Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 29. března 2022 07:34

Mohučanka je to možný  můj bratr je teda prodírá do dnes během pár dní. Bude mu 30  Ale jezdí v nich na skateboardu, no. 

A stěžuju si na dceřinu závislost na mrazem sušeném mangu! To je taky drahá sranda, skoro jako ty boty  Kdybychom ji nechali, sní klidně celé balení denně. Doma věčně stojí pod šuplíkem, visí na něm a křičí "chci toto! Mňam!"

Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 29. března 2022 07:44
Reakce na Pinot Noir:

dzizisketa ale ne, přeju, ať už můžete domů. . Co Rosťa, jak to doma zvládá?

​Dobře, ale raději na něj moc nemyslím, abych nebrečela. Muž je totiž od soboty nějaký nachlazený takže jsme se viděli naposledy ve středu.

Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 29. března 2022 07:47

Tabea 

Malou mi vozí, už jsem se těšila, že ji dnes dostanu, ale mám hlavu jak střep a budou mi i měnit antibiotika. Hlavně ta motající se hlava je na houby.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. března 2022 08:00

dzizisketa ach jo, snad ti brzy zaberou. Já po druhém porodu staršího syna neviděla deset dní, nepřišlo nám rozumné ho tam vozit (už ani nevím proč, byly mu dva) Aspoň, že ti vozí malou. Ať je brzy líp!

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 29. března 2022 08:13

dzizisketa Evaeva myslím, že to je lepší, Ríša za mnou do porodnice taky nejel, to loučení by mi asi utrhlo srdce. A doma to zvládl s tátou a prarodiči úplně skvěle. Ony ty děti umí dost překvapit.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. března 2022 08:19

Pinot Noir já ho tam chtěla, ale na tom dětském JIP jsou ty návštěvy omezené, museli bychom ven (to by nevadilo) a nebylo jasné, jak dlouho tam budu. Kdyby šlo o tři čtyři dny v porodnici, chtěla bych, aby přišel. On to s mužem zvládl perfektně, je to jeho bůh, ale byl na mě pěkně naštvaný, že jsem mu takhle zmizela, navíc bez rozloučení, po mém návratu brečel a vůbec ke mě nechtěl.

Online continuity
43194 příspěvků moje polička 29. března 2022 08:24

Za mnou starší s tatínkem byla, máme z toho úplně boží video. Stala nad ségrou v té plexisklove postýlce a zcela excitovaně mlela furt dokola: J. pinka, majinká, ma kobucik. 

Online continuity
43194 příspěvků moje polička 29. března 2022 08:26

dzizisketa držím palce, ať zaberou ty antibiotika a je ti líp. Děj se hlavně do pořádku. 

Rosťa s mužem to zvládnou a jejich vztahu to myslím prospěje, když se budou muset trochu starat o sami sebe.  Bude to dobrý.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. března 2022 08:32

continuity to je pěkné! Můj starší si teda bráchy vůbec nevšímal, mám jednu jedinou fotku, jak kouká do košíku. Brát ho jako člena domácnosti začal až po třech měsících.mně to tehdy přišlo správné ho tam nebrat, i když to nebyl původní plán, protože nebylo jasné, jak dlouho tam budu a přišlo mi, že by mu to bylo líto.

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 29. března 2022 08:37

MPLee no ona v nich občas popoleze i po kolenou a tem botam stačí trochu, jak jsou z jemný kůže, taky pisek a my tu máme všechny hřiště vysypany kačírkem, z toho mám zraseny boty i já 

a tuhle si boty plný písku polila konvičkou, takže už jsou jak po peti dětech i zevnitř 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 29. března 2022 08:38

Evaeva náš si nevšimal bračeka a ani mňa! Zaujímali ho len výťahy a behanie po schodoch, pri odchode utekal do výťahu a len tak ledabolo mi zamával ahoj (a nezdrzuj :))

Online continuity
43194 příspěvků moje polička 29. března 2022 08:39

Evaeva člověk vzdy dělá to, co považuje v tu chvíli za spravne. Já si zas nemyslím, že to jejich vztah ovlivní na celý život, ale starší to moje těhotenství hodně prožívala, na ségru se těšila, tak to vyplynulo nějak přirozeně.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. března 2022 08:40

Mrakoplas to je asi ta lepší varianta! 

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 29. března 2022 08:41

dzizisketa No to bude dobrý. Mysli hlavně na sebe, děti mají u sebe jiné pečující a milující osoby, co se o ně dobře postaraji. Hlavně Šárka, VIP miminko! A chlapům to jen prospěje být spolu. 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 29. března 2022 08:42

Tak Klara to škaredo schytala od Alice. Štyridsiatky horúčky a šialená nádcha, nepomáha odsávanie, nasivin, vlhké uteráky ani cibuľa (tá by možno aj pomohla, ale u nás už akosi nie je možné kúpiť tú klasickú cibuľu, čo štípe, všade majú len nejaké zmutované), takže sme celú noc nespali a len som ju nosila v nosiči, teraz takisto. Čo môžem ešte urobiť? Či už len to prečkať?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. března 2022 08:42

continuity ano, máš pravdu! Já vím, že tvoje byla stejně stará jako můj syn. Ale on celé těhotenství podle mě vůbec nechápal, o co jde. Žádné komentáře břicha, natož hlazení, mluvení o miminku, mluvila jsem akorát já

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 29. března 2022 08:43

Za mnou dcera taky nechodí, jen muž na hodinku. Mohli bychom ji sem propašovat s tím, že ji nemá kdo hlídat, ale jednak nevím, co by se dělo při jejím loučení, z její i moji strany, a navíc po ránu trochu kašle. Nechodí do školky, muž má otcovske volno, babička pomáhá potravinově a pohlídá, když jede muž za mnou. Dcera už je teda relativně velká a odjížděla jsem před polednem, rozloučily jsme se a věděla předem, jak to bude. Ale stejně doufám, že mě dnes pustí...Jako sice jsem tu fakt spokojená, lidi jsou skvělí, ale třeba to měření teploty v 5:48 a spaní s rozsvíceným světýlkem si ráda odpustím.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. března 2022 08:43

betsey chudinka! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. března 2022 08:45

Mohučanka to máš drsný režim! Mně nechávali dospat. Ale prosím tě, jak propašovat? Teď už tam děti nesmějí? A šťastnou cestu domů

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 29. března 2022 08:52

Evaeva no jak je covid, tak sem smějí oficiálně jenom otcové dětí. Starší sourozenci jsou šedá zóna, na příjmu mi řekli, že běžně na návštěvy nesmějí, jen v krajním případě (když není hlídání a musejí mít roušku), na oddělení, že jako jo, ale jen na moji zodpovědnost kvůli nemocem. Ani jsem tu žádné dítě na návštěvě nepostrehla, až na jedno, když maminku propouštěli.