Pinot Noir To je hrozný zoufalství, tlapkam moc. Já jsem z malýho nejedení často běsná, ale nemá zdaleka tak omezenej jídelníček. U nás je teda furt (asi) hlad a hlasitý "ham" třeba 30x za sebou, ale skoro nic si nedá, i když nabídnu třeba 6 jídel.
Ještě mě napadla jedna věc, vím teda, že radit rodičům nejedlíků je tenkej led. Ale tuším, že jsi sem minule psala, že jeden z důvodů, proč nejí je to, že se nechce umazat. Já to na synovi taky vidím a všímám si, že mu vadí různý struktury a tak. V životě třeba nepozřel ani lžíci polívky nebo třeba těstovinu (kromě kuskusu). Jakmile mu ulpí jenom drobek ze sousta na puse, už to plive. A všímám si jistý přecitlivělosti nejen hmatový, ale třeba i na zvuk a tak. No a našla jsem, že s tou hypersenzitivitou může pomoct ergoterapie. Já syna určitě obejdnám, protože nemám co ztratit. Napadlo mě to zmínit. Nechci metat nevyžádanýma radama, ale podle mě se o těch poruchách senzorické integrace moc neví, tak aspoň pro informaci. Třeba jsem mimo, ale uvidíš. Jsem dost zvědavá, co ti řekne pediatrička.