tv z IKEA, tahle řada Hovsta:
https://www.ikea.com/cz/cs/p/hovsta-ram-vzor-briza-80365755/
tv Catherinne děkuju. No, mimozemšťani. Budu nejspíš ta obludka úplně vlevo. ![]()
tv z IKEA, tahle řada Hovsta:
https://www.ikea.com/cz/cs/p/hovsta-ram-vzor-briza-80365755/
tv Catherinne děkuju. No, mimozemšťani. Budu nejspíš ta obludka úplně vlevo. ![]()
Isca myslím, že první ![]()
Pinot Noir ty obrázky jsou krásný!
a rodina e.t.nejlepší ![]()
Zacala chodit před 14 dnama a najednou je tak strašně dospělá!!! Je to hroznej přelom

Potrefenáhusa už si jde pro kafe! ![]()
Catherinne cíl je dulezitej!!!

Potrefenáhusa trpaslíček ![]()
Potrefenáhusa to kafe na nádraží je moc dobrý, že? :)
Potrefenáhusa ta chůze je velká životní změna, že? ![]()
Pinot Noir to je hezké a ten portrét rodiny ![]()
Hned jsem zacala hledat nas, zjistila jsem, ze visi v hale a uz ho vubec nevnimam... a po letech koukam, ze jsme si fakt podobni. ![]()
Potrefenáhusa tou chůzí hrozně vyrostou
I mi přišlo, že jde ruku v ruce s mentálním pokrokem.
Pinot Noir je to uplne megazmena, kterou vnímám o to víc, jak je to dite už fakt velký
bram moc! (Taková oáza uprostřed Mordoru)
a skvělá je kavárna v parku u zámku
Evaeva mne už přijde docela mentálně pokročilá, ono ji je 20 měsíců, ehm, ale najednou je úplně jiná, ten svět se po dvou zase zkoumá jinak než na čtyřech, i ty hry jsou najednou jiny
fyzioterapeutka nám teď rikala, ze ji přijde, ze se často s tím rozvázáním těla se rozvaze i jazyk a začnou mluvit, tak na to jsem zvědavá, ona teď dela to, ze se kouka, jak ten zvuk tvořím pusou, tu pusu naspuli po mne, ale nezkusi to rict, myslím, ze proste dela všechno podle svyho mustru - až když si je jista, ze ji to půjde
Potrefenáhusa je to možný. Moji byli do chůze uječená otravná velká mimina pořád mi visící na noze. S chůzí se z nich stali samostatné bytosti.
Mala ovladla ruzne motorky a dalsi vozidla na hristich, tak bych ji rada poridila odrazedlo, na kterem se ji bude dobre jezdit. Rada bych neco pro drobne ditko, mala ma neco malo pres 80 cm, a aby to bylo idelane lehke, az potahnu dite i s odrazedlem v ruce
vvubec netusim, co vybrat. Pukylino? Funny wheels?
fyzioterapeutka nám teď rikala, ze ji přijde, ze se často s tím rozvázáním těla se rozvaze i jazyk a začnou mluvit,
to je strašně vtipné, jak jsou ty děti odlišné. Tohle je pro mě úplně sci-fi
jak jeden začal chodit a nebylo mu ani 10 měsíců, mladší pak na přelomu 10/11 měsíce, tak byli samostatné jednotky skoro hned, ovšem jednotky mlčící či vydávající jeceni, mluvit oba začali až ve 2,5 letech.
Pinot Noir obrázky jsou ![]()
Malenge jo, Viki chodí, ale zároveň mlčí už rok a půl. ![]()
Zuzuli měli jsme Pukylino a bylo příšerně těžké.
Já bych pořídila obyč plastovou motorku a helmu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.