Myrtila jo, to bylo naší taky všechno malý.
mne ta její noha nepřijde nějak siroka, ale má ji docela širokou v prstech.
Naše měla fakt dlouhou tu lezeckou fazi, ale jakmile udělala ten první krok do prostoru, už to šlo hrozne rychle, prakticky hned přestala lézt a skoro vůbec nepadala, poradila si celkem i s terénem, schudkem...
Vše o těhotenství a dětech
Karja jmenuje se jako jedna z nejsympatičtejších parfumaniček, podle níž jsme si pojmenovaly dobře prožitý den
a které tímto velmi děkuji za cenné rady!
Mohučanka mala je krasna! Prvni fotku jsem prosvihla, dik za druhou sanci.
Evaeva aha, tak to je dobrý. Já jsem zažila, že o víkendu tam byla fronta až ven...
Mohučanka AAA, já ale nevím jak se jmenuje!:-D ale ze začátku vety jsem si říkala, jestli se teda nejmenuje jako já a říkala jsem si, že nikoho mladšího s tímhle jménem neznám:-D No tak ne no!
Mohučanka
dneska bylo obsazeno tak 2/3 stolů. Muž pracuje hned naproti, tak jsme to využili. (Je tam do konce měsíce, takže trochu na poslední chvíli)
Mohučanka to je hezky!!!!
(jmeno, dite taky, ale to bych psala ze je krasna!)
Mohučanka dneska už vypadá větší ![]()
![]()
brrr Vodítko je to synonymum dobře prožitého dne.
Potrefenáhusa No, syn prave taky dlouho lezl a doma uz jenom chodi, ale venku zase zacal vic lezt. Popravde me to docela prekvapilo, cely minuly tyden uz na kolena skoro nesel, no a dneska zvladnul uplne znicit ty capacky.
Myrtila ty horní strany bot bude ničit ještě dlouho, jako fakt dlouho![]()
![]()
Evaeva No, to je mi jasny
Uz jsem koukala i na boty, doufam, ze mu padnou nejake, co maji na spicce gumu.
Evaeva tyjo naše nezničila ani ty jemné frodo prewalkers. Trochu okopala špičky, ale fakt minimálně a to už byly z druhé ruky... ![]()
Mohučanka Je to je moc hezké jméno! To teď dala taky jedna moje kamarádka a hrozně moc se mi to líbilo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí