Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 28. března 2022 13:54

Vari my cepici na zavazovani mame, ona taky všechno sundava 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 28. března 2022 13:58

Vari cepici jsem v tomto pocasi uz vzdala, to nema cenu...  

Potrefenáhusa no aby nepokročila v dovednostech,  než dojde na nové boty! Jako naše je teda taky hroznej vztekloun, zvlášť poslední týden je výživná, ale když je přikurtovaná v kočáru, nebo sedíme u doktora nebo něco, tak se přemůže a veškerou energii vloží do rozvazování a rozepínání všeho po ruce.

Offline Vari
2222 příspěvků moje polička 28. března 2022 14:03

MPLee U toho vlasatyho ditete bych to neresila, ale u toho skoro plesatyho mi prijde zatim zima na pobihani bez cepice. Dneska mala prisla na to, jak se rozepinaji ksiry, myslim, ze budu jeste s laskou vzpominat na obdobi, kdy jen lezeli v kocaru.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. března 2022 14:41

Vari rozepínají kšíry ještěže ti moji nejsou tak šikovní. I když dneska jsme stometrový most šli asi patnáct minut. Malý se naučil rozepnout a sundat helmu. Most je do kopce, takže mu nesu kolo, on se už tak vleče a teď si ještě každých pět metrů sundával a nandával helmu

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 28. března 2022 14:44

Tak nás je najnesikovnejsi,  ani tu helmu si nevie rozopnúť a nechce sa to naučiť.  A topánky si obuva a vyzuva zapnuté, lebo ani tie lepky sa mu nechce rozopnúť a zapnúť. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. března 2022 14:52

letfenixa starší to taky nerozepne, mladší má trošku jiný systém, má tam tlačítko, ne přezku. Starší mě pěkně vytáčí, on není nešikovný, ale líný to dělat. Takže mikinu mu musím oblékat, když má kalhoty naruby, přinese mi je nebo s křikem zahodí. Ve školce chce, abych mu jednu botu přezula já, což vytrvale odmítám, stačí mi, že obouvám sebe a mladšího

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. března 2022 14:53

Máte někdo zkušenost s vodící tyčí v kombinaci s odrážedlem? Asi by mi to ušetřilo záda.

Offline Vari
2222 příspěvků moje polička 28. března 2022 14:54

Evaeva V chodbe mame jednu takovou skrinku, potrebovali jsme se do ni dostat, ale nepovedlo se to ani chlapikovi z UPC. Asi za tri dny prisel malej s tim krytem v ruce. Listy podel sten uz taky odmontoval, trcely z nich hrebiky.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. března 2022 14:56
Offline Vari
2222 příspěvků moje polička 28. března 2022 14:59

Evaeva Ja si vcera rekla, ze natrenuju chuzi s vodicimi batuzky. To byl ale blbej napad, malej se s vykrikem auto rozebehnul k autu, mala zavolala kyti a bezela na opacnou stranu ke kytkam. Takze ja to vzdala po asi deseti minutach a nesla jsem domu v kazdy ruce vrestici dite. Jesteze jsou tak hubeni, prumerne vazici deti bych neunesla. 

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 28. března 2022 15:06

Evaeva my mame tyc u trikolky a je to fajn, da se trochu korigovat smer a o neco vic rychlost, pomoct do kopce a tak. Trikolku mame u nas v garazi a kdyz sem prijdou ty mensi deti, vzdycky s ni musime vyrazit. Neco v ni strasne vrze, uz jsme to zkoumali, mazani nepomohlo. Ja se za ty zvuky stydim, deti jsou nadseny, jak jim vrci motor

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. března 2022 15:11

Kokoska no právě do kopce to potřebuju. Malý jezdí dobře, řídí on, ale do kopce se mu nechce. A když jdeme ze školky, oba hladoví, on zralý do postele, celá cesta do kopce,... Většinu cesty ho tlačím, no.

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 28. března 2022 15:12

Evaeva jo, dost to pomaha.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. března 2022 15:13

Vari já věřím, že se to naučí. Nebo je prostě vypouštěj jen tam, kde nehrozí nebezpečí (auta). Blbý je, že když máš kočár, tak je těžko oba čapneš za ruku.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. března 2022 15:15

Kokoska akorát právě nevím, jestli to půjde i na odrážedlo, když je určená pro kolo. Ale asi není důvod, proč by to nešlo.

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 28. března 2022 15:16

Evaeva to nevim, my tu trikolku koupili uz s tyci.

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 28. března 2022 15:17

Takéto nôžky môžem bozkávať od rána do večera

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 28. března 2022 16:54

Evaeva a takova ta tahaci guma? 

Offline tina
6319 příspěvků moje polička 28. března 2022 16:56

milacka nedivim se

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. března 2022 16:57

711990 dneska jsme jednu holčičku s gumou na kole potkali. Ale co uděláš, když to najednou začne být z kopce? Bojím se, že se mu to zaplete do kola. Tyč je mi sympatičtější. On má už to kolo-odrážedlo, tak tam to snad půjde přidělat za sedlovku nebo kam se to dává.