betsey ono ted neco radi. Dcery mely kazda 39.6 C, kazda asi 2 dny a silnou rymu.
Vše o těhotenství a dětech
Karja setřít z povrchů a umýt z rukou jde i normální koh-i-nor. Bála jsem se toho, ale je to lepší než pratelné fixy. Ty jdou sice vyprat, ale na nábytku nám zanechávají fleky.
Garfie Prej "ta Karjina ségra, co jí to bude vyzvedávat, má hezký jméno!"
to je vrchol dneška.
Tak teď už tu jsem na věky za blbku! ![]()
MPLee děkuju, k tomu Tláskalovi (to je prostě boží jméno) nepotřebuju žádanku?
Jinak všem děkuju za účast. Koukala jsem Len na tu hypersenzitivitu a to mi moc k Viktorovi nesedí. Jediný odpovídající znak je to, že mu vadí se ušpinit, a pouze jídlem. Být obalený pískem mu nevadí. Mám podezření spíš na nějakou jinou poruchu, ale nevím jakou. Je zvláštní, že jídlo, které (teď už nejí) jedl, vyžaduje v naprosto konkrétní podobě, rohlík musí být ten jediný tukový, rovný, zahnutý by nejedl, s posypem by nejedl, odmítl i rohlík porušený tím, jak byly dva spojené a potom odtržené. Jedl sušenky Club, ale nikdy by si nevzal zlomenou. Vafle jedině ty jedny, jiná velikost čtverečků byla neprůchodná. Má i jiné podezřelé rysy, pořád nemluví, bouchá hlavou do nás i do věcí, klidně i do betonu, kdykoliv se mu něco nelíbí, když se nudí, když něco chce... No je trochu divný, řekla bych.
Pinot Noir držím palce, ať na to přijdete a at to není nic vážného. ![]()
Pinot Noir myslím že ne, my měli jen doporučení na návštěvu nutričního terapeuta v propouštěcí zprávě z nemocnice. Zítra tam jdeme na kontrolu, tak se můžu zeptat. Nicméně určitě to případně řeknou i po telefonu, zda ji potřebuješ. Nám hned sám od sebe napsal žádanky na odběry a ve vedlejších dveřích hned bez čekání krev vzali a bylo vyřízeno. Třeba se jim tam takových odmítačů jídla schází víc, určitě bych řekla víc než u praktika a třeba má nějakou kouzelnou fontu v rukávu. Držím palce! Jo a s tím boucháníˇ hlavou teď začla dcera. Když je hodně unavená nebo odmítám splnit co zrovna chce (jako že mi přinese pytlík křupek co vybalila z batohu a já jí ho nedám, protože už vařím večeři), začne se bouchat so hlavy o kuchyňskou linku třeba. Jen tak trochu - samozřejmě ji to pak ujede, praští se víc a dostane hysterák, že to bolí
Ale četla jsem někde u nějaké psycholožky, že to je docela časté a obvyklé. Jasně, Viky už je starší, ale může to být nějaká fáze co přejde. To hladovění by mě ale také zneklidňovalo.
jídlo, které (teď už nejí) jedl, vyžaduje v naprosto konkrétní podobě, rohlík musí být ten jediný tukový, rovný, zahnutý by nejedl, s posypem by nejedl, odmítl i rohlík porušený tím, jak byly dva spojené a potom odtržené.
Kdyby nešlo o trápení s tím, že dítě nejí, tak by to bylo vtipný. Skoro tříletá dcera většinou vyžaduje krmení. Částečně je to asi snaha přitáhnout pozornost, částečně snaha se neušpinit. Namazané pečivo stále ještě krájíme na kousky a jí ho vidličkou. Někdy nás nutí ji tou vidličkou krmit
Ale ve srovnání s Viktorem je to vyloženě sranda a budu na to pamatovat, až příště zase bude prudit. Ať vám to dobře dopadne.
Pinot Noir ja taky jim jenom cele arasidy a chipsy nesmi byt zlomene. Rohlik s medem musi byt podelne rozkrojeny a natreny. Nesmi se to natrit nahoru.
Nepotesim te, i ja jsem dost divná (opravdu), minimalne to, co se tyka empatickeho a spolecenskeho chování.
Uvidis, co vam reknou, mozna bude treba dalsi vysetreni a mozna je to jen rozmarilost. Kazdopadne budes vedet, jak s tim dal zkusit pracovat
Pinot Noir ono to klidne muze byt tim, ze mu chybi nejake vitaminy
Pinot Noir uvidis co z toho bude, muj bracha jedl jen rejzi s hnedou omackou a pribinaky jen hnedy, bily ne(kvuli nemu sem si myslela, ze ty svetly jsou hnusny a taky sem je nechtela jist
) a nakonec ho to preslo, ale radsi bych to zacala vcas resit, abyste pripadne meli dobrou peci od zacatku, zvlast kdyz jsou vsude tak hrozny cekaci lhuty
711990 no ale to měl pravdu, bílej bych taky nejedla ![]()
Pinot Noir cože? Já jedině bílej!![]()
Být tebou bych zkusila toho Tláskala, než tě objednají, tak ti mudr žádanku vystaví. Už to trvá dlouho.
Kan No viď! ![]()
Pinot Noir To bouchání hlavou není neobvyklé, když ještě nemluví, je to způsob, jak se vyjádřit (a dostat, co chce:-)). Jak je starý? Nedokážu to teď dopočítat.
Candance rohlik vcelku namazany nahore![]()
dzizisketa mne je takovy blby se te ptat a psat ti to, ale jestli jsi hodne unavena, tak to hlavne doktorum rikej. Mne tehdy zopakovali krevni obraz a hned jsem dostala transfuze, okamzite se mi ulevilo.
Garfie za tři měsíce mu budou tři.
Namiesto 2 hodín poobedneho kľudu mám za sebou dve hodiny so synom pritlacenym na mňa a rotujucim, okopavajucim ma a pod
ak nepôjde večer skôr spať, bude zle
Pinot Noir naopak, bilej je lepsi!
hnedej ted uz nejim zas ja!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí