Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 29. března 2022 08:52

betsey zavolala by som pediatričke (som si teraz uvedomila, že stále píšem v ženskom rode, lebo my máme ženu pediatričku, tak to asi predpokladám u všetkých :))

Nášmu dala mama aj nejaké lieky, ale bol už väčší ako Koralka a samozrejme si už aj tak nepamätám čo to bolo, ale lekár ti určite poradí.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 29. března 2022 08:54

Evaeva no oni by mě nechali dospat, měří bezdotykově, ale já se vždycky vzbudím

A děkuju!

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 29. března 2022 08:54

Evaeva no mne to bolo vtedy dosť ľúto, hormóny a tak ale keďže ho poznám, viem, že ta strela sa proste nedokáže zastaviť :) 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 29. března 2022 08:55

Mrakoplas no kiežby sa jej tam dalo dovolať budem tam musieť ísť osobne

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 29. března 2022 08:58

betsey ja by som radšej šla, predsa je ešte malá. Toto dovolanie sa k pediatrom je od covidu hrozne, naša si našťastie zriadila účet na FB a sestrička komunikuje cez messenger, tak sa to trocha zlepšilo.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 29. března 2022 09:00

Mrakoplas no k tej mojej je nemožné sa dovolať dlhodobo, aj kee som prišla s Koralkou z pôrodnice, na prvú poradňu som ju musela ísť objednať osobne. Aj včera som sa snažila jej celý deň dovolať kvôli Alici a nič 

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 29. března 2022 09:01

A já Viktora objednala k doktorce kvůli tomu jídlu, aktuálně už jsme jen na třech potravinách - čistý vývar, špaldové placky a biosauři. Přestal jíst ty své vafle a před týdnem i rohlíky, zkoušeli jsme vyhladovění, ale vydržel dva dny nejíst a potom už nemohl ani chodit, ani spát, tak jsme to vzdali my. Objednaný je ale až za měsíc, neměli dřív místo a nechci s ním mezi nemocné. Ale to mi až tak nevadí, táhne se to už rok a čtvrt, tak měsíc nehraje roli. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 29. března 2022 09:05

Pinot Noir

Strašný, držím palce...(třeba se teď rozjí, když jste objednaní)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. března 2022 09:10

Mohučanka ke mě i vizita chodila naposledy, protože malý se kojil třeba v pět. Každopádně za chvíli budeš doma.

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 29. března 2022 09:14

betsey u tak maleho miminka so styridsiatkou horuckou je urcite navsteva pediatra namieste

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 29. března 2022 09:16

dzizisketa ajaj, drzim moc palce at se ti uz ulevi 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 29. března 2022 09:22

mnum jasne, to som aj mala v pláne, resp. som sa jej nqjprv skúsila dovolať, len skôr som myslela, či sa Klare nedá ešte nejako uľaviť tak narýchlo od nádchy, aby sa aspoň trocha vyspala 

Online continuity
43194 příspěvků moje polička 29. března 2022 09:29

Pinot Noir no to je taky pěkný! Fakt tě lituji,mě děti špatně jedly až do puberty, ale toto je úplně jiná liga. 

Tlapkám moc, třeba se najde něco, co mu pomůže. 

Offline Myrtila
5358 příspěvků moje polička 29. března 2022 10:05

MPLee Prave jsem objednala ty Bobux  Ale dekuju, aspon mam dalsi tip

Offline Garfie
28586 příspěvků moje polička 29. března 2022 11:04

Pinot Noir To je hrůza, fakt tě lituju. Chudák malý a ty ještě větší. :-( Syn mého muže byl taky takový nejedlík, fakt jsem se bála každého víkendu. Ještě v první třídě dostával Nutrilon! Zlomilo se to až ve školním věku, teď je mu 20 a jí normálně, ale asi tolik, co můj desetiletý syn, možná i míň. 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 29. března 2022 11:11

Pinot Noir tlapkám a lituju, musí to být hrozné. Nechcete zkusit taky toho doktora Tláskala z léčebné výživy v Motole? Nám teda nic nevyřešil, ale nemáme problem s jídlem. Neumím si moc představit, jak donutit jíst dítě, ktere jíst nechce, ale tam by mohli mít zkušenosti a nějaké finty? Objednali nás cca za 3 týdny... 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 29. března 2022 11:14

Tak doktorka ma teda dnes pekne naštvala. Keď som tam prišla, nebolo tam ani nohy, ani v čakárni ani v ordinácii. A ona hneď do mňa, že mám ísť preč, čo si dovoľujem medzi zdravé deti liezť s chorým dieťaťom, a že som mala zavolať. Tak som jej povedala, že včera som volalal asi 15 krat a dnes asi 10 krát a nikto mi nezdvíhal. Sestrička pozrela na telefón a povedala, že vidí že som volala. Každopádne doktorka Klaru popočúvala a urobili jej CRP, ale stále si neodpustila poznámky, že načo som prišla s dieťaťom, čo má obyčajnú virózu. Keď som jej povedala, že v noci mala teplotu 40,2 stupňa, aspoň trochu sa ukľudnila.

Za tri a trištvrte roka som tam s Alicou nebola nikdy okrem pravidelných povinných prehliadok a s Klárou tiež doteraz nie

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 29. března 2022 11:14

Pinot Noir snad se dočkáte citlivýho přístupu a řešení!

Garfie Prej "ta Karjina ségra, co jí to bude vyzvedávat, má hezký jméno!" to je vrchol dneška.

betsey snad to bude nemoc s rychlým nástupem i odchodem!

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 29. března 2022 11:16

betsey ...aha. Tohle se nějak rozšířilo v covidu "čo si dovoľujem medzi zdravé deti liezť s chorým dieťaťom". Jasně, jak si nemocnej dovolí jít k doktorovi! (vím, že asi mají nějaké hodiny pro nemocné a nějaké na očkování a tak)

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 29. března 2022 11:23

Aranel áno, majú hodiny pre choré deti do 11.00, ja som tam bola o 10.15