@Mohucanka moc gratuluji ke krásné holčičce. Té mojí je dnes už pět měsíců, neskutečný jak to letí...
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir Zkusila bych pátrat i v jiné oblasti než jen jídle. Měla jsem podobného exota. Co se vymykalo jeho standardu, bylo neprůchodné. V pěti letech se naučil zpaměti atlas hub včetně latinských názvů, bouchání hlavou imrvére. Tehdy to ještě nebylo moc téma, ale Aspergerův syndrom, no...Dnes je mu třicet tři a je vcelku normální, jen má trochu problém v sociálních kontaktech.
Pinot Noir 711990 pribináček jedině bílý a termix jedině hnědý! Já zase nedokážu sníst korbáčik v celku. Musím rozmotat ty prameny a pak je jíst jednotlivě.
A Unuo na kalhoty na hubené nebrat a velikosti jsou mimo, toto má být 74/80. Kombinéza bych řekla, že odpovídá lépe

MPLee tak to presne souhlasim, i s tema korbackama:D a plneny susenky se musej rozdelat a snist zvlast caat s naplni a pak ta sucha
711990 nene, napln se musi odlepit a snist samotna nebo aspon ohlodat/olizat, kdyz moc drzi, a pak ty dve suchy pulky! (Muj syn jako dite)
MPLee to vaše dieťa má raj na dvore!
letfenixa to není náš dvůr, ale pískoviště u místní hospůdky/trhu ![]()
711990 nejdřív ale tu suchou část a tu s náplní až na závěr. To nejlepší na konec
Což teda vyvolalo pár nepříjemných momentů v začátku vztahu, kdy muž tuhle mojí potřebu schovávat si to nejoblíbenější sousto na závěr ![]()
Počkej, jako že ti tu část s náplní snědl? ![]()
MPLee heh, s chlapem jsem si to vzdycky velmi rychle vysvetlila, horsi je to s ditetem!
dynda byla to kreveta!!! To je horší než sušenka s náplní. Často si dáváme jídla na půl totiž, abychom ochutnali víc. No a na začátku nechápal, že je potřeba na začátku spravedlivě rozdělit poloviny, kreré jsou nedotknutelné. Vůbec neměl potřebu krevety spočítat a prostě jí viděl na kraji talíře a snědl
Už nikdy to ale nezopakoval.
Mně dělají krevní obraz furt, transfuzí jsem sežrala určitě nejvíc od začátku roku. Teď je limitující ta bolest hlavy.
A taky to debilní jídlo, rohlík už v životě nechci vidět a dneska bylo stejné chuťově neutrální vepřové k obědu (s nesolenými bramborami) i k večeři (s těstovinami).
MPLee jezismarjaaaa to mam stejne! Nejdriv snim to co nemam rada a pak to nejlepsi. Kdyby mi nekdo sezral krevetu, tak to by byl mrtvej!!!![]()
dzizisketa tlapkam a preju brzke uzdraveni, ovsem spital s teplymi veceremi zavidim;-))
Starší dotáhl ze školky rýmovačky "řekni něco...", včera prý: řekni srnka.
Já: srnka
On: spadla ti podprsenka
![]()
Možná to, že mladší nemluví, není zas tak špatný.
dzizisketa dneska se na večeři šklebila dokonce i sestřička, která ji roznáší
já mám teda stravu jinou (BLP), ne nutně lepší, ale zrovna dneska teda od pohledu ano, vpodstatě jsem si i pochutnala.
(Natekla mi prsa, nepustili nás
)
Lamicka transfuze po porodu byla super (jestli to tak jde říct), v poledne jsme si sotva sedla, ráno běhala jako nic.
Mohučanka co to znamená? Jestli to teda není moc osobní.
On si někdo nenechává nejlepší sousto nakonec?!![]()
Pinot Noir Z toho, co píšeš mě teda hned taky napadl ten asperger, jak píše Řvousenka ale nechci tě děsit. Píšu to proto, abys Dr. řekla všechny ty speciality, jako jsi vypsala sem, oni už tě nasměrují. Moc vám přeju, ať z toho nic není, nejvýš nějaká banalita. Já jsem ve Viktorově věku taky jedla jen několik potravin, rodiče z toho byli na nervy a pokud vím, trvalo to tak 2-3 roky a pak jsem zase začala jíst všechno.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí