Karja Když mně se Karolína moc líbí, tak se jmenovala moje babička, to se na tebe moc hodí! ;-)
Vše o těhotenství a dětech
Karja tak pôvod prezývky Kanec by ma tiež zaujímal! Dobytek by mi bol trochu jasnejší ![]()
Mrakoplas To je úplně nesouvisející s vlastnostmi toho tvora, to je vytvořené z nějaké rýmovačky na moji sestru a já to po ní zdědila. Jí tak teda nikdo neříká, myslím že naposledy to tak ojedinělé zaznelo na svatbě před třema rokama a ona řekla něco jako, jestli chce ten dotyčnej dostat přes držku. Ona umí jednat s lidma.
Karja tyjo, tak ta starší se jmenuje jako jedna ze zdejších uživatelek, jejíž maminka pracovala ve službách Jejího Veličenstva. Jestli se nepletu. A opět mám na mysli zdejší přezdívku. Uf.
Karja
"..umi jednat s lidma.." - Uz se pust do te knizky.
Karja ale to si tuším už písala, zdá sa mi tá historka nejaká povedoma.
A vygooglila som, že karja znamená v hindstine pôžička, tak keby sa ti dobytok nepozdával
. Aj pesničku toho názvu som našla ![]()
Mohučanka Já asi vím! A už jsi to sem jednou psala. Jakoby ty výsledny jména se k sobě hodej a v podstatě by to mohlo být i jedno jmeno dohromady že?
Bingo!![]()
Mohučanka to je krásný miminko, gratuluji :)
Máte ale krásná jména![]()
A závidím zítřejší propuštění, mně se dnes odpoledne přitížilo, tak kdoví, kdy odtud vypadneme my
dzizisketa
ať je brzo lépe
dzizisketa Uf uf, drzim pesti! ![]()
dzizisketa ale ne, přeju, ať už můžete domů.
. Co Rosťa, jak to doma zvládá?
dzizisketa no sakraprace! Přeju ti, ať se ráno vzbudíš zdravější. Malou ti nosí na pomuchlání?
dzizisketa aj, snad bude líp.
dzizisketa ach jaj, to ma mrzí ![]()
A mena som zvládla obe a to mám vlastne vysmrkany mozog.
Potrefenáhusa já nevím, jestli to třeba neni tím, že je tak lehká? A asi je začne víc rasit na odrážedle. Ale jako ona má zase dost jiných podivností. Já bych třeba radši co měsíc kupovala prodřené boty, než aby mi přestávala dýchat ![]()
Karja druhé kolo jmen čeká snad brzo nás a bude to boj!
MPLee dcera zvrchu neprodřela nikdy žádný boty, a to ani když v nich lezla po skále
asi budou dva typy dětí: ty které boty dřou a ty, které ne ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí