Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 29. března 2022 19:34

Já jsen poruchu autistického spektra jsem samozřejmě myslela tou "nějakou diagnózou". Ale tedy jen něco dost úzce specializovaného, protože kromě bouchání hlavou a nemluvení (což spolu nejspíš souvisí) se ty jeho divnosti týkají výhradně jídla. Nemá žádné zvláštnosti ohledně oblečení, hraní, je velmi společenský, rád hraje hry s lidmi s míčem, na schovávanou, napodobuje vše, co vidí - tanec, zpěv, cvičení, výtvarné aktivity, rád chodí do školky, nedělají mu problém žádné změny, cestování, funguje a spí v cizím prostředí stejně dobře jako doma...

Ovšem jak dojde na jídlo, je to divné všechno. Jakoby měl z jídla strach. Anorektik od narození.

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 29. března 2022 19:40

Garfie presne, to je podle me doporucenej postup jedeni horickejch trubicek!

Jos jo, ojidani jogurtu mam stejny, to se nemicha!

MPLee trojice jsou proste nejlepsi, presne, nechces, aby ti to zbyvalo. Ale jablko i s jadrincem....za to te vylucuju z party!

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 29. března 2022 19:41

Pinot Noir a nemůže to mít od tebe?

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 29. března 2022 19:42
Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 29. března 2022 19:43

MPLee 

Kreveta!!!!! To je fakt na lopatu, tos ho musela hrozně milovat, že je ještě mezi námi.

711990 

Mám to úplně stejně. To nejlepší na konec.

Offline Lamicka
14202 příspěvků moje polička 29. března 2022 19:44

dzizisketa tak hlavně ať je to lepší a lepší

Offline Lamicka
14202 příspěvků moje polička 29. března 2022 19:47

Evaeva jo ja pak rikala, ze uz chapu, proc na tour de france (nebo kde to bylo) nekdo dopoval transfuze. Lepsi je je nepotrebovat, to je jasny. 

Offline Lamicka
14202 příspěvků moje polička 29. března 2022 19:49

Pinot Noir počkej, až řekne: řekni bazén

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 29. března 2022 19:51

Lamicka už bylo řekni sako, ty jsi pako. . Ale co je podprsenka, to do včerejška netušil. Ty školky mi ty děti úplně zkazí!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. března 2022 19:55

Lamicka no prostě krev do žil, doslova!

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 29. března 2022 19:55

betsey a ostavas u nej? Ja som menila Arturovu dkktorku kvoli tomu, ze ma s nim ked hnackoval odoslala doobeda pocas pracovneho dna na detsky urgent lebo co ak je to covid. tam ma sprdli, preco s infekcnym dietatom som nesla k jeho doktorke alebo na infekcny detsky urgent, ktory bol v inej casti mesta. Ked poculi menondoktorky, hned zmenili oristup, ze ta yo robi bezne . Hned na druhy den som syna prehlasa k inej, ktoru si neviem vynachvalit, dokonca prvu aj druhu navstevu Olivie prisla k nam domov, aby sme sa s novorodencom netrepali do cakarne.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. března 2022 19:57

Pinot Noir moji kluci vědí, co je podprsenka, ale očividně nevědí, k čemu slouží. Muž tuhle volal mladšího syna, ať se jde obléct. A on "A teď podprsenku!"

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. března 2022 19:59

Já teda žádné jídelní zvláštnosti nemám, dokonce i meloun jím s peckama. Akorát koláč obkoušu nejdřív dokola. Ale zatím tu nepadlo, co dělá mamka s mrkví. Jí jí podélně dokolečka, až jí zbyde vnitřek s takovými vlákny do stran a to sní nakonec

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. března 2022 20:01

Mohučanka ajéje, naštěstí ti není nic hrozného, zítra to dáš dokupy. Ale jak se člověk těší domů a pak nic, to je těžké. Stalo se mi to několikrát, vždycky jsem to obrečela.

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 29. března 2022 20:03

Pinot Noir ještě může mít nějakou potravinovou alergii, to se často pojí s nechutenstvím. No uvidíte, bez vyšetření stejně nic nevymyslime. Fakt držím palce,ať je to nějaká kravina.

viktorka_od splavu přenos z rodičů bych čekala u dětí těch, kdo se hlásí k vselijakemu rozebírání a pitvání jídla.

Dcera má takovou kamarádku, to je úplně šílené, co to dítě ( ne)ji, ale tam to je vážně od rodičů. Mě se dost uleví až ty školy vypadne, je to ofrňování nad jídlem až toxické. V létě u mámy a na táboře se normálně srovná a pak jedeme nanovo. Nejlepší byla karanténa, když jedly doma, najednou jsme objevili spousty nových vyhovujicich jídel ( z kterých už zas půlku nejí).

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 29. března 2022 20:05

Evaeva á, tak to je i moje specialita! Ten vnitřek mrkve bývá nejlepší! A někdy naopak úplně hnusnej!

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 29. března 2022 20:05

Pinot Noir ale keď začal s prikrmami,  jedol pekne, to si pamätám. 

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 29. března 2022 20:08

letfenixa jedl krásně právě, mnohem líp než starší. Až od roka a půl to začalo jít do kopru. 

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 29. března 2022 20:12

Pinot Noir tak párkrát jsi tu zmiňovala, že máš specifický přístup k jídlu 

continuity já jsem třeba celkem ofrňa, ale jedno dítě mi jedlo úplně všecko a druhý teda nicmoc, jenže tam byly ve hře ty alergie jak se nakonec ukázalo

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. března 2022 20:12

Pinot Noir ha, tak to seš teprve druhá, o které vím