druhá zleva?