brrr Z mých báboviček je jen písečná placka, vůbec se v téhle debatě nechytam. Jak se jmenuje novorozená holcicka netuším, jak se jmenuje Karja v reálu taky ne, možná tuším Evaeva, ale ta jen proto, ze mi to osobně potvrdila, jsem marna, marna ![]()
Vše o těhotenství a dětech
MPLee vaše dite je ale fakt naprostej unikat!!!![]()
![]()
brrr Teď jsem zjistila že Karja znamená v estonštině dobytek! Hele já to mám náhodně tu přezdívku. Já jsem tady chtěla vystupovat pod tou svojí skutečnou, ale nějak jsem si ji přeložila v překladaci do nějakého severského jazyka, teď to zkouším a nechápu jak mi to tak mohlo vyjít.... Takže nejsem Karolína ani mě to nikdy nenapadlo že si to někdo může myslet.
Mohučanka krásný jméno, měla jsem ho taky v záloze po moji babičce ![]()
No úplně mě to Mohučanka jméno rozjelo na debatu o jménech po 150, už se těším až to s někým dalším zase rozjedeme. Vůbec nevím, co bych teď jako dala dalšího...
Karja dobytek ![]()
Mrakoplas No ona ta moje původní přezdívka je Kanec nebo Kančí, tak to není tak daleko. Hrozny co, mi tak nekdo říká ještě teď ve třiceti letech s dvěma dětma:-D. Ale je fakt, že mi to ani nevadí. No tak jsem si to tehdy přeložila, abych byla víc inkognito:-D:-D
Karja já už tedy do debaty o jménech novorozenců určitě přispívat nebudu, leda pasivně ![]()
Karja No mě tvoje přezdívka vždycky zněla finsky, tak estonština těsně vedle
Isca Podle mě jsem si to tehdy překládala do finštiny! Možná to v překladaci změnili:-D
Mohučanka No jasně že pasivně! A jak se vlastně jmenuje první dcera? Můžeš to taky napsat hádankou, však vidíš jak nam to tady všem pálí!!
Strašný tady, kdo chvíli stál, hned stojí opodál! ![]()
Nový miminko mi uniklo, gratuluju Mohučanka, je krásná a má moc hezké jméno! :-)
A zároveň hlásím rozbitou bábovičku, že Karja není Karlolína! ![]()
Garfie Ty vado, vzdyt jsi mi posílala balíček!:-D:-D
Evaeva
no já doufam, ze až začne opravdové jaro, když se to má teď tak zkazit, tak ze zase zvládneme nejake parfuhriste.
Garfie děkuju, i ostatním. Já měla pocit, že jsem snad jediná, kdo si to myslí. Když se v jedné z těch předchozích debat karji někdo ptal, jak se jmenuje, říkám si, co je to jako za dotaz. Ale kupodivu to tenkrát nikomu divné nepřišlo.
Malenge
budeme se těšit
Karja No jo, jsem si říkala, že ségra, co ti bude vyzvedávat balíček má hezký jméno! ![]()
Garfie To je materiál dneska! :-D
Garfie ted jsi to zabila ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí